Deiken ruh halim, mutsuzluklarm

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

potansiyel

Ziyaretçi
arkadaşlar ruhsal durumum çok fazla değişiklik gösteriyor.öyleki bir 10 dakika önce kendimi son derece enerjik hissediyorsam,birazsonra dibe vurmuş bi şekilde buluyorum kendimi durduk yere kötü şeyler aklıma geliyor yada,ve kimi zaman ağlıyorum,ağlayıncaa rahatladığımı hissediyorum.yakın geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor,birbirikim olduğunu düşünüyorum,gündelik insan ilişkileri içersinde yaşadıklarımı düşünüyorum,bunlar bilinçsiz bi şekilde oluyor,yoksa kendimi bu kadar üzmeyi nasıl isteyebilirimki.çok çaresiz güçsüz hissediyorum bazen.ve dediğim gibi çok değişken.ve son zamanlarda insanların duyarsızlıkları beni çok etkilemeye başladı.herkes birilerini ezme telaşında,nasıl mutlu oluyorlar bundan.kocaman insanlar.diğerlerinin işlerine müdahale etmeyi o kadar seviyorlarki.herkes son derece bencil.yeterki bana bişey olmasın felsefesiyle yaşıyor insanlar artık.eskiden böylemiydiki.daha insanı duygular geçerliydi.ve beni bunlar,yaşadığım bazı şeylerden dolayı olsa gerek,olması gerekenden çok daha fazla etkiliyor,kendimi çok mutsuz hissediyorum.sonuç,bu değişken ruh halim de beni fazlasıyla yoruyor.:çok üzgünüm:

beni tarif etmişsin ,burcuma verıyorum ben boyle durumlarda :)))

tabi ki ikizlerim :)

ikizler burcu değilim ama bu söylediklerini bir çoğunu ben de yaşıyorum canım.

ne yaşadığını bilemiyorum ama daha önce yaşadıklarının birinkintileri gibime geldi bu hissettiklerin. açıkçası bendeki durumun onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum. en kötüsü de bir türlü bu halden kurtulabilecek cesareti kendimde bulamıyorum. bu yüzden de kendimi sonsuz bir çaresizlikte hissediyor insan.

ne bileyim biraz daha yakın çevrenle hislerini paylaşmayı deneyebilirsin belki. içini dökmek insana çok iyi geliyor. evet çoğu zaman bi çare olmasa da birileriyle paylaşmak yine de o an için ferahlık veriyor. en kısa zamanda bu durumdan kurtulabilmen dileğiyle. benim de...

Ayni BEN... daha ne diyebilirmki..
bende öyleyim yaa ve bu degisken ruh halim beni bazen cok kizdiriyor.. niye digerleri gibi bende uzun bi süre moralimi hep ii tutamiyorum gülemiyorum..
bazen kendi kendime diyorum ben kafayi siyirdim galiba :))
sabah iyisem öglen olmadan moralim 0'a iniyor, anlamadim bu nasil biseydir.. olur olmaz seyleri aklima getiriyorum.. eski olaylari tekrar yeniliyorum beynimde ondan sonrada bütün gün moralim bozuk dolasiyorum e dolayisiyla cevremdekilerde bundan etkilenio.. bana "tuhaf bir kiz" gözüyle bakiyolar kafamçokkarıştı
Sevgilimi bile etkiliyor bu yüzden tartisiyoruz vallah.."niye moralin bozuk diye sordugunda ben cevap veremiorum cünkü bisi olmadi moralimi bozacak ama benim dengesizligim yüzünden cocukda karamsar olmaya basladi... :çok üzgünüm:

madem burçlara bağlanmış bende yengeç burcuyum yükselenim ikizler 1 anım diğerine yabancıdır yoruluyorum ve yoruyorum -tatlicadiarzu-

böyle birşeye hakkım avrmı bilmiyorum ama burası benim günlüğüm olsun istiyorum bana ait olsun sadece..

