dekolte arkadaş...

Sokakta herkes kapalimi?

Senin kimseyi uyarma gibi bir hakkin yok olamazda herkes istedigini gibi giyinir
Eger esin öyle acik dekolteye bakacak adamsa sen esini uyar giyeni degil...

Ben genelde gittigimizde aynı durum bi kaç sefer olunca hatta daha cok olmaya basladi esi bi sefer yanımda badini cek diye isaret etti umursamadı bile ve bunu diğer ortak arkadaş da dedi oda rahatsiz olmus durumdan yani ben kimsenin giyimine karismis degilim yani asiri kiskancmis gibi ixlmim

Ben genelde gittigimizde aynı durum bi kaç sefer olunca hatta daha cok olmaya basladi esi bi sefer yanımda badini cek diye isaret etti umursamadı bile ve bunu diğer ortak arkadaş da dedi oda rahatsiz olmus durumdan yani ben kimsenin giyimine karismis degilim yani asiri kiskancmis gibi izlenim var ama yani kendine çeki düzen vermeli

Biz arkadaslar falan gelince kadin erkek ayri oturuyoruz...........Şeytan meytan karismasin ortama......
Sizin ki daha iyiymiş evet bizde genelde öyle otururuz ama yegeme gideriz yada ev sahibi olduğu için cay servisini yapar ama dedigim goruntu oluyo

Benim de böyle bir anım var göğüs dekolteli giyinirim o günde giymisim ama arkadaşım badimi degistirmemi soyledi!
Degistirdim ama baya sinir olmustum

Bazen benim evime de dekolteli gelirler misafirler yapcak bişi yok
Asıl sorun eğilip dogrulunca açılması bence dışarda gorduklerimiz bu yüzden rahatsız etmiyor birde müdahale etme şansımız olmadığı için :)

Zaten araya mesafe koyduk ama arada görüşüyorduk kesecegim artik görüşmeyi oda kimin yanında nasil giyiyo umrumda olmaz

Buda okadar rahat anlatmam egilince gözükür yada kapatayim yok çocuğunun altini değişir egilir karsinda misgirmisafir baylar gerisini anlatmayim

Hanımlar yorumlarınızı okudum ilk sayfada özellikle kapalı ama evde dekolte giyiyo başkaları varken demişsiniz. Bu gözler neler gördü bir görseniz.. Düğüne gittim geçen gün başı kapalı askılı mini kırmızı elbise giymiş göğüsler bacaklar...yine sinirlendim ya sonra insanlar örümcek kafa diye damgalıyor Allah için kapananı da, islam kötü gösteriliyor

Bu konunun bir değişik versiyonu vardı burda. . O da abisinin karısından şikayetçiydi kapalı ama evde dekolte giyor. Kocamın önünde eğiliyor diye.. aynı kadın mı acaba? Yada o konudan mı esinlenilmiş??

Konu sahibi konuna yorumuma gelince evlerine gidip gelmeyin sıklıkla, uyarmanıza rağmen devam ediyorsa ben bu kişinin niyetini iyi görmüyorum bilerek gösteriyor demek ki..tövbe ya

Acik olsa tabi kendine yakisani giyer ama kapali olup okadar acmasini anlamıyorum

Eşim bakacak diye değil ama böyle dengesiz bi insanla samimi olup zırt bırt gitmem yani. Ben misafirlere memesini sergileyerek çay ikram eden kimse görmedim. Çevrem de ailem de açıktır. Ona rağmen görmedim. O yüzden normal karşılamıyorum. Uyarmam ama gitmem de. Benim için teşhircidir. Sokakta gezerken giymek daha normal benim gözümde. Sonuçta sokakta milletin önünde eğilip durmuyoruz.

Bu konuya benzer konu açılmıştı daha önce..Size iki çift lafım var öncelikle o kadın yada her kapalı kadın muntazam değil çünkü herkesin heva ve hevesleri var..görüşmeyin,iletişimi kesin...Lütfen ! biz kapalılara nezaketen "GENELLEME" yapmalarına musade etmeyin !

Acik olsa tabi kendine yakisani giyer ama kapali olup okadar acmasini anlamıyorum
Boşver giysin ona ancak eşi karışır siz kendi eşinizden sorumlusunuz. Bende kapaliyim ama abimin yanında bile dekolte giymem. Çok rahatsız olursanız ilişkiyi kesersiniz canım.

Eşinin bizim yanımızda gozu ile uyarida bulundu ama kendisi dikkate almiyo bi Kac arkadas rahatsiz oldu benim gibi kıskançlık meselesi değil sorun arkadaşın amacının ne olduğu ney amacı anlayamıyorum diger ortak arkadaş görüşmek istemiyor o durumdan rahatsiz

Arkadaşınızla bire bir ayni cilve var böyle hareketleri tuhaf yani bilerek yapiyo diye düşünüyorum

Biz arkadaslar falan gelince kadin erkek ayri oturuyoruz...........Şeytan meytan karismasin ortama......

el kadar çocuklara tecavüz edilen bir ülkede kadın-erkek aynı oturunca şeytan karışır zannetmek nasıl bir anlayıştır?
yazık..

Konunun geneline baktım da bazılarında istediği gibi giyinen kadınlara düşmanlık var. kendileri öyle giyinemiyor diye kimse giyinmesin istiyorlar.
sizi kafanıza bişeyler bağlamaya zorlayanlara tepkinizi gösterin bize değil.
dekoltemizi giyeriz, şortumuzu giyeriz, takarız takıştırırız size ne?

gerçekten hayat tarzı olarak başörtüsü takanlar böyle şeylere karışmıyor ama bu zorla kapatılanlarda bir sinsilik, bir hainlik gözler fel fecir haset akıyor her yerlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…