slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
kadını ne diye uyardınız rahatsız oluyorsanız gitmeyin ..
ama bu konuda en çok merak ettiğim şey şeytanın nasıl dürttüğü oldu ..
cidden nasıl dürtüyor şeytan ?
gerçi kıyak geçmiş eşinize bir dürtmemiş iki dürtmemiş ..[/QUOTE yardiminizi istedim dalga geçilecek bi durum olmadığını düşünüyorum
ne kdr saçma tamam evinde eşi varken açık olur ama millet kayınpederinin kaynının yanında bile eşarp takarken bu kadın abartmışslm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
Esim durumdan haberdar az goruselim diyoruz evine surekli davet ediyo gitmiyorum esimi esi ariyo oylelikle gidiyoruzBu ne yaman celiski kapali ama dekolte eşine söyle rahatsizligini. Olmadi eşinin kulagini bük görürsen baktigini.
bence de istemiyorlar kapanmak zorla çevre baskısıyla kapanıyor evinde de kapanmak istemiyorBöylr bir konu daha önceden de açılmıştı, oraya da yazmıştım.
Özellikle benim yetiştiğim ilçe çok yobaz, kadınlar sokakta hiç rahat değil, o yüzden bir çok tanıdığım normalde açık olmasına rağmen dışarıda tesettürlü dolaşıyor tacize uğramamak için.
O yüzden bu konudaki kapalı kadın nasıl dekolte giyer eleştirileri bana makul gelmiyor. Misafirliğe gittiğiniz ev ortamı size uymuyor olabilir, bu durumda gitmeyin bence. Ama ben de kadını uyarma hakkınız olduğunu düşünmüyorum, he öyle gerçekten kazara bir durum olduğunda elbette uyarmak gerekir de hep öyle ise tarzı bu deyip kabullenin.
Acik onu mesela kislik v yaka buliz giyer kapali ve icinde birsey olmadan eğilmeden gozukur zaten egilince hep ortadaKapalı olup misafir yanında dekolte giyeni de ilk kez gördüm. Görüşme sıklığınızı azaltabılırsınız bence.
Giyiyo amao nasıl bi olay ya kapalı biri nasıl dekolte giyer..
Giyiyo sevebilir ama bunu esin karsi giysin evine cagirdin misafir karşısina ınsan ustune ceki düzen vermelio nasıl bi olay ya kapalı biri nasıl dekolte giyer..
artı olarak kapalı ama kırmızı rujlu kapalı ama skiny jeanli kapalı ama fosforlu eşarplı varsa o neden olmasınkapalı ama göğüs dekolteli?? error verdim şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?