Degismek istiyorum.

ben ortaokuldan sonra uzamadım herhalde, boy 1.53 olunca

16 yaşındaysan uzama ihtimalin var. ne yapabilirsin bilmiyorum açıkçası ama şu an gelişme çağında olduğun için aç kalarak zayıflamaya çalışma. çok sağlıksız.

KIZ daha 16 yaşına yeni grmişsin 160 boyun var maşallah daha uzarsın zaten merak etme güzelleşir açılırsında adetin içinde normal bence düzensiz o yaşta ama genede doktora git saç uzaması için sarımsak yağı kullanabilirsin

Aaa çok küçüksün yaa, boyun uzar. Zıplamak çok etkili diyorlar.

Bir de balığın özellikle kahverengi eti. Maddi durum iyise, Saraçoğlunun bu şekilde balık konserveleri var.
Bakacagim cok saolun ama aylardir uzamiyorum.

Dedigim gibi bayadir uzamiyorum.Annem de uzamassin artik benim gibi kalirsin bu boyda diyor umarim uzarim.

Bakacagim cok saolun ama aylardir uzamiyorum.
Uzamasın diyenlere bakma, cidden bak ip atla, hopla zıpla. Boyun zaten kıssa değil, bir 5 cm uzasan acayip fark eder. Uzama öyle her ay düzenli olmuyor sanki, ben mesela artık uzamam durdu derken Lise 1'de birden gözle görülür fark atmıştım.

Adet düzensizliğini ihmal etme ama, şimdiye düzene girmesi lazımdı. Şekerli, unlu, paketli gıdaları tüketme diyen arkadaşın önerisini dikkate al.

Sinameki otu al, bir avuç 2 lt kaynayan suya ekle güzelce demlensin ilininca o suyla saçını yıka faydası oluyor canım

Sinameki otu al, bir avuç 2 lt kaynayan suya ekle güzelce demlensin ilininca o suyla saçını yıka faydası oluyor canım
Sinemaki bağırsaklara çok zararlıymış. Saraçoğlu asla önermiyor.

Ay pardon sizde için dememişsiniz zaten.

Sinemaki bağırsaklara çok zararlıymış. Saraçoğlu asla önermiyor.

Ay pardon sizde için dememişsiniz zaten.
teheyyy ... Yok içilir mı bilmem ama ben çok yaptım kendime çok güzel uzatıyor hatta müşterilerime bile yaptım zamanında şimdi evde pinekliyorum

teheyyy ... Yok içilir mı bilmem ama ben çok yaptım kendime çok güzel uzatıyor hatta müşterilerime bile yaptım zamanında şimdi evde pinekliyorum
Dökülmeye de faydası olur mu dersin?

Hani zayıflamak, sindirim için içiyorlar ya, bağısak çeperini mahvediyormuş. Bu da burada bir uyarı olarak dursun. :)

Şimdi 1.60ken maalesef 10-15 cmlik bir uzunluk bekleme. Pilatesle 3-4 cmlik bir uzama oluyor o da duruş bozukluklarını düzelttiği için. Çok kafana takıyorsan topukluyla arayı kapatabilirsin. 16 yaşındaymışsın, hala vücudun gelişme çağında. Daha da uzayabilirsin. Alay edilecek bir boyun yok, 1.50 falan olan insanlar ne yapsın sen alaya alınıyorsan? Ergenler acımasız olur kafaya takma. Üniversitede hepsini unutacaksın.

Kilo konusunda durumunu bilmeden yardımcı olmak istemiyorum zira algın bozulmuş olabilir. Yani bu alaylar falan yüzünden kendini olduğundan çirkin ve şişman buluyor olabilirsin, belki de kilon boyunla orantılı. O yüzden kilo konusunda tavsiye almak yerine kendini sevmeyi ve güzel bulmayı öğrenmen gerekiyor. Sağlıklı beslenmeyi zaten kilo vermek için değil, kendin için yapmalısın. En basiti ben yıllardır fast food yemiyorum.

Boy 1.60 kilo da 60 6 ay once 48 falandim kendimi yemeye verdim tekrar diyete basliyacagim.

Boy 1.60 kilo da 60 6 ay once 48 falandim kendimi yemeye verdim tekrar diyete basliyacagim.
ben de senin yaşlarında sürekli diyetteydim
ama çok büyük yanlışlar yapmışım
almam gerek vitaminlerin hiçbirini doğru düzgün alamamışım şimdi şimdi onların acısını çekiyorum hatta ne kadar doğru bilemem ama boyumun bile sırf bu yüzden fazla uzamadığını söylerler
o yüzden madem kilondan memnun değilsin lütfen uzman desteği al çünkü yaşın daha çok genç şimdi yaptığın yanlışlar ileride daha büyük şeylere mal olmasın

12 yasinda yapmis oldugum saçma beslenme yuzunden uzamadigimi düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…