güçsüzleştim iyice bugünlerde,,çok çalışmaktan değil,,kendimi koyverdim bakmıyorumki kendime bile internet önümde bir açıyorum biraz sonra sıkılıp ders çalışmam lazım diyip kapatıyorum bir 10 dakika sonra yine aklım ona yada başka şeylere gidiyor tekrar açıyorum ders çalışıyorum derken bir bakmışım 2 saat geçmiş daha çalışılacak çoook şey varr ee 2 saattir ne yaptımm..şimdide ağlamaya başladım işte onu gördükçe hem kendimden hem ondan nefret ediyorum.sürekli izlemek istiyorum onu sanki her adımını takip ettikçe gözüm üzerinde olacak ve elimden uçup gitmeyecek..aslında sevmiyorum onu.ööyle bir kişiliği sevmem ben.sevgiden öte takıntı oldu galiba bende.şu sınav var diye sesimi çıkaramıyorum ozamana saklıyorum ağlamalarımı üzüntülerimi nefretlerimi şuan izlemedeyim sadece ne kadar istemesemde..

daha fazla çalışmam gerekiyo sayılı gün kaldı neden hırslı olamıyorum ben gerektiği gibi neden hayallerime ulaşmak bu kadar yakınnken bunun için çabalamak da öylesine zor geliyo..çok az kaldı..sayılı gün kaldı..çalışmalıyım..sadece çalışmalıyım..güzel haberleri burda da vermeliyim..kendimi mutlu etmeliyim..buna hakkım var işte ..senağlama

depresyona girmiş gibi görünyorsun bir uzmandan yardım al derim

ıçinize bir sıkıntı düştüğü vakit ayetel kürsiyi okuyun bu inanın çok iyi geliyor

bu böyle gitmeyecek herşey kötüye sarıyor zamanla,artık birşeyleri değiştirecek gücüm kalmadı,tükendim,kendimi öldürürsem işte ozaman bütün sıkıntılar bitecek..evt artık intiharı düşünüyorum aklıma koydum

intiharmı ayy yapma lutfen ya mutlu olmak ıcın yuzlerce gusel sebep war

canım bu anlattıklarını hepimiz yaşıyoruz aslında,, gün içinde o kadar çok değişiyorki ruh halimiz, yalnız değilsin.. gerek hayat şartları, gerek iş stresi, aile sorunları, geçmişte yaşanan üzüntüler vs vs...gamsız olanlarda olmaz ama herşeyi düşünüp kafaya takan insanlada sık sık görülen bir durumdur..
bunu kendine sorun edip daha da strese girme bence..

klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

hayat herşeye rağmen yaşamaya değerr...herkesin binlerce derdi var ölüm çare değildir

bunu ancak söylemesi çok kolay. denemeye kalk da gör bakalım neler oluyor.
denemeye kalkmış bi insan olarak konuşuyorum.
diyelim ki etmeye kalktın beceremedin ailene ne cevap vereceksin? hakkın var mı onları üzmeye. bu hayatta tek başımıza yaşamıyoruz ki yaşamımızın her bir damlasına yalnız karar verelim. başına ne gelirse gelsin seni sevmeyi bırakmayacak olan insanın-annenin- halini hayal edebiliyor musun?
diyelim ki öldün. bilmiyorum inancın var mı ama önce öteki tarafta ne cevap vereceksin? Kendi canına kıyanların cennette yeri olmadığına dair hadisler mevcut. bundan sonra yine ailen gelsin aklına. onlara ecelle gelmeyen bir ölümün acısını yaşatmaya hakkın var mı?
evlat acısının ne demek olduğunu biliyor musun? evet ben de bilmiyorum ve bileğimde jilet dayalıyken tüm bunlar geçti aklımdan banyoda. sonra hepsini bir çırpıda silip kesmeye kalktım. canım değil ama yüreğim yandı.
bir defa daha düşün bence. evet seni anlıyorum inanki. neler yaşamadım şu hayatta... kimine göre ufacık olan şeyler beni depresyonlardan depresyonlara sürükledi. sabahlara kadar uyumayıp sadece ağladığım günleri bilirim. emin ol geçiyor zamanla. biraz dayanman sabretmen lazım sadece. bu zamanı profösyonel bi yardım alarak geçirebilirsin belki? bir de sürekli paylaş birileriyle içindekileri. zamanında ben yaşadıklarımı anlatamamış olsaydım şu anda halim ne olurdu bilmiyorum.. şükür ki rabbim eşsiz arkadaşlar nasip etti bana..
anneni sakın unutma! tek söyleyeceğim şey sana bu...
Allah yardımcın olsun...

Potansiyelicim, çok pardon da, bana intihar etmeni gerektirecek sorunlarından tek bir tanesini yazar mısın? Ama öyle basmakalıp laflarla her şey çok kötü falan şeklinde değil, açık ve net şu sebep der misin? Bi bakalım neymiş insanların kendini öldürmek için sebepleri, cidden merak ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…