Değişmez mi Çok üzülüyorum :(

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
38
Estetik olalı 3 ay doldu ama burnumu begenemiyorum ucu çok düşük yamuk ayrıca :( Çok mutsuzum değişmeyecek gibi geliyor fotograflarda çok belli olmasaada ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum.. $10259897_543293479122002_8783606957335670384_n.webp$10172714_543293542455329_7020933161083928234_n.webp$10171893_543293525788664_85572656212533220_n.webp$1016953_543293465788670_3924082066820073419_n.webp

Estetik olalı 3 ay doldu ama burnumu begenemiyorum ucu çok düşük yamuk ayrıca :( Çok mutsuzum değişmeyecek gibi geliyor fotograflarda çok belli olmasaada ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum..Eki Görüntüle 1112193 Eki Görüntüle 1112194 Eki Görüntüle 1112195 Eki Görüntüle 1112196

Canım yamukluk belli olmuyor ama hala şiş olduğu çok belli..Ucu düşük gibi görünüyor evet ama o çok kolay bi operasyonmuş doktorundan talep edebilirsin düzeltecektir..Benim de tam 3 ay oldu..İlk zamanlar çok memnundum ama şimdi yamukluk var :25: doktorum 6. ayda 15 dklık bi işlemle düzelticem dedi bekliyorum mecburen sabır..Sen de üzme kendini herşeyin telafisi var :16:

Canım yamukluk belli olmuyor ama hala şiş olduğu çok belli..Ucu düşük gibi görünüyor evet ama o çok kolay bi operasyonmuş doktorundan talep edebilirsin düzeltecektir..Benim de tam 3 ay oldu..İlk zamanlar çok memnundum ama şimdi yamukluk var :25: doktorum 6. ayda 15 dklık bi işlemle düzelticem dedi bekliyorum mecburen sabır..Sen de üzme kendini herşeyin telafisi var :16:

Ben hiç kontrole gitmedim daha :17: ama başta çok güzeldi bilmiyorum okadar acısını yaşadım keşke böyle olmasaydı diyorum. Ameliyatsız mı düzelticek dokturun canm anlmadm :/:18:

Bence biraz erken birazdaha beklemelisin.Bekledikten sonra bunu düşünmelisin.Şu anda kafana taktığın için beklemekte zor geliyordur sana.İstediğin sonuç olmazsa.Tekrar ameliyatı düşünebilirsin.

Ben hiç kontrole gitmedim daha :17: ama başta çok güzeldi bilmiyorum okadar acısını yaşadım keşke böyle olmasaydı diyorum. Ameliyatsız mı düzelticek dokturun canm anlmadm :/:18:

6 ay boyunca kontrollerin devam etmesi lazım çağırmadı mı :/ lokal anesteziyle yapıcakmış tam olarak nasıl bir işlem bilmiyorum ama kolay olduğunu söyledi ilk ameliyat gibi şişmeli morarmalı değilmiş..

Estetik olalı 3 ay doldu ama burnumu begenemiyorum ucu çok düşük yamuk ayrıca :( Çok mutsuzum değişmeyecek gibi geliyor fotograflarda çok belli olmasaada ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum..Eki Görüntüle 1112193 Eki Görüntüle 1112194 Eki Görüntüle 1112195 Eki Görüntüle 1112196

burnunuz yamuk degıl dudak cızgılerınıze karsıdan bakın gayet orantılı
masaj yapın bol bol eger begenmıyorsanız doktorunuza soyleyın tekrar yapsın bunu talep etme hakkına sahıpsınız hasta olarak

Bence biraz erken birazdaha beklemelisin.Bekledikten sonra bunu düşünmelisin.Şu anda kafana taktığın için beklemekte zor geliyordur sana.İstediğin sonuç olmazsa.Tekrar ameliyatı düşünebilirsin.

ameliyat olmamın sebebi zaten kalkık burun istememdi aynı şekilde gibi değişmemiş gibi duruyor 3 ayda belli olur diyorlar ki 3 ay doldu böyleyse napıcam bilmiyorm:26:

burnunuz yamuk degıl dudak cızgılerınıze karsıdan bakın gayet orantılı
masaj yapın bol bol eger begenmıyorsanız doktorunuza soyleyın tekrar yapsın bunu talep etme hakkına sahıpsınız hasta olarak

Tekrar yapılması bi yana da okadar şişlik ağrı sızı ne olucak :( :18::18:

6 ay boyunca kontrollerin devam etmesi lazım çağırmadı mı :/ lokal anesteziyle yapıcakmış tam olarak nasıl bir işlem bilmiyorum ama kolay olduğunu söyledi ilk ameliyat gibi şişmeli morarmalı değilmiş..

Yok ama bende gitmedim bi problem olduğunu düşünmediğim için ama gittikçe düşüyor burnm sanki :( dediğiniz bende bir araştırmalıyım teşkkürler:14:

sabretmelisin burnunda eğrilik yamukluk felan yok sadece burun ucun çok şiş.Burun ucu ameliyatlardan sonra en geç iyileşen kısımdır buda hastaları rahatsız eder. bence bekle okadar eziyeti tekrar çekmektense sabretmelisin.burun ucun biraz daha yükselecektir şişliklerden sonra

sabretmelisin burnunda eğrilik yamukluk felan yok sadece burun ucun çok şiş.Burun ucu ameliyatlardan sonra en geç iyileşen kısımdır buda hastaları rahatsız eder. bence bekle okadar eziyeti tekrar çekmektense sabretmelisin.burun ucun biraz daha yükselecektir şişliklerden sonra

İnşallah dediğiniz gibi olur ama sürekli bi aynanın karşısına geçip incelemeden kendimi alamıorum :(:43::44:

Bu burun ucu şişler insede yukarı kalkmaz. Dudakla burun açısı az olmuş. Aynısının biraz daha küçüğü olur 6 ay sonra. Ama yamuk değil gayet güzel ve doğal gözüküyor. 6 ay sonra burun ucu kaldırtma ameliyatı yaptırabilirsin. Ama kalın derili etli burnun var gibi duruyor bence 6 ay değil, bir yıl bekle

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burun ucu tekrar yukselmez oden aksine olandan daha kalkik bile gosterir ve burun zamanla asagi dogru inerek dogallasir ...

Asimetrik durumlar icin 6 ay beklemenizde yarar var odemler sag sol esit olarak inmeyecegi icin burunda bu surecte yamulmalar meydana gelebilir , gecmis olsunn

ben yamukluk göremedim. ama şişlik var maalesef şişlikler tamamen 2 yılda geçiyor. bende 3 ameliyat geçirdim. bi sabah bir uyanıyordum burnum şişmiş ertesi gün inmş. 2 yıl boyunca böyle sürdü sonunda şuan durum stabil. sende biraz beklemelisin düzeltme ameliyatı 6 ay sonra yapılıyor benim diğer iki ameliyatım o şekil 6 ay beklemelerle oldu. burun ucunuz kalkık olmamış ama düşük de değil düz olmuş. bu burun bence daha fazla kaldırılmamalı çirkin olabilir. benim burnumda kalkık değil düz doktorum kalkık yaparsam domuz burun dediğimiz tipe dönüşür kaldırmaz senin yapın dedi etrafımdakilerde burnumun güzel olduğunu söylüyor bence elletmeyin

Back
X