değmeyecek kişiler üzüldüm ağladım ama sonunda doğru aşkı buldum diyen hanımlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
evet uzun yada kısa ilişkiler yaşamış, çook büyük aşk acıları yaşamıştım ama sonunda doğru adamı buldum şimdi o zamanlara gülüp geçiyorum diyenler anlatın biraz.. bize de moral olsun birazyerimseniben

kızım kafayı yeris biz senle yakında konulara bak yaolumunekankayizsmile

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.

tam bizlik aslında

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.

tam bizlik aslında

bayıldımmm bayıldımmm..evet tam bizlik..

oldu olmaz mi. üzüldüm, yikildim, incindim, hic gecmeyecek sandim...
cok cok kötü seyler yasadim, ailesi tarafindan kücük düsürüldüm, terk edildim.
kirli bi pacavra gibi firlatip atti beni hayatindan.
gözümün icine bakiyordu, kiyamiyordu, yarim saat benden haber almasa cilgina dönüyordu.
hickimseyi onun kadar sevmemistim, böylesine bi aski hic yasamamistim
gözüm karaydi ugruna yapamayacagim hicbirsey yoktu
ilk defa kadinlik gururumu hice sayip gitme diye yalvarmistim ona
ama gitti, 1 kere bile arkasina bakmadan cekip gitti.
ne gözyaslarima bakti, ne sevgime aldirdi, nede verdigi sözleri hatirladi.
dünyanin en lanet kiziymisim, ona dünyanin en büyük kötülügünü yapmisim gibi
bi anda sildi beni. üstelik ailesi icin. sahip cikamadi bana ve sevgisine.
cok acilar cektim aylarca, agladim, hatta en büyük acizligi yapip ölümü bile düsündüm

ama gecti. 1 sene icinde biraktigi enkazdan yeni bi ben yarattim, hayati ve kendimi sevmeyi hatirladim ve kocamla tanistim.
simdi 3 aylik evliyim. ve cokta mutluyum.
biraktigi izler derin olsada simdi degmezmis diyebiliyorum...

benimde vardı ilk aşkımdı ünide staj yaparken tanışmıştım onunla olgundu yakışıklıydı memurdu iyi anlaşıyorduk çok uğraşmıştı ailemle tanışmıştı 5 sene çıkmıştık askere gitmesine 15 gün kala arkadaşım başka kızla görmüş sonra bi akşam çıktık dışarı kimdi dedim tek tek anlattı yani hayatındaki tek ben değilmişim sonra daha nelerini öğrendim çok üzüldüm ağladım ilk defa bi erkek için asker dönüşü nişanlandı zor oldu ama sildim o evlenmeden evlenmem demiştim hep sonra biriyle daha tanıştım olmicak bişeydi hep üzdü falan filan 10 ay sonra olmadı ayrıldık karşıma biri çıktı olmaz varlıklı zengin ilk sallayabilirim bile demiştim ama o benim kısmetimmiş şimdi sözlendik 27 kasımda nişanımız olucak çok şükür hiçbir tartışmamız yoktur öyle çok büyük aileside üzerime titriyor ilk gelin olucam daha doğrusu kızlarıyım inşş hep böyle sürer o yüzden aptalmışım dediğim çok oldu hala yazdığı mesajları saklıyorum okudukça gülüyorum kimbilir kimlere de atmıştır bunları die işi gücü olan gerçekten seven insan bu kadar oyalamazdı ki diyorum şimdi geç oldu ama gördüm herşeyi çok şükür rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşş

suan baska dagdan el sallıyorum zatiii. acılar bıttıkte sonra ınsan yaptıgı seylere guluyor gercelten

