dekolte arkadaş...

Böylr bir konu daha önceden de açılmıştı, oraya da yazmıştım.

Özellikle benim yetiştiğim ilçe çok yobaz, kadınlar sokakta hiç rahat değil, o yüzden bir çok tanıdığım normalde açık olmasına rağmen dışarıda tesettürlü dolaşıyor tacize uğramamak için.
O yüzden bu konudaki kapalı kadın nasıl dekolte giyer eleştirileri bana makul gelmiyor. Misafirliğe gittiğiniz ev ortamı size uymuyor olabilir, bu durumda gitmeyin bence. Ama ben de kadını uyarma hakkınız olduğunu düşünmüyorum, he öyle gerçekten kazara bir durum olduğunda elbette uyarmak gerekir de hep öyle ise tarzı bu deyip kabullenin.

Kapali olan bir kadin nasil dekolte giyer anlamadim?siz gelince saci acikmi oluyor yani bogus dekolteli penye bile giyse sal yada esarbiyla kapatmiyormu gogus bolgesini?

ne kdr saçma tamam evinde eşi varken açık olur ama millet kayınpederinin kaynının yanında bile eşarp takarken bu kadın abartmış

Bu ne yaman celiski kapali ama dekolte eşine söyle rahatsizligini. Olmadi eşinin kulagini bük görürsen baktigini.
Esim durumdan haberdar az goruselim diyoruz evine surekli davet ediyo gitmiyorum esimi esi ariyo oylelikle gidiyoruz

bence de istemiyorlar kapanmak zorla çevre baskısıyla kapanıyor evinde de kapanmak istemiyor

Kapalı olup misafir yanında dekolte giyeni de ilk kez gördüm. Görüşme sıklığınızı azaltabılırsınız bence.
Acik onu mesela kislik v yaka buliz giyer kapali ve icinde birsey olmadan eğilmeden gozukur zaten egilince hep ortada

Benim de bir sürü kapalı arkadaşım var değil evde dekolte giymek kapıyı açarken bile başörtülerini takıyorlar bu arkadaş marjinal kapalılardan sanırım.
Ayrıca endişelerinize bakılırsa siz kadına değil eşinize güvenmiyorsunuz.Sonuçta eşinizin görüp göreceği tek bayan o arkadaşınız değil dışarısı dekolte,frikik bir sürü bayanla dolu.

peki evlerine gitmek zorunda mısınız? tabii eşlerinizin kaç yıllık dostluğu var, kıyılmaz bu dostluğa, hele böyle kötü bir zamanda dostun kıymetini bilin.
bir gün deseniz ki "gelin dışarda kahvaltı edelim bu hafta sonu" ne derler? illa eve gelin bizde edelim diyecek tiplerden mi? (bende böyle bir kuzen var da)
kabul ederlerse görüşme sıklığını azaltır ve dışarda görüşürsünüz, arada bir de bahane uydurun siz gitmeyin, eşiniz eşiyle görüşsün, erkek erkeğe eve gideceklerini hiç sanmam zaten, büyük ihtimal biyerde bişeyler içer muhabbet ederler, sonra herkes kendi evine.

Aceba kadın her misafirindemi öyle yoksa size özgü biseymi

Rahatsız olmanizi normal karsilarim ama biseyde denmez ki kendi düşünmedikten sonra

Esinede bisey deme bence hani bi deyim varya essegin aklına karpuz kabuğu sözüm meclisten dışarı

Ayrıca bende hic haz etmem o tarz giyinenlerden tamam açık olabilir herkes özgür kapalı veya açık olmakta ama dekolte olayindan hoslanmiyorum bacaktr gogustur fazla geliyo

Kapali derken? Basinda bas ortusumu var?
Bizede misafir gelir kafandaki bas ortuyu nasil kapatman gerekki dekolte gorunsun ya? Nasil takiyor bas ortuyu siz gelince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…