dekolte arkadaş...

Kapalı bir bayanın misafirin yanında açılmasını geçtim bir de üstüne üstlük dekolte verdiğini söylüyorsunuz di mi yanlış okumadım. Kesinlikle ama kesinlikle bu insanlarla irtibatınızı koparın. O salak kadının kocası adam olsa zaten bu rahatlığa göz yummaz. Erkek dediğin gevşek olmamalı. Öyle bir arkadaştan size fayda değil zarar gelir. Acilen yollarınızı ayırın. Sonra demedi deme bu kadın kocanı bile baştan çıkarır. Yılanın başını şimdiden ezmen lazım hanım arkadaşım. Yoksa ilerde çok pişman olabilirsin. Allah yardımcın olsun.

dalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi merak ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?

Beni de durtuyor bazen, bak meme bak meme diye omzumdan durtukluyor, bakmazsam sinirlenip tekme tokat giriyor, ben de caresiz kalip erkeklerin memesine bakiyorum, butun suc seytanda, hain seytan

Benim de bir arkadaşım kapalı ama bir iki erkek arkadaş ve benim abim yanında falan açılıyordu evde. Ve bariz aranıyordu cilveleşiyordu gözlemlediğim. Ben dışarda kapalı evde dekolte kadından korkarım kardeşim. Normal giyimi dekoltedir kültürü yaşayış tarzı odur insanın. Açık giyinene açıl giyinmek normal gelir kapalı giyinene kapalı olmak normal gelir. Ama hem kapalı ama benim kocama acık üstelik dekolte üstelik uyardıgım halde hala dekolte yanlışlık dikkatsizlik de değil. Tehlikeli. Tecrübeyle sabit.

Gocmenlerde evde acik disarda kapali muhabbeti var da dekoltelisini ilk duydum.
Esin gun icinde onlarca dekolteyle karsi karsiya geliyordur, kiskanmamayi ogren.
Ben kıskanma ogrendim sizin söylemenize gerek yok disarda var herkes diledigi gibi giyiyo ben sadece aile arası görüşüyoruz napabilirim diye fikir almak istedim ama bazi arkadaslar konuyu farklı yere tasiyo bende biliyorum disarda binlerce acik var ben bi kişiden bahsediyorum

Orospuyu zincire bağlamışlar kilidiyle oynaşmış. Bazı kadınlarda utanma, ar, namus yok maalesef. Mahremiyetin m sini bilmiyorlar. Yazık. Ne denir ki.

Beni de durtuyor bazen, bak meme bak meme diye omzumdan durtukluyor, bakmazsam sinirlenip tekme tokat giriyor, ben de caresiz kalip erkeklerin memesine bakiyorum, butun suc seytanda, hain seytan

o halde size de tavsiyem erkeklerin memelerini görebileceğiniz ortamlara girmeyin..
fırsat vermeyin şeytana.. hem ortama girip hem şeytan dürterse diye endişe etmek abesle iştigal..

Şeytan dürtmesi nefse uymaktır yani bir bakıma iradene hakim olamamak. Şeytan dürttü baktım şeytan dürttü odayı karıştırdım vs örnekler sıralanabilir. Benim için ha şeytan dürttü ha irademe hakim olamadım desin aynı. Ancak şeytan dürttü denince suç şeytanın kişinin ne günahı var şeytan yaptırdı durumu söz konusu iken irademe hakim olamadım deyince karakter eksikliği acizliği göze çarpıyor. Nedense iradesine hakim olamamak yerine bu koruyucu şeytana uymak deyimi insanların pek işine geliyor.

Salak kadın
Kocası adam olsa
Gevşek
Yılanın başı
...
Değişik bir bakış açısı, içiniz nefretle dolu sanırım, üzüldüm adınıza.

Tsk ederim siz beni dogru analdiniz arkadaslar konuyu diger acik bayanlari dahil etti yalnis anladılar olayi

o halde size de tavsiyem erkeklerin memelerini görebileceğiniz ortamlara girmeyin..
fırsat vermeyin şeytana.. hem ortama girip hem şeytan dürterse diye endişe etmek abesle iştigal..

Ay napim hepsi plajda ustsuz gunesleniyor hic ar namus kalmamis, seytan durter diye de korkmuyorlar. Turk erkeklerinin cogunun memeleri de benimkinden buyuk kiskaniyorum elimde degil

İste kapaliligin basortude degilde kalpte oldugunu gosteren bi ornek. Resmen ilgi cekmeye calisiyor o bayan bence gorusmeyin...

Tsk ederim siz beni dogru analdiniz arkadaslar konuyu diger acik bayanlari dahil etti yalnis anladılar olayi
Ben şimdi fikir almak istedim bana gore hos degil ama konuyu baska tarafa çektiler acik bayanlar dilediğini giymekte ozgur sadece neden kapali oldugunu
B3nim

Kk'da bazı kadınlar dikkat mi çekmek istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Goha mısın nesin? Benim mesajımdan rahatsız olup alıntı yapıyorsan sen de aynen bu konudaki dekolte veren kadın karakterindesin gözümde. Yürü git işine.

Esim zaten cok bayanli bi iste calisiyo ben rahatsız olmuyorum siz kendi fikriniz olabilir saygi duyuyorum ben yeni evli değilim bu gibi şeylerden esimi kiskanayim size anlatamdim ben bayanın yaptigi bana gore hos degil bundan rahatsiz oldugumu dile getirdim

Goha mıyım neyim yürüyüm gideyim ben en iyisi, hem hamilelikte öneriliyor yürüyüş, negatif kişilerden de uzak durmak öneriliyor, bir taşla kaç kuş bakar mısın.

Ben şimdi fikir almak istedim bana gore hos degil ama konuyu baska tarafa çektiler acik bayanlar dilediğini giymekte ozgur sadece neden kapali oldugunu

ben sizin ne dediğinizi anladım aslında ama anlayamadığım neden gittiğiniz ..
insan bu kadar rahatsız olduğu bir ortama neden girer ki.. bin bir türlü bahane var gitmemek için..
gidip kadının yemeğini yiyip sofrasına oturuyorsunuz ama konu açacak kadar rahatsızsınız..
işte bunu anlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…