Ben genelde gittigimizde aynı durum bi kaç sefer olunca hatta daha cok olmaya basladi esi bi sefer yanımda badini cek diye isaret etti umursamadı bile ve bunu diğer ortak arkadaş da dedi oda rahatsiz olmus durumdan yani ben kimsenin giyimine karismis degilim yani asiri kiskancmis gibi ixlmimAceba kadın her misafirindemi öyle yoksa size özgü biseymi
Rahatsız olmanizi normal karsilarim ama biseyde denmez ki kendi düşünmedikten sonra
Esinede bisey deme bence hani bi deyim varya essegin aklına karpuz kabuğu sözüm meclisten dışarı
Ayrıca bende hic haz etmem o tarz giyinenlerden tamam açık olabilir herkes özgür kapalı veya açık olmakta ama dekolte olayindan hoslanmiyorum bacaktr gogustur fazla geliyo
Aceba kadın her misafirindemi öyle yoksa size özgü biseymi
Rahatsız olmanizi normal karsilarim ama biseyde denmez ki kendi düşünmedikten sonra
Esinede bisey deme bence hani bi deyim varya essegin aklına karpuz kabuğu sözüm meclisten dışarı
Ayrıca bende hic haz etmem o tarz giyinenlerden tamam açık olabilir herkes özgür kapalı veya açık olmakta ama dekolte olayindan hoslanmiyorum bacaktr gogustur fazla geliyo
Aceba kadın her misafirindemi öyle yoksa size özgü biseymi
Sizin ki daha iyiymiş evet bizde genelde öyle otururuz ama yegeme gideriz yada ev sahibi olduğu için cay servisini yapar ama dedigim goruntu oluyoBiz arkadaslar falan gelince kadin erkek ayri oturuyoruz...........Şeytan meytan karismasin ortama......
Evet tam dediginiz gibi ruju Unuttum ben kırmızı rujuda var onu unutmuştumartı olarak kapalı ama kırmızı rujlu kapalı ama skiny jeanli kapalı ama fosforlu eşarplı varsa o neden olmasın
slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.
Yok değilSizin bahsettiğiniz dışarıda kapalı evde dekolte olan bayanlar genelde İran da var :)
Kadın iranlımı yoksa
Evet tam dediginiz gibi ruju Unuttum ben kırmızı rujuda var onu unutmuştum
Zaten araya mesafe koyduk ama arada görüşüyorduk kesecegim artik görüşmeyi oda kimin yanında nasil giyiyo umrumda olmazAyy benimde vardı böyle iki uç kez gorustuk kadının 8aylik kızı vardı herkesin ortasında göğsünu açıp bebeği emzirme ye başladı ne ortu ne birşey olabilir dedim kibarca gel istersen çocuk odam müsait orda rahatça emzir dedim yok ne gerek var dedi sonra eşim gorusmek istemiyorum bu rahatlık hos degil dedi kestik gorusmeyi .eşine düzgünce anlat kes gorusmeyi ki bence kapalı açık herkes ailecek gorusurken özellikle dikkat etmeli
Buda okadar rahat anlatmam egilince gözükür yada kapatayim yok çocuğunun altini değişir egilir karsinda misgirmisafir baylar gerisini anlatmayimAyy benimde vardı böyle iki uç kez gorustuk kadının 8aylik kızı vardı herkesin ortasında göğsünu açıp bebeği emzirme ye başladı ne ortu ne birşey olabilir dedim kibarca gel istersen çocuk odam müsait orda rahatça emzir dedim yok ne gerek var dedi sonra eşim gorusmek istemiyorum bu rahatlık hos degil dedi kestik gorusmeyi .eşine düzgünce anlat kes gorusmeyi ki bence kapalı açık herkes ailecek gorusurken özellikle dikkat etmeli
Acik olsa tabi kendine yakisani giyer ama kapali olup okadar acmasini anlamıyorumBen kayinpederimin yaninda takmiyorum eşarp çünkü kuranda tek tek belirtilmis kayinpeder baba oldugu icin müsade vermiş Allah ama kaynimin yaninda takiyorumKonu sahibi açık olsaydi da dekolte verseydi yine karışırmıydın..Biraz eşinize güvenin lütfen böyle hayat geçmez zira...
Boşver giysin ona ancak eşi karışır siz kendi eşinizden sorumlusunuz. Bende kapaliyim ama abimin yanında bile dekolte giymem. Çok rahatsız olursanız ilişkiyi kesersiniz canım.Acik olsa tabi kendine yakisani giyer ama kapali olup okadar acmasini anlamıyorum
Eşinin bizim yanımızda gozu ile uyarida bulundu ama kendisi dikkate almiyo bi Kac arkadas rahatsiz oldu benim gibi kıskançlık meselesi değil sorun arkadaşın amacının ne olduğu ney amacı anlayamıyorum diger ortak arkadaş görüşmek istemiyor o durumdan rahatsizKapalı bir bayanın misafirin yanında açılmasını geçtim bir de üstüne üstlük dekolte verdiğini söylüyorsunuz di mi yanlış okumadım. Kesinlikle ama kesinlikle bu insanlarla irtibatınızı koparın. O salak kadının kocası adam olsa zaten bu rahatlığa göz yummaz. Erkek dediğin gevşek olmamalı. Öyle bir arkadaştan size fayda değil zarar gelir. Acilen yollarınızı ayırın. Sonra demedi deme bu kadın kocanı bile baştan çıkarır. Yılanın başını şimdiden ezmen lazım hanım arkadaşım. Yoksa ilerde çok pişman olabilirsin. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşınızla bire bir ayni cilve var böyle hareketleri tuhaf yani bilerek yapiyo diye düşünüyorumBenim de bir arkadaşım kapalı ama bir iki erkek arkadaş ve benim abim yanında falan açılıyordu evde. Ve bariz aranıyordu cilveleşiyordu gözlemlediğim. Ben dışarda kapalı evde dekolte kadından korkarım kardeşim. Normal giyimi dekoltedir kültürü yaşayış tarzı odur insanın. Açık giyinene açıl giyinmek normal gelir kapalı giyinene kapalı olmak normal gelir. Ama hem kapalı ama benim kocama acık üstelik dekolte üstelik uyardıgım halde hala dekolte yanlışlık dikkatsizlik de değil. Tehlikeli. Tecrübeyle sabit.
Biz arkadaslar falan gelince kadin erkek ayri oturuyoruz...........Şeytan meytan karismasin ortama......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?