Sürekli olan bir durum böyle olunca mesafe koyduk şimdi azda gorussek aynı durum anlatagim cok sey var konu ile alâkalı ama üyeler acik kapali diye konuyo baska yere çektikleri icin konuyo ilk actigim gibi bıraktimBen de açık bi kadınım.Sırt dekolte v yaka miniler de giyerim yerine göre.
Ama evime birileri geldiğinde (kardeş kuzen baba dede bunları es geçiyorum) çay verirken kimseye memelerimi sergilemek istemem.
Bu her şeyden önce çok avam bi hareket bana göre.
Kadının kapalı olup olmaması da önemli değil.
Hadi bir iki kere yanlışlıkla açılır filan olabilir öyle şeyler.Ama sürekli aynı şekilde giyiniyormuş.
Ben kadının farklı erkeklerin ilgisini çekmek istediğini düşündüm nedense.
Burada mesele kadının sürekli aynı şekilde giyinmesi.Farklı bir niyet sezdim ben de nedense.
Sokağa çıkarken giydiğimiz v yaka ile evde giydiğimiz farklı olabilir.
Çünkü eve misafir gelmiş sürekli çay tatlı verilecek eğilip kalkılacak filan.
Sokakta sürekli eğilmeyiz ya da hafifçe elimizle tutarız filan eğilince de.
Aynanın karşısında bi eğilin hanımlar o görüntü hiç hoş değil bence.
Ki bunu açık giyinmeyi seven bir kadın olarak söylüyorum.
Tum yorumlari okumadim, burdan birisi bizzat size bu sekilde bir yorum mu yapti bilemiyorum. Yoksa genel soylenen laflari mi uzerinize alindiniz?
Ama sizin, "gidin basiniza birsey baglattiranlara kizin, gozlerinizden haset akiyor"demeniz hic hos degil.
Bizi de dürtüyor da çelikten hormonlarımız var hissetmiyosdalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?
Yanılıyorsunuz bende acigim diledigimi giyerim giyiyorum herks istediğini giyer meeseleyi asip baska konuya gittiniz siz herkes kendine yakisani giyer ben burda sizden fikir almak icin actim boyle bi derdim var yardim istedim ya sizde acik giyeriz kimse karışamaza getirdiniz yani beni haksiz çıkaradiniz pes ya gerçekten
Merak ediyorsan yasamadan o supheye düşmezsin aklina gelmez insanin basina gelince anlar ancak
Ya çarşaf giyersiniz yada tam acilsirsiniz bu size kimsenin bisey demeye hakkimiz yok cunku iatediginiz gjlibu tam açılıyorsunuz yada kapaniyorsunuz en azindan kafaniizi kapatp gogsunuzu acmiyorsunuzKafasını bağlayıp eğilince göstermesi kendi sorunu ama. Ben mesela bi gün çarşafa girsem bi gün bikini giysem bu benim sorunum olur. :d Hoşlanmazsanız görüşmezsiniz.
siz baştan bende açığım ama diye girdiniz konuya bazı yobazlara cesaret verdiniz.
sorun burada.
evet belli ki kadını zorla çaputa sokmuşlar hiç değilse evimde rahat edeyim diyor. siz de bakmayın memesine olsun bitsin.
Senin kocanin gozlerinin fildir fildir donesi varsa bakacak bi yer elbet bulur. Esinin gozu kaycak diye kimsenin giyimine karisamassin. Ama ne guzel bir siginacak cumleniz var degil mi ERKEK BU 1 BAKMAZ 2 BAKMAZ 3.YE BAKAR!!!Nefret ediyorum bu kafadaki insanlardan. Bakmasinlar efendim onlar bakmasin diye kimse daha fazla kapali giymek zorunda degil. Kimse kimseye gore giyinmek zorunda deil. Dunya gorusunuz uymassa gorusmeyin kimsenin kiyafetine mudahale edemessiniz.
Bugun gecenlerde şort giydigi icin dayak yiyen hemsire ile ilgili haberlere denk geldim facede. Sizin kafadaki bazi orumcek beyinliler bu kadinin dayagi hakettigini o sekilde gezerse erkekleri tahrik ettigini ve daha birsuru korkunc sey yazmislar. Hepinizi dunyadan uzak bi gezegene postalasalar keske
Ya çarşaf giyersiniz yada tam acilsirsiniz bu size kimsenin bisey demeye hakkimiz yok cunku iatediginiz gjlibu tam açılıyorsunuz yada kapaniyorsunuz en azindan kafaniizi kapatp gogsunuzu acmiyorsunuz
Ya çarşaf giyersiniz yada tam acilsirsiniz bu size kimsenin bisey demeye hakkimiz yok cunku iatediginiz gjlibu tam açılıyorsunuz yada kapaniyorsunuz en azindan kafaniizi kapatp gogsunuzu acmiyorsunuz
Ayy benimde vardı böyle iki uç kez gorustuk kadının 8aylik kızı vardı herkesin ortasında göğsünu açıp bebeği emzirme ye başladı ne ortu ne birşey olabilir dedim kibarca gel istersen çocuk odam müsait orda rahatça emzir dedim yok ne gerek var dedi sonra eşim gorusmek istemiyorum bu rahatlık hos degil dedi kestik gorusmeyi .eşine düzgünce anlat kes gorusmeyi ki bence kapalı açık herkes ailecek gorusurken özellikle dikkat etmeli
Bazı insanlar örtünün hakkını veremiyor diye ona çaput demeniz hiç hoş olmamış. Onu kutsalı olarak örten milyonlarca insan var... Olmadı bu..
O kadının durumu hakkında bir çok yorum yapıla bilir.
Bilgisizce kapanmış olabilir,
Kocasından cinsel anlamda ilgi görmüyor olabilir ya da kendini bir kadın gibi hissettiremiyordur kocası.. ve bu ilgiyi başkasından bekliyor olabilir..
Ya da bu konuyu açan arkadaş bize konuyu anladığı gibi aksettiriyor olabilir. Belki biriki kez kazara aöılmıştır ve bu arkadaş kıskan bir eş olarak bunu abartmış olabilir.
Kaldı ki eşi bakmasın diye sokaktaki herkesin dekoltesine müdahale edemez... Sorduğu sorunun cevabı basit.. Görüşmemek ya da dışarda görüşmek.. Fakat ben burda sorunu sadece diğer tarafta değil bu konuyu açan hanımda da görüyorum..
O nasil kapalı ya öyle...slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
Ya arkadaşım ne fark eder? Sorun dekoltesinin açık olması değil mi? E birçok kişinin dekoltesi açık... ne olacak yani.. Burda sorun "bu kadın dışarda kapalı içerde dekoltesi görünüyor" değil.. Sorun "benım kocam dekolte görüyor"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?