Değişmek mümkün mü?

Evet gece gündüz ısrar ediyor. Aile fotoğraflarımızı, kızımın videosunu yolluyor. Bu aileye kıyma her şeyi güzelleştireceğim diye yalvarıyor. Ben de belki sen de kendine inanıyorsun değiştiğine dair ama ben inanmıyorum diyorum. İnsanlar yaşadıklarıyla kendilerine gelirler ya ben de öyle kendime geldim iyi ki böyle yaptın ben ne aptallık etmişim falan diyor. Diyor da diyor işte...
Canım sen ne istiyorsun peki ?

Siz delil topluyorum diye bir önceki konunuzda bahsettiğiniz için söyledim. Karıştırmışta olabilirim başka bir üyeyle. Ama darp raporunuz yok, aldattığına dair eliniz de kanıtınız yoksa uzar bu dava.
Evet darp raporum yok. Aldattığına dair elimde bir şey yok. Anlaşalım diye ikna etmeye çalıştım ama o ısrarla değiştiğini söyleyip yıkmayalım diye beni ikna etmeye çalışıyor.

eğer gerçekten pişmansa ayrıldıktan sonra da sizi tekrara kazanmak için uğraşabilir ki .aylar ,yıllar sonra biraraya gelen insanlar çok var.
ama benim kanımca ayrıldıktan sonra göreceksiniz onun asıl yüzünü.

Canım sen ne istiyorsun peki ?
Ben evimden de evliliğimden de soğudum yaşadıklarımdan dolayı. Şu an annelerde kalıyorum. İnceldiği yerden kopsun diyor bir yanım. Bir yanım çocuğuma ve kendime haksızlık mı etmiş olurum belki de gerçekten aklı başına gelmiştir beni üzecek her şeyden kaçınır çünkü kaybetmekle yüz yüze geldi diyorum. Israrları, konuşmalarını dinleyince kararımı sorguluyorum. Bundan sonra huzurlu mutlu olmaktan başka bir isteğim yok. Hatta gerekirse ayrılırız sonra yine evlenmek çok zor değil diye düşündüğüm bile oluyor. Ama işin ine dava vs girince çirkinleşebiliyor diyor avukatım da karşı taraf. Öyle kafamda deli sorular her sabah uyanır uyanmaz ne yapacağım şimdi diye uyanıyorum. :(

eğer gerçekten pişmansa ayrıldıktan sonra da sizi tekrara kazanmak için uğraşabilir ki .aylar ,yıllar sonra biraraya gelen insanlar çok var.
ama benim kanımca ayrıldıktan sonra göreceksiniz onun asıl yüzünü.
Daha ayrılmadan avukatıma vekalet verdim diye abuk sabuk konuştu. Dedim ki çocuk musun, insan dönmesini istediği karısına bunları mı söyler. Benim içimdeki öfkeli çocuk sırf dön diye öyle söyledi diyor. Git terapi al ciddi ciddi dedim. Dediğiniz gibi ayrıldıktan sonra da barışılabilir. Ama çirkefleşirse o zaman başka.

Bak arkadasım bu adam degişir belki aylar belki yıllar sürer ama yine eski haline dönecek. Emin ol şu cümleleri her erkek kuruyor, hiçbir anlamı yok bu cümlelerin. Gerçekten klasik şeyler. Hele ki bir de aldatma ve şiddet varsa asla diyorum.

Ha şunu da söyliyeyim kocan şu anda bence soylediklerinde ciddi neden çünkü kaybetme korkusu olduğundan ama eskiye dönecektir muhtemelen aranız iyi olduktan sonra bilmiyorum risk herşey

Ha şunu da söyliyeyim kocan şu anda bence soylediklerinde ciddi neden çünkü kaybetme korkusu olduğundan ama eskiye dönecektir muhtemelen aranız iyi olduktan sonra bilmiyorum risk herşey
Bana da öyle geliyor. Ne kadar sabredebilir ki... Ne kadar anladı şimdiye kadar yaptıklarını diyorum.

Ben evimden de evliliğimden de soğudum yaşadıklarımdan dolayı. Şu an annelerde kalıyorum. İnceldiği yerden kopsun diyor bir yanım. Bir yanım çocuğuma ve kendime haksızlık mı etmiş olurum belki de gerçekten aklı başına gelmiştir beni üzecek her şeyden kaçınır çünkü kaybetmekle yüz yüze geldi diyorum. Israrları, konuşmalarını dinleyince kararımı sorguluyorum. Bundan sonra huzurlu mutlu olmaktan başka bir isteğim yok. Hatta gerekirse ayrılırız sonra yine evlenmek çok zor değil diye düşündüğüm bile oluyor. Ama işin ine dava vs girince çirkinleşebiliyor diyor avukatım da karşı taraf. Öyle kafamda deli sorular her sabah uyanır uyanmaz ne yapacağım şimdi diye uyanıyorum. :KK43:
aileleriniz ne diyor peki Papatyakb Papatyakb
bilemedim ki şimdi..
içimde bir ses ya değiştiyse diyor
ayy kafam karıştı

