Değişmek istiyorum

Nasıl geçicek

• Bunalımdan kurtulmayı

OY: 5 100,0%
  • Nasıl bu biticek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
Ablacığım benim bir ablamın 9 senelik ilişkisi bitti aldatmayla bu Haziran... Ve öyle değişik şeyler oldu ki yani güler misin ağlar mısın seviyesine kapı tıklattık. Yine erken dönmüşsün hayatının hatasından sakın karalar bağlamaya kalkışma. Özlersin içinde bir boşluk olur zira bir taşı bile odanda 5 sene tutsan senin için kutsallaşır. Ki bir insanı kalbinde 5 sene tutmak... O yönden yaşadığın her evre fazlasıyla normal duygusal anlamda. Çivi çiviyi söker mentalitesiyle de başkalarına yönlenmemelisin. Evet söker ama olan tahtaya olur. Birlikte hep birlikte bu zamanlarını geçiririz. Ve unutma... Ne kadar çok anlatır içindekini kusarsan senin için özel olmaktan o kadar çıkar. Ve herkes birer gram alsa şu yükten varlığı yokluğu zerre-i miskal etkilemez seni :)
Çok haklısın

Öncelikle farklı eyler düşünmeye çalış. Okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Kurslara falan git yeni bir çevren olsun. Hobilerin varsa onlara vakit ayır falan..
Bu arada oylamada ne demek istedin hiçbir şey anlamadım

Nasıl geçicek
Bu anket 26 Ekim 2016 21:30 tarihinde sona erecektir.
  1. Bunalımdan kurtulmayı
  2. Nasıl bu biticek
Nasıl bir oylama bu neyi seçmemizi bekliyorsun??
Şöyle söyliyim bunalımdan çıkma onu bitirmek istiyorum kendimce . AMa karar aldım sanırım bana ne iyi geliyosa onu yapmaktan başka bişey gelmiyo aklıma

Back