• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deichman Ayakkabıcılık\ Gladyatör Tarzı

feridee

(: A&F :)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
54
0
86
37
İstanbul
DEICHMANN - TV-Spot

Kızlar bu videoda çıkan ayakkabıya bayıldım.. almayı düşünüyorum sizce nasıl? önü çok açık ayakkabıları sevmiyorum parmaklarım çıkıyo diye ama çook da beğendim kararsızım : kafamçokkarıştı

bence modeli güzel, ayakların güzelse bence hoş olabilir. Mesela benimayak parmaklarım çok çirkin olduğundan öyle ayakabılar giyemiyorum, babetleri tercih ediyorum hep o yüzden, sennde ööyle bir problemin varsa, alma derim.

bende çok beğendim weee aldım:lepi: bende önü fazla açık ayakkabıyı sewmem.hatta hiç öle ayakkabım yoktur...benimde parmaklarım çok çirkin'çirkin az kalır' ama çok hewesim vardı ve ayakkabıda çok güzel.. aldım o yüzden ve pişman deilim..hawalar açsada giysem...sositososito
bence alın çok seweceksiniz...yerimseniben

Reklam cok guzel.Bu tarz gladyator sandaletler cok moda.Gordugum kadar ile fiyati da uygun.Hemen almalisin!!! Gec kalma kaydirigubbakcemile5.

internet sitesindeki broşürlerine baktım çok güzel babetler var. bende bir tane almayı düşünüyorum :)

Back
X