okudukça daha iyi oluyorum.. hepiniz mutlu olursunuz hep inşallah

Ölüyorum sanmıstım evde yalnızdım tel la ayrıldık annemı aradım evden cıkıp annemın oldugu yere kadar 1 km falan kosup annemı gordugum anda çokuverdım asvalta yolun ortasında kapandım annemın ayaklarına agladım agladım agladım.Ben agladım annem agladı.Melek annem ılk defa hayatında beddua ettı bırıne! 7 günde 7 kilo verdim.Mide suyumu kusuyordum artık.İnsani güdülerden hiçbirini hissetmıyordum yemek,işemek,sigara içmek,su içmek,ağlamak bile yoktu..Hatırlıyorum annemın yatak odasındakı perdenın yapraklarını yukarıdan asagıya sayıyordum 13 cıkıyordu dıyordumkı asagıdan yukarıya sayacagım 14 cıkarsa benı arayacak...Hiçç 14 çıkmıyordu...Cep telime özelden cagrı geldikten sonra sızmısım.Annem yatagın ucunda basımda beklıyordu.İnanın yaşamak değil ÖLMEK bile anlamsızdı.Anneme yalvarıyordum anne ne olur uyustur benı bır sekılde ne olur uyut beni diye ...Böyle diye diye bır sonrakı asamaya gectım her aksam iş cıkısı alıyordum şarabımı gırıyordum odama yakıyordum mumları hergun ona degıl onun yokluguna!! mektuplar yazıyordum dinleyebıldıgım kadar sezen dınledım,yakabıldıgım kadar mum yaktım saatlerce onun bekledıgı sokak lambasının altına baktım.Yani çekebildigim kadar acı cektım..Sonra sonrakı asama geldı internet eve ınternet baglattım ve arkadaslık sıtesıne uye oldum.O sıtede bugun esım
olan Z...imle tanıstım oda ogun uye olmustu.Ve seneler sonra(bırde bız aynı iş yerınde calısıyorduk ayrılınca gıttı baska yere)ben evlendıkten sonra bır gun ansızın aradı iş telınden onun sesını tanımamıstım.Nasıl olurdukı ben onu nefesınden tanırdım nasıl olmustuda artık sesınden tanımamıs adını soyleyıncede bır komsumuzun eşi arıyor sanmıstım,anlayınca o oldugunu suratına kapatmıstım telefonu.İŞTE ZAMAN BÖYLE BİRŞEY.

28 yıl içersinde iki sevgilim bi de platonik aşkım olmuştu :1:
inanın platoniğime ağladığım kadar sevgililerime ağlamamıştım
2,5 yıl bekledim ben onu çünkü benden 14 yaş büyüktü bekardı karizmaydı işi gücü yerinde biriydi..
sürekli irtibat halindeydik
ayrı şehirlerdeydik
ondan bana karşı bişeyler olduğunu başkalarından öğrenirdim,nasıl umutlanırdım anlatamam..
sürekli mailleşmeler,chatleşmeler hem de uzaktan akrabamdı..
baktım böyle olmuyo,mal gibi aşığım
böyle gitmez dedim ve kendimi yenilemeye karar verdim

onu aklımdan çıkarmaya çalıştım,maillerini sildim,chatleşmedim,telefonlaşmadım..
6-7 ay sonra eşimle tanıştım..
Allahım iyi ki çıkardı eşimi karşıma,o benim canım herşeyim biricik aşkım

kendi kendime o kadar söylendim ki Allahın manyağı ne bu kadar bekler,ağlar sızlarsın diye..
Allah eşimi başımdan eksik etmesin..
Şimdi o günleri hatırladıkça bazen üzüldüğüme yanıyorum bazen de gülüyorum...

ben varım.:3:
gelen gideni aratmıyormuş her zaman.
3 sevgilim oldu.
ilkini hatırlamak bile istemiyorum ruh hastası. 3 senemi verdim pişmanım.:sinifsinif:
diğerleri daha kısa sürdü.
3. çok iyi biriydi seviyordu beni ama bende koptu işte bir şeyler olmadı bitti.
şimdi ise çok çok mutluyum.:nazar:
çocukluk aşkımla beraberim.:kedi:
hiç hissetmediğim şeyleri hissediyorum.
mutluyum, huzurluyum.
hep böyle devam eder inşallah.:nazar:

bende demek istiyorum yaa hemde bir an öncee :59:

Benim de buna benzer şeyleri söylemeye çok ihtiyacım var. 1.5 seneden fazla oldu hala toparlanamadım. Ne zaman hatırlamamaya başlıcam, umrumda olmayacak, hayatıma biri girecek, aşık olacam çok merak ediyorum. Ne olur bir an önce olsun

