KIZ daha 16 yaşına yeni grmişsin 160 boyun var maşallah daha uzarsın zaten merak etme güzelleşir açılırsında adetin içinde normal bence düzensiz o yaşta ama genede doktora git saç uzaması için sarımsak yağı kullanabilirsinEvet arkadaslar kokten uca degismek istiyorum.Kilo vermek sacimin uzamasi vs.
Psikolojim bozuluyor kendimi surekli ayni gordukce.Icime dert oluyor.
Mesela sacimi daha hizli nasil uzatabilirim?.Hangi urunleri kullanmaliyim?.Ya da boyum için ne yapabilirim?1.60 boyum.Duzenli regl olmuyorum sizce bir ihtimal var midir?Beslenmeyi halledebilirim.O konuda ne yapmam gerektiğini az cok biliyorum.
Sporumu da yapacagim.Kendimi artik toplamak istiyorum.Kendimi yenilemeye ihtiyacim var.Size de oldu mu bu?Nasil atlattiniz.Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Bakacagim cok saolun ama aylardir uzamiyorum.Aaa çok küçüksün yaa, boyun uzar. Zıplamak çok etkili diyorlar.
Bir de balığın özellikle kahverengi eti. Maddi durum iyise, Saraçoğlunun bu şekilde balık konserveleri var.
Dedigim gibi bayadir uzamiyorum.Annem de uzamassin artik benim gibi kalirsin bu boyda diyor umarim uzarim.KIZ daha 16 yaşına yeni grmişsin 160 boyun var maşallah daha uzarsın zaten merak etme güzelleşir açılırsında adetin içinde normal bence düzensiz o yaşta ama genede doktora git saç uzaması için sarımsak yağı kullanabilirsin
annen gıcıklığına demiştir uzarsın merak etmeDedigim gibi bayadir uzamiyorum.Annem de uzamassin artik benim gibi kalirsin bu boyda diyor umarim uzarim.
Uzamasın diyenlere bakma, cidden bak ip atla, hopla zıpla. Boyun zaten kıssa değil, bir 5 cm uzasan acayip fark eder. Uzama öyle her ay düzenli olmuyor sanki, ben mesela artık uzamam durdu derken Lise 1'de birden gözle görülür fark atmıştım.Bakacagim cok saolun ama aylardir uzamiyorum.
Aa hic duymadim cok tesekkur ederim.Sinameki otu al, bir avuç 2 lt kaynayan suya ekle güzelce demlensin ilininca o suyla saçını yıka faydası oluyor canım
Yok ya ciddi ciddi diyor umarim uzarim dediklerinizi hafta sonundan itibaren yapmaya baslayacagim ve kendime butafa bir gunluk tutacagim saolun.annen gıcıklığına demiştir uzarsın merak etme
Sinemaki bağırsaklara çok zararlıymış. Saraçoğlu asla önermiyor.Sinameki otu al, bir avuç 2 lt kaynayan suya ekle güzelce demlensin ilininca o suyla saçını yıka faydası oluyor canım
Sinemaki bağırsaklara çok zararlıymış. Saraçoğlu asla önermiyor.
Ay pardon sizde için dememişsiniz zaten.
Dökülmeye de faydası olur mu dersin?teheyyy ... Yok içilir mı bilmem ama ben çok yaptım kendime çok güzel uzatıyor hatta müşterilerime bile yaptım zamanında şimdi evde pinekliyorum
İNşallah istediğin gibi olur herşey cnmYok ya ciddi ciddi diyor umarim uzarim dediklerinizi hafta sonundan itibaren yapmaya baslayacagim ve kendime butafa bir gunluk tutacagim saolun.
Boy 1.60 kilo da 60 6 ay once 48 falandim kendimi yemeye verdim tekrar diyete basliyacagim.Şimdi 1.60ken maalesef 10-15 cmlik bir uzunluk bekleme. Pilatesle 3-4 cmlik bir uzama oluyor o da duruş bozukluklarını düzelttiği için. Çok kafana takıyorsan topukluyla arayı kapatabilirsin. 16 yaşındaymışsın, hala vücudun gelişme çağında. Daha da uzayabilirsin. Alay edilecek bir boyun yok, 1.50 falan olan insanlar ne yapsın sen alaya alınıyorsan? Ergenler acımasız olur kafaya takma. Üniversitede hepsini unutacaksın.
Kilo konusunda durumunu bilmeden yardımcı olmak istemiyorum zira algın bozulmuş olabilir. Yani bu alaylar falan yüzünden kendini olduğundan çirkin ve şişman buluyor olabilirsin, belki de kilon boyunla orantılı. O yüzden kilo konusunda tavsiye almak yerine kendini sevmeyi ve güzel bulmayı öğrenmen gerekiyor. Sağlıklı beslenmeyi zaten kilo vermek için değil, kendin için yapmalısın. En basiti ben yıllardır fast food yemiyorum.
ben de senin yaşlarında sürekli diyetteydimBoy 1.60 kilo da 60 6 ay once 48 falandim kendimi yemeye verdim tekrar diyete basliyacagim.
12 yasinda yapmis oldugum saçma beslenme yuzunden uzamadigimi düşünüyorum ben de.ben de senin yaşlarında sürekli diyetteydim
ama çok büyük yanlışlar yapmışım
almam gerek vitaminlerin hiçbirini doğru düzgün alamamışım şimdi şimdi onların acısını çekiyorum hatta ne kadar doğru bilemem ama boyumun bile sırf bu yüzden fazla uzamadığını söylerler
o yüzden madem kilondan memnun değilsin lütfen uzman desteği al çünkü yaşın daha çok genç şimdi yaptığın yanlışlar ileride daha büyük şeylere mal olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?