Kizlik soyadimda güzeldi... Esim sağolsun soyadları kafkasya kökenli olduklari için soylarinin adini soyadi olarak almislar ve ben çok begeniyorum sansliyim bu yüzden tam bir türk soyadi .)) sana onerim ise akpinar,kurtuluş,sayginer,bozkurt,turkhan,turkeri,başbuğ .))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozturk ! En guzel soyisimlerden biridir.
Aslında bence çok şart değil ismimle uymasa da olur. Bazen ben çok naif bişeyler buluyorum ama eşim diyoki o ne öyle erkeğe olmazmişo da ne demekse öyle yani aradığımız tek uyum o. Birde esımle isimlerimiz uyumlu degil. Benimki duygu.
Türker
çelik
aydın
gökbora(en sevdiğim soyadıdır çok sevdiğim birinin soyadıydı)
emir(bizim soy ismimiz pek severim)
atasoy
soylu
yıldız
Meslekleriniz yada hobileriniz neler belki oradan birşeyler çıkar? http://gokturkanitlari.appspot.com/eskiturkcesozluk.html Bir de sizin için eski TÜrkçe sözlüğü buldum. Belki orada hem fonetiği hem anlamı hoşunuza giden birşey bulabilirsiniz.
Meslekleriniz yada hobileriniz neler belki oradan birşeyler çıkar? http://gokturkanitlari.appspot.com/eskiturkcesozluk.html Bir de sizin için eski TÜrkçe sözlüğü buldum. Belki orada hem fonetiği hem anlamı hoşunuza giden birşey bulabilirsiniz.
Oğlunuzun isminede uyumlu birşey olsunn :))
bizimde soy adımızda bi harf yanlış yani noktalı yazılmış çok sorun çıkıyo değiştireceğim bende çocuğum okula başlamadan halletmek gerek
içinde türk ve oğllu geçen soyadları beğenirim
Kiizzz Allah söylettiii :)))Bizim henüz çocuğumuz yok ki. Olur inşallah bir oğluşumuz
Atasagun olsun. Safkan Türkçe bir kelime. Hekim demek.
Soyhan ve Baştürk oldum olası çok severim ikisini..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani uyum açısından atıyorum eşinizin adı şahindir kartal öneririz filan ondan sordum yani.
Biraz değişik bişiler olabilir hazır değiştiriyoken. Doğayla ilgili şeyler mesela rüzhar, deniz, ateş, samyeli, poyraz, bulut vs. Duygu Deniz güzel oluyo mesela ama eşinizinkini bilemedim. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Soyadınızı bilmiyorum ama, ben olsam ona yakın ama kısa birşey koyardım :)
Evet bende onu söyledim esime. İlk dört harfinden güzel de oluyor ama akrabalarinda varmis o sekilde yapanlar o yüzden istemedi. Bende ısrar edemiyorum tabi.
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?