Ben KOÇ koyardım. Karizmatik, gücü simgeliyor ve de kısa
Ben hep oğlu diye biten soyadları beğenmişimdir. Düşünebilirsiniz bence, çok karizmatik duruyor.
Bir de bence özel bir soyadı olabilir. Ailenizle yahut sülalenizle alakalı mesela. Memleketinizle alakalı da olabilir. Ben Amasyalıyım örneğin. Bir arkadaşımın soyadı Amasyalı. Çok hoşuma gidiyor duydukça. İsterdim yani memleketim soyadımda olsun.
Bir arkadaşımın basbaya rencide edecek kadar kötü bir soyadı vardı. Değiştirip Türkoğlu yaptı. Arkadaşlardan tavsiyeleri okudukça aklıma geldi. Seçme şansı olanlar soyadının Türkoğlu olmasını talep ediyor sanırım sıklıkla.
Mert, türk, yigit, saygin, aslan, yalin, cennet, hakbilen, ozudogru, kenan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şöyle karizmatik güzel soy isimleri düsünelim
Demir, Öztürk, Turan, Bozkurt, Ongur, Tatlıtuğ, Türkeş, Atılgan, Korkmaz
Ulusoy da güzel bir soy isim bence
benim çok hoşuma gidiyor
Hepsini de not aldim. Teşekkürler
Ağaoğlu gerçekten güzel daha önce de soyledim esime ama yok dedi. Bir kez daha soyleyecem. Teşekkürler
osmanoğlu ..... hanzade.... vezirhan...
osmanlı torunuyuz nasılsa, paşa dedemin sarayından geldik dersiniz....
birinde duymuştum çok hoşuma gitmişti: espolat
hatta çocuk ismini değil soyismini kullanıyordu isim olarak...
diğer beğendiklerimde:çağlar,ulusoy,engin....
Espolat hiç duymamistim. Enginde guzel. Teşekkürler
Seni seviyordum zaten şimdi daha bir sevdim lokumum.Karizmatik tabir ettiğin soyadlarının birçoğuna hayranım. Biri de kendi soyadım hatta.
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Şöyle karizmatik güzel soy isimleri düsünelim
Demir, Öztürk, Turan, Bozkurt, Ongur, Tatlıtuğ, Türkeş, Atılgan, Korkmaz
Canim benim
Onlardan biri de benim soyadım bir tanesi de annemin kızlık soyadı
Herkese merhaba,
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
SaygınHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?