P
potansiyel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi potansiyel
arkadaşlar ruhsal durumum çok fazla değişiklik gösteriyor.öyleki bir 10 dakika önce kendimi son derece enerjik hissediyorsam,birazsonra dibe vurmuş bi şekilde buluyorum kendimi durduk yere kötü şeyler aklıma geliyor yada,ve kimi zaman ağlıyorum,ağlayıncaa rahatladığımı hissediyorum.yakın geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor,birbirikim olduğunu düşünüyorum,gündelik insan ilişkileri içersinde yaşadıklarımı düşünüyorum,bunlar bilinçsiz bi şekilde oluyor,yoksa kendimi bu kadar üzmeyi nasıl isteyebilirimki.çok çaresiz güçsüz hissediyorum bazen.ve dediğim gibi çok değişken.ve son zamanlarda insanların duyarsızlıkları beni çok etkilemeye başladı.herkes birilerini ezme telaşında,nasıl mutlu oluyorlar bundan.kocaman insanlar.diğerlerinin işlerine müdahale etmeyi o kadar seviyorlarki.herkes son derece bencil.yeterki bana bişey olmasın felsefesiyle yaşıyor insanlar artık.eskiden böylemiydiki.daha insanı duygular geçerliydi.ve beni bunlar,yaşadığım bazı şeylerden dolayı olsa gerek,olması gerekenden çok daha fazla etkiliyor,kendimi çok mutsuz hissediyorum.sonuç,bu değişken ruh halim de beni fazlasıyla yoruyor.:çok üzgünüm: