dekolte arkadaş...

dalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi merak ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?
Ay o seytan beni cok durtuyor tovbe estagfurullah. Erkekleri nasil durter orasini bilmiyorum.
Oyle karsimda dekolteli bir kadin varsa bakiyorum ya . oyle kınamak icin falan degil. Hele bir de guzelse imreniyorum yani, ne guzel kadin tas gibi, bak kendine guvenmis istedigi gibi giyinmis, afferim kiz sana falan diyorum icimden. Sonra da kendime kiziyorum bakma len yanlis anlasilacak simdi diye

Esinize guvenmeniz gerek en olgun ve yerinde tavir bu olur hic kimsenin giyimine karismak hakkimiz degil herkes ozgur size uymuyorsa gorusmeyin gercektende

Sizin bahsettiğiniz dışarıda kapalı evde dekolte olan bayanlar genelde İran da var :)
Kadın iranlımı yoksa

Ayy benimde vardı böyle iki uç kez gorustuk kadının 8aylik kızı vardı herkesin ortasında göğsünu açıp bebeği emzirme ye başladı ne ortu ne birşey olabilir dedim kibarca gel istersen çocuk odam müsait orda rahatça emzir dedim yok ne gerek var dedi sonra eşim gorusmek istemiyorum bu rahatlık hos degil dedi kestik gorusmeyi .eşine düzgünce anlat kes gorusmeyi ki bence kapalı açık herkes ailecek gorusurken özellikle dikkat etmeli

kapali, evli, eslerle ortak gorusmeler soz konusu, kadin dekolte giyiyor???
benim bu konuyu algilayip yorum yazmam oldukca zor olacak.
esim bakiyomu bakmiyomu, seytan durutuyomudan once, ne tip insanlar bunlar dahada gorusmem desen sanki daha mantikli olur.

ne kdr saçma tamam evinde eşi varken açık olur ama millet kayınpederinin kaynının yanında bile eşarp takarken bu kadın abartmış
Ben kayinpederimin yaninda takmiyorum eşarp çünkü kuranda tek tek belirtilmis kayinpeder baba oldugu icin müsade vermiş Allah ama kaynimin yaninda takiyorum Konu sahibi açık olsaydi da dekolte verseydi yine karışırmıydın..Biraz eşinize güvenin lütfen böyle hayat geçmez zira...

Cok ilginc normalde kapali bir insanin evde birileri varken dekolte giymesi.bu nasil istir anlamadim.ama sizin endiseniz de yersiz esin o dekolteyi gorunce ne yapacak sizi terk mi edecek.o konuya takilmayin bence.zaten dekokteli birilerine rastliyordur mutlaka

Eliyle tutsa anlayacağım acik kapmaya calisiyo diue ama aksine her seye egilip rahatlikla hareket ediyo

Allah böle kapalilardan korusun işte bu tip lerden herseyi bekle tetikte ol bakalım derdi neymis teshirci pislik

Ben giyimine dikkat etsin demiyorum madem kapali üslubunu uygun giysin yada hep acilsin benim kımsenin hayatina mudale etmis degilim herkes ozgur ama evde biz varken özellikle yada başka biri geldiğinde yapiyo disari gittiğinde öyle olmuyo olayi carpitmayin farkındaysanız bende acik biriyim dedim

Rahatlıkla giyiyo hemde bende acik biriyim ama hic o tarz giymem dikkat ederim kendisi dikkat etmesi gerekirken cok rahat hemde

Neden kendisinin sizden daha fazla dikkat etmesi gerekir ki? Belki dışarıda tesettür giymesinin sebebi tacizci erkeklerdir, ve sizin eşinize bu yönden itimatı vardır kendisinin ve eşinin.
Sizin kendi eşinize itimatınız yok diye diğer insanların da mı olmayacak.

Açık olmasını geçtim bir de dekolte.
Çok ilginç gerçekten.. Her gelen misafirin yanında mı öyleymiş yoksa sadece siz gidince mi öyle.
Genel de esinin arkadas çevresi geldiginde böyle kayinvalde tarafi geldiğinde böyle degil

artı olarak kapalı ama kırmızı rujlu kapalı ama skiny jeanli kapalı ama fosforlu eşarplı varsa o neden olmasın
Her renk biz insanlar içindir. Kapali diye niye fosforlu kullanmasin veya üzerine tunik giyerek neden jean kullanmasin. Belki esarbina uygun rujuda sürdü ne olmuş. Kuranda bile Allah detaya girmemisken neden kullar bu kadar hüküm veriyor merak ediyorum. Gerçi neden olduğu belli kimse kuranin mealini okumadığı icin. Ay dini konu yasakti muneye yakalanmadan konuyu kapatayim en iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…