degistirdik

karasız kaldığımız 3 seçenek

• Egemen

OY: 22 17,9%
  • Saygıner

OY: 64 52,0%
  • Türker

OY: 37 30,1%

• Ankete Katılan
    123

soyisminizi merak ettimm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isim uzmanlari oglu ile biten soyisimleri pek iyi bulmuyor. Agirmis ve ozellikle cocuklar agirligini kaldiramiyormus. Ben onlarin yalancisiyim.
Sanirim bir milletvekilinin soyadiydi cok begenmistim. "Yeniçeri"

Çınar :)

Köklü ve coook uzunca yillar süregiden bir soyunuz olsun diye

İçinde ü ğ ç ö gibi noktalı harflerin bulunmamasına dikkat et sıkıntılı oluyormuş.

Evet bende onu söyledim esime. İlk dört harfinden güzel de oluyor ama akrabalarinda varmis o sekilde yapanlar o yüzden istemedi. Bende ısrar edemiyorum tabi.

Aslinda simdiki soyisminizi kisaltmak da iyi bi fikir,
hem akrabaliginiz da belli olur, soylar iyice karismaz :)

soyisminizi merak ettimm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baska bir arkadas daha sordu ama esime soz verdim ismini ve soy ismini soylemeyecegime. Çok ilginç yada komik değil. Sadece 3 tane soyismi birleşmis gibi dusunun. Çok uzun.

Isim uzmanlari oglu ile biten soyisimleri pek iyi bulmuyor. Agirmis ve ozellikle cocuklar agirligini kaldiramiyormus. Ben onlarin yalancisiyim.
Sanirim bir milletvekilinin soyadiydi cok begenmistim. "Yeniçeri"

Onu bende duymuştum ama oğlu ile biten soyisimleride kulağa hoş geliyor fakat ğ de olmasini pek istemiyoruz.
Yeniçeri de pek havaliymiş

Aslinda simdiki soyisminizi kisaltmak da iyi bi fikir,
hem akrabaliginiz da belli olur, soylar iyice karismaz :)

Evet hatta soyismimizi değiştirmeye karar verdiğimiz de ilk bunu soyledim ama esim. Bazi akrabalarinin öyle yaptiğini ve kesinlikle istemedigini soyledi. Israr da edemiyorum.

Son düzenleme:
İsmine uyarla aklıma gelenler :)
Duygu Poyraz

Duygu Şah

Duygu Engüzel

Duygu Koçak :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…