Ben evimden de evliliğimden de soğudum yaşadıklarımdan dolayı. Şu an annelerde kalıyorum. İnceldiği yerden kopsun diyor bir yanım. Bir yanım çocuğuma ve kendime haksızlık mı etmiş olurum belki de gerçekten aklı başına gelmiştir beni üzecek her şeyden kaçınır çünkü kaybetmekle yüz yüze geldi diyorum. Israrları, konuşmalarını dinleyince kararımı sorguluyorum. Bundan sonra huzurlu mutlu olmaktan başka bir isteğim yok. Hatta gerekirse ayrılırız sonra yine evlenmek çok zor değil diye düşündüğüm bile oluyor. Ama işin ine dava vs girince çirkinleşebiliyor diyor avukatım da karşı taraf. Öyle kafamda deli sorular her sabah uyanır uyanmaz ne yapacağım şimdi diye uyanıyorum. :(
Çok mu mutlu günleriniz vardı?
Çok mu ilgili babaydı?
Cevap evetse denemeye değer.

Eğer hayır öküz, bencil, ilgisizdi diyorsanız hiç denemeyin.

Can çıkar huy çıkmaz.

Affetmek değil de şans verseydim düzelir miydi diye düşünmek beni yoruyor. Kafamı kurcalayan bu.
Bir düşünün kaç kez konuştunuz şans verdiniz?

Şiddete rağmen evli kalmak bir şans vermektir. Küfre hakarete rağmen evli kalmak şans vermektir. O kadınla olanlara, yalanlara rağmen evli kalmak bir şans vermektir. Bakın ben 3 kez şans verdiğinizi görüyorum. Ya siz?

Niçin ömrünüzü bu herifle çürütüyorsunuz? Siz ona bağlı değilsinizki. Bence eşinizden ayrılmak istemiyorsunuz ama ayrılmazsanız ileride pişman olursunuz gibime geliyor. :/

aileleriniz ne diyor peki Papatyakb Papatyakb
bilemedim ki şimdi..
içimde bir ses ya değiştiyse diyor
ayy kafam karıştı
Ailem kararı bana bırakıyor elbette. Her düşüncene saygı duyarız diyorlar. Onların da kafası karıştı. Annem babam kendisine inanmadıklarını söyledi. Kuzenlerim teyzelerim acaba diyor ama işte kafa karışıklığı. Şimdi de boşanmış gibi olalım birkaç ay sen kafanı dinle yeter ki diyor. Evden gideyim ne istersen öyle olsun diyor.

Bir düşünün kaç kez konuştunuz şans verdiniz?

Şiddete rağmen evli kalmak bir şans vermektir. Küfre hakarete rağmen evli kalmak şans vermektir. O kadınla olanlara, yalanlara rağmen evli kalmak bir şans vermektir. Bakın ben 3 kez şans verdiğinizi görüyorum. Ya siz?
Ben Dr çok şans verdim dedim hiçbirinde ciddi olduğumu anlamamış. İlla boşanmak için avukata gitmem gerekiyor gibi! :( Kendimce verdiğim şans sayısını hatırlamıyorum. Bakış açınız çok doğru, o da böyle baksaydı zaten çok şans verdiğimi görürdü.

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi şiddetli geçimsizlikten boşanmak üzereyim. Avukatıma vekalet verdim. İşler gittikçe ciddileşince eşim yalvar yakar geri dönmem için uğraşıyor. Önce suçlar gibi konuşmalar yaptı, sonra gözümü korkutmak için çocuğu sana vermezler diye tehdit etti sonra da çaresizlik içinde uçan kuştan medet umuyor. Her şeyi kabul ediyor. Ne istersem bundan sonra öyle olacakmış. Aslında hatalarını anlamış. Bana ne kadar haksızlık ettiğini anlamış. Normalde küçük bir çabayla evliliğimizi güzel hale getirecekken kendi hatalarından dolayı daha büyük çabalarla her şeyi toparlayacakmış. Ailemle arasını düzeltecekmiş. İleride onlar bile iyi ki bizi dinleyip boşanmadın diyeceklermiş. Kızımıza güzel bir gelecek hazırlayacakmışız. Saygı gösterip sevgiye boğacakmış. Hep şımarmamdan korktuğu için sevgisini bile içinde yaşamış. Gereksiz kıskançlıklardan, öfkesinden öyle davranmış. Şimdi idrak etmiş. Her şerde bir hayır varmış. İyi ki böyle bir şeye karar verip ona bu tokatı atmışım ki kendine gelmiş bu vesile ile. Neler neler...

Şimdi bu durumda ben hem inanmak istiyorum hem de inanmıyorum. Söylediklerine bakınca acaba diyorum ama bir yandan da daha önce de şans verdim ben bu adama diyorum. Gerçi o asla ayrılacağımı düşünmemiş şimdi hayatının şokunu yaşıyor. Yani hiç bu kadar kesin kararlı ve avukatın karşısında görmemişti beni. Yoruldum bir yandan da. İnceldiği yerden kopsun diyor bir yanım. Bir de keyfimden uğraşmadım vekaletname çıkar avukata git vs. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Eşi ayrılacağını görünce düzelen verdiği sözleri tutan? Yanılıyor muyum sizce? Avukata işlemleri başlatın diyeceğim ama pişmanlığını görünce hata mı yapıyorum diye korktum. Bir de sizlere sormak istedim. Ne dersiniz?
Maglesef degişmiyorlar

Back
X