- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
insallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?Belki şimdi birşey hissetmeyecek ama 2-3 belki 5 ay sonra sana mesaj atacağına o kadar eminim ki vicdan azabına dayanamayacak o zaman beni hatırla zuzu doğru söylemiş dersin.
O vakit sıra sana geçecek cevap verme ki vicdan ve hüzün muhakemesinde kavrulup dursun.
Her şey zamanını bekler . Senin iyileşmen , yol Alman , hatta yeni insanlarla tanışman ....gururumu birak, icimden kalmamisi icin yinede ona mesajlar yazdim. bir onceki konumda bahsetmistim, nikaha yakin sebebsiz terkedildim diye.
kiminiz dedi icindekileri dok kiminiz yazma.
dayanamadim yazdim. sessizligini suskunlugunu anlayamadim. beni engellememis ama numarami da silmis. profil resmi gorunmuyor.
cevap vermiyor, okudu ama cevap yok. pes edecegimi bekliyor sanirim. vicdanini rahatlatmak icin. bilemedim. yoluma bakiyorum ama bunu da haketmemistim. neyse kizlar hayirli cumalariniz olsun. icimi dokmek istedim.
insallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?
Umursaayn adam olsaydı geri dönüş yapıp cevap yazardı.gururumu birak, icimden kalmamisi icin yinede ona mesajlar yazdim. bir onceki konumda bahsetmistim, nikaha yakin sebebsiz terkedildim diye.
dayanamadim yazdim. sessizligini suskunlugunu anlayamadim. beni engellememis ama numarami da silmis. profil resmi gorunmuyor.
cevap vermiyor, okudu ama cevap yok. pes edecegimi bekliyor sanirim. vicdanini rahatlatmak icin. bilemedim. yoluma bakiyorum ama bunu da haketmemistim. neyse kizlar hayirli cumalariniz olsun. icimi dokmek istedim.
Cevap verecek neyi var? Bahanesini nasıl anlatabilir eğer söylerse ne kadar şeref yoksunu ve namussuz olduğunu mu söyleyecek? Erkekliğin %90’ I kaçmaktır diye boşuna dememişlerinsallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?
sizde ayrılacak ciidd sebebei yok galiba, söyleyecek cvbı yok çünkü. evlilik ağır geldi ayrıldı yada ailesi istemedi.insallah arkadasim. peki erkekler neden cevap vermez bu durumda? onlarin piskolojisini anlar miisn?
akrepBurcu neki bu adamın
Olsun yinede sen içindekileri dökmüşün yapmasaydın yapamadım diyecektin bırak herkes lagini bulur hayatına bak aynen değmez
Akrep burcu erkeği cevap vermez
Cok geçmiş olsun. Inanın bana evrimini tamamlayamamis bir okuzden kurtuldunuz. Sizin 12 saat ulaşamayınca sonra siz yakinlarina sordugunuz için sizi tanistiran ablalara olmayacagini anladim diyen durum mu bu?gururumu birak, icimden kalmamisi icin yinede ona mesajlar yazdim. bir onceki konumda bahsetmistim, nikaha yakin sebebsiz terkedildim diye.
Evet o durumCok geçmiş olsun. Inanın bana evrimini tamamlayamamis bir okuzden kurtuldunuz. Sizin 12 saat ulaşamayınca sonra siz yakinlarina sordugunuz için sizi tanistiran ablalara olmayacagini anladim diyen durum mu bu?
Deger neden kaybetmis oldum?Peki yazdin ne oldu?Önceden bir duruşun vardi simdi yazdın cevap gelmedi daha da değer kaybettin..Ne gerek var yazınca ne değişecek bırakın istemiyorsa istemesin sizi istemeyeni siz de istemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?