Son düzenleme:
bende varım:10:
lise 2 de tanışmıştım. sevmediğimi düşünüyodum taki 1 sene sonra benden ayrılana kadar. geceleri annemin kollarında mide kanaması geçiricek duruma geliyodum. sinir krizlerimden hiç bahsetmiyorum bile. 1 buçuk sene sonra geri döndü aptal gibi tekrar kabul ettim ama beni adam yerine koymuyodu bile. elinin altında olduğumu biliyodu çünkü. ve bi gün müsait olmadığım için telefonu açamadığımda, bidaha sesini duyamadım. bana ayrıldığımızı söylecek kadar bile değer vermiyomuş. tabi sonradan öğrenmki başka bi kız bulmuş ve şu anda nişanlı o kızla.sonra 2 kişi oldu onlar 3 ay kadar sürdü. 2. si askere gdiyorum diye benden ayrıldı. çok ağlamıştım. ama şimdi. yiğitimi bekliyorum askerde. ama o ayrılmadı benden askere gidiyorum diye. çünkü anladım seven yapmazmış. hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum, huzurluyum.. çünkü o benim sadece sevgilim değil. abim, babam, kardeşim, en yakın arkadaşım, sırdaşım, eşim, hayat arkadaşım, herşseyim. 2 senedir beraberiz. Allahın iznyle askerden dönünce evlenicez. şimdi geriye dönüp bakıyorumda.. ne kadar aptalmışım, değmeyecek insanlara nasıl üzülmüşüm ama onlar olmasaydı yiğitimin değerini anlayamazdım dimi. Allahım ayırmasın tek isteğim ömür boyu onun yanında olmak...

Artık bende doğru aşkı buldum demek istiyorum..
çok ağladım üzüldüm ama hayatımın aşkı ruh eşim bu demek istiyorum..
huzurlu olacağım mutlu olacağım bi birliktelik..

oldu olmaz mi. üzüldüm, yikildim, incindim, hic gecmeyecek sandim...
cok cok kötü seyler yasadim, ailesi tarafindan kücük düsürüldüm, terk edildim.
kirli bi pacavra gibi firlatip atti beni hayatindan.
gözümün icine bakiyordu, kiyamiyordu, yarim saat benden haber almasa cilgina dönüyordu.
hickimseyi onun kadar sevmemistim, böylesine bi aski hic yasamamistim
gözüm karaydi ugruna yapamayacagim hicbirsey yoktu
ilk defa kadinlik gururumu hice sayip gitme diye yalvarmistim ona
ama gitti, 1 kere bile arkasina bakmadan cekip gitti.
ne gözyaslarima bakti, ne sevgime aldirdi, nede verdigi sözleri hatirladi.
dünyanin en lanet kiziymisim, ona dünyanin en büyük kötülügünü yapmisim gibi
bi anda sildi beni. üstelik ailesi icin. sahip cikamadi bana ve sevgisine.
cok acilar cektim aylarca, agladim, hatta en büyük acizligi yapip ölümü bile düsündüm

ama gecti. 1 sene icinde biraktigi enkazdan yeni bi ben yarattim, hayati ve kendimi sevmeyi hatirladim ve kocamla tanistim.
simdi 3 aylik evliyim. ve cokta mutluyum.
biraktigi izler derin olsada simdi degmezmis diyebiliyorum...

hıc yazmaya gerek gormedım cunku aynı seylerı yazmışşın canım benımde aynı bu şekilde oldu bende 3 aylık evlıyım cok mutluyum

inşallah bende bulacağım o aşkı aşkım gözümün bebeği bir tanemdi çok sevmiştim onu nişanlandım 3 ay sonra ayrıldık sebep hiç ti sorduğumda ssadece hiç dedi 8 ay geçti bir alışveriş merkezinde arkadaşım görmüş aynı yerde aynı akşam bende annesi ve kardeşini gördümama onu göremedim rabbim göstermedi işte o aşkam tekrar ağladım ağlayarak yazıyorum bunları ve şu sanal ortamda ilişkisi var yapmış ona tek kötü söz söyleyemezken ağzımdan çıktı benim canımı yaktıkları gibi kendi canlarıda yansın ben mutlu olmadan onlarda olamasın benim yüzüm gülmeden onunda yüxü gülmesin ama çok seviyorum kokusunu özledim elini kocaman göbeğini özledim buda sınav geçecek biliyorum ama
işte yanıyo canım

Back
X