Ay o seytan beni cok durtuyor tovbe estagfurullah. Erkekleri nasil durter orasini bilmiyorum.dalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi merak ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?
Sizin bahsettiğiniz dışarıda kapalı evde dekolte olan bayanlar genelde İran da var :)slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
Aynen nedir şu şeytanın çektiği. Günahını ala ala cennetlik edecekler.Suçu şeytana atmayın, kocan da bakmayıversin
Şaşırdım vallahi.Acik onu mesela kislik v yaka buliz giyer kapali ve icinde birsey olmadan eğilmeden gozukur zaten egilince hep ortada
Ben kayinpederimin yaninda takmiyorum eşarp çünkü kuranda tek tek belirtilmis kayinpeder baba oldugu icin müsade vermiş Allah ama kaynimin yaninda takiyorumne kdr saçma tamam evinde eşi varken açık olur ama millet kayınpederinin kaynının yanında bile eşarp takarken bu kadın abartmış
Rahatlıkla giyiyo hemde bende acik biriyim ama hic o tarz giymem dikkat ederim kendisi dikkat etmesi gerekirken cok rahat hemdeo nasıl bi olay ya kapalı biri nasıl dekolte giyer..
Eliyle tutsa anlayacağım acik kapmaya calisiyo diue ama aksine her seye egilip rahatlikla hareket ediyoKapalı olmayı sadece ev dışında kapanmak olarak algılamış galiba arkadaşınız.
Evinde eşi varken istediği gibi giyinir ama başka bir erkek evdeyken açık saçık giyinmekte nedir yani.
İnsan eğilirken eliyle kapatır çay tutarken vs, bunda oda yok.
Mesafe koyun derim.
Ben giyimine dikkat etsin demiyorum madem kapali üslubunu uygun giysin yada hep acilsin benim kımsenin hayatina mudale etmis degilim herkes ozgur ama evde biz varken özellikle yada başka biri geldiğinde yapiyo disari gittiğinde öyle olmuyo olayi carpitmayin farkındaysanız bende acik biriyim dedimDekolte giyip giymemek tamamen arkadaşınızın insiyatifinde. Bu konuda sizin uyarı hakkınızın olduğunu da düşünmüyorum. Eşinizin gözü kayar diye başkası niye kıyafetine dikkat ediyor onu hiç anlamadım. Kaldı ki kadın dikkat etti diyelim giyimine dışarda da zilyon tane dekolte giyen kadın var eşinizi şeytan dürtüp (sizin deyiminizle) bakarsa napmayı düşünüyorsunuz.
Rahatlıkla giyiyo hemde bende acik biriyim ama hic o tarz giymem dikkat ederim kendisi dikkat etmesi gerekirken cok rahat hemde
Genel de esinin arkadas çevresi geldiginde böyle kayinvalde tarafi geldiğinde böyle degilAçık olmasını geçtim bir de dekolte.
Çok ilginç gerçekten.. Her gelen misafirin yanında mı öyleymiş yoksa sadece siz gidince mi öyle.
Her renk biz insanlar içindir. Kapali diye niye fosforlu kullanmasin veya üzerine tunik giyerek neden jean kullanmasin. Belki esarbina uygun rujuda sürdü ne olmuş. Kuranda bile Allah detaya girmemisken neden kullar bu kadar hüküm veriyor merak ediyorum. Gerçi neden olduğu belli kimse kuranin mealini okumadığı icin. Ay dini konu yasakti muneye yakalanmadan konuyu kapatayim en iyiartı olarak kapalı ama kırmızı rujlu kapalı ama skiny jeanli kapalı ama fosforlu eşarplı varsa o neden olmasın
bakar belki bilmiyorum ama ben kimse şöyle böyle giysin demiyorum ama kendisi kapali ama sadece kafası yaniEsiniz baska yerde de bakabilir. Herkesin dekoltesini kapatamazsiniz neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?