degistirdik

karasız kaldığımız 3 seçenek

• Egemen

OY: 22 17,9%
  • Saygıner

OY: 64 52,0%
  • Türker

OY: 37 30,1%

• Ankete Katılan
    123

Turhan süpermiş. Aksu da güzel. Teşekkürler

Türkoğlu bencede çok güzel.. oğlu veya gil kelimesi geçsin daha karizmatik oluyor bence :)

Ya ben öyle bir şey yapsam Özçivit yapardım sanırım :))
bayılıyoruz ailecek :)

Korkmaz da çok hoş bulduklarımdandır şaka bir yana.

benim soyadim - Solan - ..
cok seviyorum,kizlik soyadim - Canari -
sevmiyordum:)
oyle kolay degisiyormu isimler?
rencide edici,utandirici olmadan?
misal Husamettin Killibacak,gibi olmasi gerek

İlk ismim kolonya markası, ikinci ismim böyle esrarengiz, gizemli yanar döner bir şey, kendi soyadım "şişmanlar" gibi hem sıfatlı, hem çoğul abuk bir şey, eşimin soyadı bir siyasi partinin sloganı gibi ki o partiyle uzaktan yakından da ne sülalesinin ne benim ilgim var.
Gece gece canım çekti, sabaha gidip topluca ne var ne yok hepsini ben de mi değiştirsem

Soyadı işi de çocuğa isim bulma gibi geldi bana. Hani dersiniz ya işte "x" ismi ne tatlı çocuğa koysak mı, hemen siz ya da eşiniz ya da çevreden biri "ayy bizim sınıfta bir sümüklü x vardı, sakın o ismi koyma" diye Soyadı da öyle yahu her birine itinayla kulp takılabilir.

Umarım içinize sinen bir soyisim bulursunuz.

bizim soyadımız Deniz, ve ben çok severimm

Ben olsam nadir bulunan ya da olmayan soyisim secerdim. Mesela bi renk ismi olabilir. Ornegin "mavi" :))

Ya da "Toprak". Neticede topraktan geldik topraga gidecegiz :)

Merhaba,
bence isminizi bilmek gerekir öneride bulunabilmek için. İkinizin de ismiyle uyumlu olması lazım.
Söylerseniz ona göre fikir üretebilirim.
ben yıllar önce soyadım Yanardağ olsun isterdim karizmatik gelirdi. :13:

Türklü soyadlarina bayılıyorum. Türkoğlu, Öztürk, Türkmen. Ama ennn güzeli Türkoğlu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlik soyadimda güzeldi... Esim sağolsun soyadları kafkasya kökenli olduklari için soylarinin adini soyadi olarak almislar ve ben çok begeniyorum sansliyim bu yüzden tam bir türk soyadi .)) sana onerim ise akpinar,kurtuluş,sayginer,bozkurt,turkhan,turkeri,başbuğ .))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ozturk ! En guzel soyisimlerden biridir.

Türker
çelik
aydın
gökbora(en sevdiğim soyadıdır çok sevdiğim birinin soyadıydı)
emir(bizim soy ismimiz pek severim)
atasoy
soylu
yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…