benim soyadim - Solan - ..
cok seviyorum,kizlik soyadim - Canari -
sevmiyordum:)
oyle kolay degisiyormu isimler?
rencide edici,utandirici olmadan?
misal Husamettin Killibacak,gibi olmasi gerek
Madem değiştiriyorsunuz özgün bir soyadı olsun bence. Ailenizi yansıtan, Türkiye'deki binlerce ailede bulunmayan birsoyadı olsun.
bizim soyad Deniz, ve ben çok severimm
Herkese merhaba,
Herkes doğacak bebeğine isim arar biz de kendimize soyisim arıyoruz
Bizim 15 harfli söylenmesi oldukca zor bir soyismimiz var ve her yerde sorun cikariyor. Kimse ilk seferde anlamiyor
Esimin pek cok akrabasi da degistirmis soyismini. Bizde kesin karar verdik degistirmeye ama ne olacagina karar veremedik. Benimde aklima sizlere danismak geldi.
Çok özel bişey aramiyoruz.
Fikirleriniz varsa memnun olurum.
İlk ismim kolonya markası, ikinci ismim böyle esrarengiz, gizemli yanar döner bir şey, kendi soyadım "şişmanlar" gibi hem sıfatlı, hem çoğul abuk bir şey, eşimin soyadı bir siyasi partinin sloganı gibi ki o partiyle uzaktan yakından da ne sülalesinin ne benim ilgim var.
Gece gece canım çekti, sabaha gidip topluca ne var ne yok hepsini ben de mi değiştirsem
Soyadı işi de çocuğa isim bulma gibi geldi bana. Hani dersiniz ya işte "x" ismi ne tatlı çocuğa koysak mı, hemen siz ya da eşiniz ya da çevreden biri "ayy bizim sınıfta bir sümüklü x vardı, sakın o ismi koyma" diyeSoyadı da öyle yahu her birine itinayla kulp takılabilir.
Umarım içinize sinen bir soyisim bulursunuz.
Bizde düşündük o şekilde olsun. Bizim için özel anlamı olan bişey olsun istedik ama bulamadik öyle bişey. Dediğiniz gibi yalniz bizde olan bişey olsa hoş olur.
Ben içinde "zade" ve "oğlu" geçen soyadları çok beğeniyorum.Ama mail adresi falan alirken kolaylık olsun kara,kaya,eren,sayar,ataman gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soyadı değişikliğini ailede herkes yapıyorsa tüm aile bireyleri toplanıp karar vermeli,niye herkes kendi kafasına göre soyadı belirliyor.aile birliği kalmayacak:26:
Seni anlıyorum benim evlenmeden önceki soyadım 15 harfti ve ....oğulları diye bitiyordu. Her yerde yanlış yazılıyordu. Evet o soyisminden türkiyede başka kimsede yoktu ama inanılmaz sorun çıkartıyordu
O yüzden ben eşimin soyadını aldım sadece. 5 harf ve çok bilindik birşey şimdiye kadar hiç yanlış yazılmadı herkes tarafından anlaşıldı oh be dedim ben de
İnşallah siz de bulursunuz gönlünüze göre birşey.
Ben olsam nadir bulunan ya da olmayan soyisim secerdim. Mesela bi renk ismi olabilir. Ornegin "mavi" :))
Ya da "Toprak". Neticede topraktan geldik topraga gidecegiz :)
Semiz ,
Albayrak ,
Toprak ...
Merhaba,
bence isminizi bilmek gerekir öneride bulunabilmek için. İkinizin de ismiyle uyumlu olması lazım.
Söylerseniz ona göre fikir üretebilirim.
ben yıllar önce soyadım Yanardağ olsun isterdim karizmatik gelirdi. :13:
Türklü soyadlarina bayılıyorum. Türkoğlu, Öztürk, Türkmen. Ama ennn güzeli Türkoğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?