degistirdik

karasız kaldığımız 3 seçenek

• Egemen

OY: 22 17,9%
  • Saygıner

OY: 64 52,0%
  • Türker

OY: 37 30,1%

• Ankete Katılan
    123
Ben içinde "zade" ve "oğlu" geçen soyadları çok beğeniyorum.Ama mail adresi falan alirken kolaylık olsun kara,kaya,eren,sayar,ataman gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
benim soyadim - Solan - ..
cok seviyorum,kizlik soyadim - Canari -
sevmiyordum:)
oyle kolay degisiyormu isimler?
rencide edici,utandirici olmadan?
misal Husamettin Killibacak,gibi olmasi gerek

Evet değişiyor. Ben sanıyordum ki mutlaka geçerli bir sebebi olmasi lazim ama o da şart değilmiş. İnsan ömründe 1 kez isim 1 kez soyisim değistirebiliyormus dava açarak. Yınede hukukçu arkadaşlar varsa daha iyi bilirler

Madem değiştiriyorsunuz özgün bir soyadı olsun bence. Ailenizi yansıtan, Türkiye'deki binlerce ailede bulunmayan birsoyadı olsun.

Bizde düşündük o şekilde olsun. Bizim için özel anlamı olan bişey olsun istedik ama bulamadik öyle bişey. Dediğiniz gibi yalniz bizde olan bişey olsa hoş olur.

soyadı değişikliğini ailede herkes yapıyorsa tüm aile bireyleri toplanıp karar vermeli,niye herkes kendi kafasına göre soyadı belirliyor.aile birliği kalmayacak:26:

Seni anlıyorum benim evlenmeden önceki soyadım 15 harfti ve ....oğulları diye bitiyordu. Her yerde yanlış yazılıyordu. Evet o soyisminden türkiyede başka kimsede yoktu ama inanılmaz sorun çıkartıyordu
O yüzden ben eşimin soyadını aldım sadece. 5 harf ve çok bilindik birşey şimdiye kadar hiç yanlış yazılmadı herkes tarafından anlaşıldı oh be dedim ben de
İnşallah siz de bulursunuz gönlünüze göre birşey.

Ahh umarim bulabiliriz. Dediğiniz gibi mesela bir fikir geliyo aklima esim diyoki bilmemnerde öyle bir aile vardi pek iyi insanlar değiller. O bişey buluyor bu kez bende farkli bir çağrışım yapiyor. İsimlerimizi koyuyoruz yanina uydu uymadi diye şu an ki soyadimizdan çikarimlar yaparak biseyler buluyorum bu kez esim diyoki ailede bilmemne amcalari öyle yapmiş olmaz. Yani sıkıntılı

Ben içinde "zade" ve "oğlu" geçen soyadları çok beğeniyorum.Ama mail adresi falan alirken kolaylık olsun kara,kaya,eren,sayar,ataman gibi

Hanzade ağaoğlu mesela çok havalı ama özenti gibi olmak istemiyoruz. Ataman çok güzelmiş. Teşekkürler

soyadı değişikliğini ailede herkes yapıyorsa tüm aile bireyleri toplanıp karar vermeli,niye herkes kendi kafasına göre soyadı belirliyor.aile birliği kalmayacak:26:

Esimin dedesinin diğer kardesleri daha once degistirmis. Esiminde amacasi yok. Rahmetli olmus. Bu soyadi tasiyan sadece esim ben annesi babasi babaannesi kaldi. Onlarda biz bu yastan sonra uğraşmayiz ama siz değiştirin dediler. Yani sadece eşim ve ben değiştirecez

En iyi yaşayan bilirmiş.daha evleneli 1 yil olmadi ama biktim gerçekten. Her yerde yanlis yaziliyor. Çok uzun sığmıyor. Gerçekten sıkıntı. Henüz çocuğumuz yok olmadan bu işi halletmek istedik. Yazik olur çocuğa inşallah buluruz. Teşekkürler

bizimde soy adımızda bi harf yanlış yani noktalı yazılmış çok sorun çıkıyo değiştireceğim bende çocuğum okula başlamadan halletmek gerek
içinde türk ve oğllu geçen soyadları beğenirim

Soyhan ve Baştürk oldum olası çok severim ikisini..

Aslında bence çok şart değil ismimle uymasa da olur. Bazen ben çok naif bişeyler buluyorum ama eşim diyoki o ne öyle erkeğe olmazmiş o da ne demekse öyle yani aradığımız tek uyum o. Birde esımle isimlerimiz uyumlu degil. Benimki duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…