dehb tanısı konan manyak anne

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
aahh nerden başlasam ne yazsam...
aslında boyle olduguma dair çok şüphelerim vardı..
annemı babamı cok uyarmıslardı.ama cahıllık mı sorumsuzluk mu ne zıkkımda sallamadılar benı..

okul hayatım zorlamayla tesekkur belgeleri alarak ama hedefı olamadan iş hayatına atılarak saçma sapan bi hale döndü..

ezberım ıyıydı.karsımdakını ikna edemeyecegım bır konu yoktu.goren herkes coco sen tam avukat olacak tıpsın derlerdi..

amcamın mallığı yuzunden saçma sapan bı okula gittim. saçma bi bölüm sacma bir iş hayatı.vee başarısızlık.hepsını matematıgı sevemeyişim ve en önemlisi ailemin benı zamanında bi uzmana göturemeyısıne indirgedim..

suan calısıyorum ama hiç bişeyi sallamıyorum...zamanında doktorlar rehber öğretmenler farklı zmanlar zarfında bana dikkat eksikliği ve hiperaktif tanısı koydular.annem senın karakterın bu hasta degılsın para tuzagı bunlar dedi.

ve ben bu zmana kadar hayatımda cocuklarımdan başka elle tutulur gozle gorulur hıc bısey yapmadım.

kıtap alırım 10.sayfada sıkılır fırlatır atarım

kursa yazılır 2.haftada gitmem.verdıgım paralar kül olur

sevgılım olur 3.ayda sıkılır ayrılırım

acıkögretıme başlarım bırakırım

hiç bi işi tamamlamam

her seyı sallarım

görevlerden kaçarım

yaz yaz bitmez..
allahtan eşim cıktı sonra karsıma da onun bana sarılmasıyla evlendıkte cocuklarımız oldun falan fılan..

ve dun artık yeter dıyerek doktora gıttım kızlarım emıyor ılaç verse ne halt yıcem dedım gıttım

uzman psikiyatri bana barız sekılde yetıskınlerde gorulen ama tamamen babadan genetik dehb tanısı kondu.cocuklarıma da bu hastalık ılerde konur mu?en buyuk korkum bu.

eşim ise asla ılaç ıcmememı soyluyo..daha beter olurmusum.ılacı bırakırsam çökkünlük olurmuş..

ne yapmaluyım varmı bu hastalıgı yasayan?

GÜNCEL ..............

ilaca dun başladım hatunlar ama her yerde terör estırıyorum..

ınanılmaz bır agresıflık..ota b*ka bagırmalar.herkes noluyo coco demeye başladı.Normal de gülec bırıyım.ben kı iki kamyon yemek yıyen coco,12 saati zoraki bi muz 2 hurma ıle tamamladım.uykusuzluk da cabası...ayyy napıcam boyle ya...ama dehşet bı sekılde dıkkkatım toplandı..ıstahsızlık cok kotu ama cunku ben yemeyınce bayılan bı tıpım..ne edıcem napıcam.herkes de aynı agresıflık yapıyormus..ben bu ılacı kullanmaya devam edersem bizde yuva dıye bsy kalmaz...ılacın adı c. harfı ile başlıyor ve dehb uzerıne en ıddıalı ılaç...acıl onerı verın kızlar..bugun almadım suan notr eskı halımle yazıyorum.

Son düzenleme:
Doktor babadan genetik diye bi teshis koymuş siz hala annenizi amcanizi vs sucluyorsunuz... tani gec te olsa konulmuş tedavinize baslamalisiniz... manyak anne demissiniz ya kendinize bunu yapmayin... sukredinki esiniz yaninizda cocuklariniz var ve agir bi psikolojik rahatsizliginiz yok... esinizin ilac kullanmanizi istememesi sizin rahatsizliginizi kabul edemeyisindendir diye düşünüyorum. .. doktora birlikte gidin konulan teshisi ayrintili bi sekilde size anlatsin ilaclarinizi da ayni sekilde ve tedavinize baslayin... gecmis olsun.

Eğer eşiniz çocuklar diyorsunuz ikizler mi bilemedim ama emiyorsa onun için demiş olabilir

Sonuçta bunca yıl idare etmişsiniz emdikleri sürede de idare edin diye

Yalnız doktor hemen genetik vs teşhisi nasıl koydu

Tıp bu kadar ilerledi mi çok hızlı geldi bana

Her neyse eğer sorun emzirmeler ise bence erteleyebilirsiniz belki ama tedavi olun ki huzurlu aile yaşantınız olsun

Çocuklar büyüyünce örnek almasınlar sizden

pek bir şeyi sallamama, takmama bende de var çabuk sıkılma filan.
inşallah hasta değilimdir.
bu hastalığı ilk defa duydum neymiş ki ?

dikkat eksikliği hiperaktif rahatsızlık..bendekı babadan bulaşan..tamamen genetık.babam 63 yasında hayatta zorakı emeklı memur olmus bırı..cok zor bı adam.

ben sallamadım yıllarca.suan sancısını cekıyorum.

Ya anlattıkların bende de var. O kadar şey yaşadım, yaşıyorum vurdumduymaz yapım var ve yani takmıyorum. Sallıyorum. İlaç kullanmıyorum:) Çabuk sıkılırım herşeyden. Doktora mı gitsem bende ya?

babamı anlattım..zaten normal gelmıyordu bana.annem kardeslerım cok cektık..asıl babamın gelmesı gerektıgını soyledı..daha oncede baska bı rehber ogrtmenım demıstı sanırım senın bu rahatsızlıgın babadan bulaşmıs sana dıye.babam kabullenmıyor o ayrı..

eşım emzırme bıtse de asla bu ılacı ıcme dıyor..hayır unw mezunu adam cahıl de degıl ınanmıyor psikiyatrı ılaclarına..

ama ben boyle nereye kadar gıderım

o benım boyle cılgın halıme aşık oldu.bi gun konusmasam sussam (ki nadır dır :) ) hemen panık yapıyor konussana ıyı mısın dıye adam alısık degıl tabı :)

Alışır kabullenir

Şu an günlük hayatınızı çok etkilemediği için ona gereksiz geliyor olabilir

Sonuçta okumuş evlenmiş çocuk yapmış çalışma hayatı olan birisiniz

Ilerlememesi ve ileride daha düzenli hayat için gerekli olduğunu yavaş yavaş anlatın

kızlarımıza asırı duskun..

onlara kotu ornek olurum dedım

dusunucem bu ılacı arastırıcam dedı..bende zaten emzırme bıtınce başlıcam dedım...ben senı boyle sevıyorum bu ılgıne duskunlugune pranga vurucak ılaç dıyor ...

esine soyle doktor neyi gerekli goruyorsa o olur

bende kullanmazdım,yukarıdaki arkadaşa katılıyorum,senın gıbı benzer bir hastalığa akrabam var,çok endışlenıyorum bende,hıkayenı paylaştığın için tşk,bişeyler öğrendım,dağınıklık varmı?tembellik?sosyal ortama girme istememe,mılletın için temke yememe,gibi..

bu yazdıkların fazlasıyla var.ama ortam sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…