degistirdik

karasız kaldığımız 3 seçenek

• Egemen

OY: 22 17,9%
  • Saygıner

OY: 64 52,0%
  • Türker

OY: 37 30,1%

• Ankete Katılan
    123

çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız olsun :))
şaka şaka..ben de içinde zade ve gil olan soyadları seviyorum..
ve mümkünse klasik bi soyad olmasın..
benim soyadım türkiyede sadece eşimin sülalesinde var..
seviyorum oyüzden..
bi de osmanlı kokan soyadları seviyorum..
mesela hanzade, saraylı..gibi..
bence anlamına da dikkat edin kaderiniz olur :)) mesela: mutlu, saygın, şen, huzurlu :)

Dizilerden İlham Almak Gerek,Lakin Onun Bunun Oğlu Diye Birşey Olmasın Bıktık Valla Neden Hep Soyadlar 'Oğlu' Diye Biter Neden 'Kızı' Değildir

Bayraktar, celebi olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genc olabilir...

Ben Erturk veya Ozturk olmasini isterdim. Tavsiye ederim.

Ben isimle birleştiğinde bir cümle gibi olan soyadları da seviyorum,mesela benim Ülkem adında bir arkadaşım var,soyadı Özgür
Ülkem Özgür.Özgür çok güzel bir soyad olur.

Evet 15 harf yetmedi biraz daha uzatalim
Saygin ve mutlu guzel hanzadeyi de isim olarak da severim

Ben hep oğlu diye biten soyadları beğenmişimdir. Düşünebilirsiniz bence, çok karizmatik duruyor.
Bir de bence özel bir soyadı olabilir. Ailenizle yahut sülalenizle alakalı mesela. Memleketinizle alakalı da olabilir. Ben Amasyalıyım örneğin. Bir arkadaşımın soyadı Amasyalı. Çok hoşuma gidiyor duydukça. İsterdim yani memleketim soyadımda olsun.

Bir arkadaşımın basbaya rencide edecek kadar kötü bir soyadı vardı. Değiştirip Türkoğlu yaptı. Arkadaşlardan tavsiyeleri okudukça aklıma geldi. Seçme şansı olanlar soyadının Türkoğlu olmasını talep ediyor sanırım sıklıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…