- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Anlattığın özellikler bende de var .. Ben de konunu okuyunca ciddi ciddi bir doktora gitmeyi düşündüm .
pek bir şeyi sallamama, takmama bende de var çabuk sıkılma filan.
inşallah hasta değilimdir.
bu hastalığı ilk defa duydum neymiş ki ?
babamı anlattım..zaten normal gelmıyordu bana.annem kardeslerım cok cektık..asıl babamın gelmesı gerektıgını soyledı..daha oncede baska bı rehber ogrtmenım demıstı sanırım senın bu rahatsızlıgın babadan bulaşmıs sana dıye.babam kabullenmıyor o ayrı..
eşım emzırme bıtse de asla bu ılacı ıcme dıyor..hayır unw mezunu adam cahıl de degıl ınanmıyor psikiyatrı ılaclarına..
ama ben boyle nereye kadar gıderım
o benım boyle cılgın halıme aşık oldu.bi gun konusmasam sussam (ki nadır dır :) ) hemen panık yapıyor konussana ıyı mısın dıye adam alısık degıl tabı :)
Alışır kabullenir
Şu an günlük hayatınızı çok etkilemediği için ona gereksiz geliyor olabilir
Sonuçta okumuş evlenmiş çocuk yapmış çalışma hayatı olan birisiniz
Ilerlememesi ve ileride daha düzenli hayat için gerekli olduğunu yavaş yavaş anlatın
esine soyle doktor neyi gerekli goruyorsa o oluraahh nerden başlasam ne yazsam...
aslında boyle olduguma dair çok şüphelerim vardı..
annemı babamı cok uyarmıslardı.ama cahıllık mı sorumsuzluk mu ne zıkkımda sallamadılar benı..
okul hayatım zorlamayla tesekkur belgeleri alarak ama hedefı olamadan iş hayatına atılarak saçma sapan bi hale döndü..
ezberım ıyıydı.karsımdakını ikna edemeyecegım bır konu yoktu.goren herkes coco sen tam avukat olacak tıpsın derlerdi..
amcamın mallığı yuzunden saçma sapan bı okula gittim. saçma bi bölüm sacma bir iş hayatı.vee başarısızlık.hepsını matematıgı sevemeyişim ve en önemlisi ailemin benı zamanında bi uzmana göturemeyısıne indirgedim..
suan calısıyorum ama hiç bişeyi sallamıyorum...zamanında doktorlar rehber öğretmenler farklı zmanlar zarfında bana dikkat eksikliği ve hiperaktif tanısı koydular.annem senın karakterın bu hasta degılsın para tuzagı bunlar dedi.
ve ben bu zmana kadar hayatımda cocuklarımdan başka elle tutulur gozle gorulur hıc bısey yapmadım.
kıtap alırım 10.sayfada sıkılır fırlatır atarım
kursa yazılır 2.haftada gitmem.verdıgım paralar kül olur
sevgılım olur 3.ayda sıkılır ayrılırım
acıkögretıme başlarım bırakırım
hiç bi işi tamamlamam
her seyı sallarım
görevlerden kaçarım
yaz yaz bitmez..
allahtan eşim cıktı sonra karsıma da onun bana sarılmasıyla evlendıkte cocuklarımız oldun falan fılan..
ve dun artık yeter dıyerek doktora gıttım kızlarım emıyor ılaç verse ne halt yıcem dedım gıttım
uzman psikiyatri bana barız sekılde yetıskınlerde gorulen ama tamamen babadan genetik dehb tanısı kondu.cocuklarıma da bu hastalık ılerde konur mu?en buyuk korkum bu.
eşim ise asla ılaç ıcmememı soyluyo..daha beter olurmusum.ılacı bırakırsam çökkünlük olurmuş..
ne yapmaluyım varmı bu hastalıgı yasayan?
bende kullanmazdım,yukarıdaki arkadaşa katılıyorum,senın gıbı benzer bir hastalığa akrabam var,çok endışlenıyorum bende,hıkayenı paylaştığın için tşk,bişeyler öğrendım,dağınıklık varmı?tembellik?sosyal ortama girme istememe,mılletın için temke yememe,gibi..
senın eşin şansın olmuş,bızımkı ne olcak bılmıyorum,ama ınan bana bende hep babasından geçtiğini düşünüyorum,ama anneside aynı böle,aynen,çok üzülüyorum,bu yazdıkların fazlasıyla var.ama ortam sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?