Of sizene ya başını kapatıp orasını burasını açmış demeye getiriyorsunuz resmen ,ama sizi ilgilendirmez ki. Eşi var evde o sorun etmemiş demekki bahsettiğiniz kadar abartılı bir dekolte durumu yok.Dikkatli okursanız anlarsiniz bende acigim acik bayanim ama kendisi kapali ve basini kapatip cay verirken esinize bi baskasina nasil görünür anlayamazsiniz her yerde herkes istedigini giyer benim kimsenin giyimine birsey demeye hakkim yok şakayla karisik kapalisin ama egildiginde icin gözüküyo dedim siz dikkatli okursanız çarpıtmayin bende acigim falan diyerek
Uslubunuz cok cirkin. Sizin de dilinizden kin ve nefret akiyor.Konunun geneline baktım da bazılarında istediği gibi giyinen kadınlara düşmanlık var. kendileri öyle giyinemiyor diye kimse giyinmesin istiyorlar.
sizi kafanıza bişeyler bağlamaya zorlayanlara tepkinizi gösterin bize değil.
dekoltemizi giyeriz, şortumuzu giyeriz, takarız takıştırırız size ne?
gerçekten hayat tarzı olarak başörtüsü takanlar böyle şeylere karışmıyor ama bu zorla kapatılanlarda bir sinsilik, bir hainlik gözler fel fecir haset akıyor her yerlerinden.
Sakayla karışık dedim ister ciddiye Alir ister almaz herkes istediği gibi giyinir bunu sizden öğrenecek değilim ben yaptığı şeyi dogru bulmadigimi dile getirdim ben esimi niye uyarayım anlamdim esim giy demiyo bakiyo da demedim dikkatli okursanizSokakta herkes kapalimi?
Senin kimseyi uyarma gibi bir hakkin yok olamazda herkes istedigini gibi giyinir
Eger esin öyle acik dekolteye bakacak adamsa sen esini uyar giyeni degil...
Uslubunuz cok cirkin. Sizin de dilinizden kin ve nefret akiyor.
O dediğiniz konu ilgisi yok ben yeni üyeyimBu konunun bir değişik versiyonu vardı burda. . O da abisinin karısından şikayetçiydi kapalı ama evde dekolte giyor. Kocamın önünde eğiliyor diye.. aynı kadın mı acaba? Yada o konudan mı esinlenilmiş??
Iste bayanlara anlatamıyorum bende calisan bayanim kimler geliyo geciyo kismeyi yadırgama sansim yok herks kendine yakışan neyse onu giyer ama böyle kafasını bağlayıp eğilince göstermesini anlaimiyorumEşim bakacak diye değil ama böyle dengesiz bi insanla samimi olup zırt bırt gitmem yani. Ben misafirlere memesini sergileyerek çay ikram eden kimse görmedim. Çevrem de ailem de açıktır. Ona rağmen görmedim. O yüzden normal karşılamıyorum. Uyarmam ama gitmem de. Benim için teşhircidir. Sokakta gezerken giymek daha normal benim gözümde. Sonuçta sokakta milletin önünde eğilip durmuyoruz.
Yanılıyorsunuz bende acigim diledigimi giyerim giyiyorum herks istediğini giyer meeseleyi asip baska konuya gittiniz siz herkes kendine yakisani giyer ben burda sizden fikir almak icin actim boyle bi derdim var yardim istedim ya sizde acik giyeriz kimse karışamaza getirdiniz yani beni haksiz çıkaradiniz pes ya gerçektenKonunun geneline baktım da bazılarında istediği gibi giyinen kadınlara düşmanlık var. kendileri öyle giyinemiyor diye kimse giyinmesin istiyorlar.
gerçekten hayat tarzı olarak başörtüsü takanlar böyle şeylere karışmıyor ama bu zorla kapatılanlarda bir sinsilik, bir hainlik gözler fel fecir haset akıyor her yerlerinden.
Konunun geneline baktım da bazılarında istediği gibi giyinen kadınlara düşmanlık var. kendileri öyle giyinemiyor diye kimse giyinmesin istiyorlar.
Tum yorumlari okumadim, burdan birisi bizzat size bu sekilde bir yorum mu yapti bilemiyorum. Yoksa genel soylenen laflari mi uzerinize alindiniz?benim giyimime laf eden densizlere ne diyeyim aman ne güzel yapıyorsunuz mu?
hakedene hak ettiği gibi sözler bunlar.
Kafasını bağlayıp eğilince göstermesi kendi sorunu ama. Ben mesela bi gün çarşafa girsem bi gün bikini giysem bu benim sorunum olur. :d Hoşlanmazsanız görüşmezsiniz.Iste bayanlara anlatamıyorum bende calisan bayanim kimler geliyo geciyo kismeyi yadırgama sansim yok herks kendine yakışan neyse onu giyer ama böyle kafasını bağlayıp eğilince göstermesini anlaimiyorum
Haklisin canım rahatsız olduğun ortamdan keyifte alamazsin esinle konussan hanımını sevmedigini uyusamadiginizi söylesen kendi dışarda ark tek görüşse kabul etmez miBen genelde gittigimizde aynı durum bi kaç sefer olunca hatta daha cok olmaya basladi esi bi sefer yanımda badini cek diye isaret etti umursamadı bile ve bunu diğer ortak arkadaş da dedi oda rahatsiz olmus durumdan yani ben kimsenin giyimine karismis degilim yani asiri kiskancmis gibi ixlmim
Ben genelde gittigimizde aynı durum bi kaç sefer olunca hatta daha cok olmaya basladi esi bi sefer yanımda badini cek diye isaret etti umursamadı bile ve bunu diğer ortak arkadaş da dedi oda rahatsiz olmus durumdan yani ben kimsenin giyimine karismis degilim yani asiri kiskancmis gibi izlenim var ama yani kendine çeki düzen vermeli
Bunuda arkadaslar geldiğinde yapar genelde bende rahatsiz oluyorum kapali acik fark edecek durum değil bana tepkili olanlar ayni durum olsa eminim ayni tepkiyi gösterirlerdiZorunda misin??? Neyin mecburiyeti bu??
Sen rahatsiz oluyorsan elbet o kadinin esi de senin esin de gorur.. bakmak ve gormek farkli -surekli bakar demiyorum ama gorur yani. Esin ya da baskalari hic mi yadirgamiyor ya kapali kadin misafirlere acilip saciliyor...
Benim de etrafimda kapalilar var ama bayan bayana acilir sacilirlar -ki o bile sacma bana-....
Herseyin adabi var .. esli gorusmeyin olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?