- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
dalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi merak ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?
Ben kıskanma ogrendim sizin söylemenize gerek yok disarda var herkes diledigi gibi giyiyo ben sadece aile arası görüşüyoruz napabilirim diye fikir almak istedim ama bazi arkadaslar konuyu farklı yere tasiyo bende biliyorum disarda binlerce acik var ben bi kişiden bahsediyorumGocmenlerde evde acik disarda kapali muhabbeti var da dekoltelisini ilk duydum.
Esin gun icinde onlarca dekolteyle karsi karsiya geliyordur, kiskanmamayi ogren.
Esime güveniyorum zaten önemli olan karşımda kişinin dürüstlüğüHem kapalı hem dekolte?
İlginç olmuş...
Kapalı mi gerçekten?
Eşinize güvenin sonuçta dışarda daha dekolte hatunlar var...
Beni de durtuyor bazen, bak meme bak meme diye omzumdan durtukluyor, bakmazsam sinirlenip tekme tokat giriyor, ben de caresiz kalip erkeklerin memesine bakiyorum, butun suc seytanda, hain seytan
Kapalı bir bayanın misafirin yanında açılmasını geçtim bir de üstüne üstlük dekolte verdiğini söylüyorsunuz di mi yanlış okumadım. Kesinlikle ama kesinlikle bu insanlarla irtibatınızı koparın. O salak kadının kocası adam olsa zaten bu rahatlığa göz yummaz. Erkek dediğin gevşek olmamalı. Öyle bir arkadaştan size fayda değil zarar gelir. Acilen yollarınızı ayırın. Sonra demedi deme bu kadın kocanı bile baştan çıkarır. Yılanın başını şimdiden ezmen lazım hanım arkadaşım. Yoksa ilerde çok pişman olabilirsin. Allah yardımcın olsun.
Tsk ederim siz beni dogru analdiniz arkadaslar konuyu diger acik bayanlari dahil etti yalnis anladılar olayiBence burda rahatsız eden dekolteden çok kapalı bir kadının, kocasının yanında neden bu şekilde dekolte
giydiği sanırım konu sahibini rahatsız eden.. Ha normalde de giyim tarzı öyle olsa tamam ama burda
kadın kapalı biri ama sonuçta başka bir erkeğin yanında dekolte giyiyorsa kadının aklının karışması çok normal.
o halde size de tavsiyem erkeklerin memelerini görebileceğiniz ortamlara girmeyin..
fırsat vermeyin şeytana.. hem ortama girip hem şeytan dürterse diye endişe etmek abesle iştigal..
slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
Kendine üzül sen.Salak kadın
Kocası adam olsa
Gevşek
Yılanın başı
...
Değişik bir bakış açısı, içiniz nefretle dolu sanırım, üzüldüm adınıza.
Kendine üzül sen.
Ben şimdi fikir almak istedim bana gore hos degil ama konuyu baska tarafa çektiler acik bayanlar dilediğini giymekte ozgur sadece neden kapali oldugunuTsk ederim siz beni dogru analdiniz arkadaslar konuyu diger acik bayanlari dahil etti yalnis anladılar olayi
B3nimValla açık kapalı demeden evlenen kadınlarda gözlemlediğim bir şeydir. Örneğin dışardaki dekolteli kadınlardan ya da açık saçık reklam panolarından eşlerinin yanındayken rahatsız olurlar. Evlenen kadın az çok erkekleri ve kocasının nelerden etkilendiğini vs çözüyor bu durumda sokaktaki panolar bile rahatsız ediyor ki çok normal. Erkekleri tahrik edecek bu reklamlara izin verilmesini de anlamıyorum. Böyle diyince de geri kafalı oluyoruzdur belki bazılarınızın gözünde! Ama maalesef durum bu.
Bununla ilgili iğrenç bir anım var. Otobüs beklerken arkamda penti reklamı varmış önünde duruyodum öyle derken otobüse binince farkettim ki bir adam afedersiniz şeyini açmış bişi yapıyo kadınlara baka baka. Şoka girdim. Bunu penti reklamına bağlayamam bu sapık zihinli erkek hiçbir şey görmeden de o pisliği yapar orası ayrı. Aklıma geldi öyle anlatayım dedim offf
Valla açık kapalı demeden evlenen kadınlarda gözlemlediğim bir şeydir. Örneğin dışardaki dekolteli kadınlardan ya da açık saçık reklam panolarından eşlerinin yanındayken rahatsız olurlar. Evlenen kadın az çok erkekleri ve kocasının nelerden etkilendiğini vs çözüyor bu durumda sokaktaki panolar bile rahatsız ediyor ki çok normal. Erkekleri tahrik edecek bu reklamlara izin verilmesini de anlamıyorum. Böyle diyince de geri kafalı oluyoruzdur belki bazılarınızın gözünde! Ama maalesef durum bu.
Bununla ilgili iğrenç bir anım var. Otobüs beklerken arkamda penti reklamı varmış önünde duruyodum öyle derken otobüse binince farkettim ki bir adam afedersiniz şeyini açmış bişi yapıyo kadınlara baka baka. Şoka girdim. Bunu penti reklamına bağlayamam bu sapık zihinli erkek hiçbir şey görmeden de o pisliği yapar orası ayrı. Aklıma geldi öyle anlatayım dedim offQUOT
Esim zaten cok bayanli bi iste calisiyo ben rahatsız olmuyorum siz kendi fikriniz olabilir saygi duyuyorum ben yeni evli değilim bu gibi şeylerden esimi kiskanayim size anlatamdim ben bayanın yaptigi bana gore hos degil bundan rahatsiz oldugumu dile getirdimValla açık kapalı demeden evlenen kadınlarda gözlemlediğim bir şeydir. Örneğin dışardaki dekolteli kadınlardan ya da açık saçık reklam panolarından eşlerinin yanındayken rahatsız olurlar. Evlenen kadın az çok erkekleri ve kocasının nelerden etkilendiğini vs çözüyor bu durumda sokaktaki panolar bile rahatsız ediyor ki çok normal. Erkekleri tahrik edecek bu reklamlara izin verilmesini de anlamıyorum. Böyle diyince de geri kafalı oluyoruzdur belki bazılarınızın gözünde! Ama maalesef durum bu.
Bununla ilgili iğrenç bir anım var. Otobüs beklerken arkamda penti reklamı varmış önünde duruyodum öyle derken otobüse binince farkettim ki bir adam afedersiniz şeyini açmış bişi yapıyo kadınlara baka baka. Şoka girdim. Bunu penti reklamına bağlayamam bu sapık zihinli erkek hiçbir şey görmeden de o pisliği yapar orası ayrı. Aklıma geldi öyle anlatayım dedim offf
Kk'da bazı kadınlar dikkat mi çekmek istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Goha mısın nesin? Benim mesajımdan rahatsız olup alıntı yapıyorsan sen de aynen bu konudaki dekolte veren kadın karakterindesin gözümde. Yürü git işine.
Ben şimdi fikir almak istedim bana gore hos degil ama konuyu baska tarafa çektiler acik bayanlar dilediğini giymekte ozgur sadece neden kapali oldugunu
Tskler anladiginiz icin beniNormalde kapalı gördüğü birinin dekoltesiyle sokaktakinin dekoltesi bir mi a dostlar? Konu sahibi rahatsız olmakta çok haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?