Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş dışında muhatap olmuyorum ama iş dolayısıyla hep muhatap olmak zorunda kalıyorum .. acayip geveze zaten
Kendimi kesinlikle suçlamıyorum . Özellikle açmadım,akadaşım sen neden çekindin bu kadar üzüldün ?
açık olduğu için kendinimi suçluyorsun?
dikkat çekecek ne var. namussuz bakmış işte azıcık bir aralığà bile
Kötü niyetle bakmamış olabilir..Açık bir yer görünce 1. de gözümüze çarpar 2. de anlamak icin tekrar bakarız.. Eğer sonrasında sadece gözünü dikip oraya bakmışsa terbiyesizlik yapmış. .Kötü bir niyetle bakmamıştır diye kendimi avutuyordum![]()
Ben anlamadım sütü nerde sağdın ki adam sana baktı öyle öküz gibiİçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam![]()
Of malesef onlar her yerdeler. Ben de ayaklarıma bakarken yakalıyorum birkaç kişiyi. Edepsizler.İçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam![]()
Acaba uyarmak için bilerek uzun bakarak dikkatini çekmeye çalışmış olabilir mi diye iyi niyetli bakayım .....hani baba gibi uyarmak istemiş olabilir mi yoksa ben mi fazla iyi niyete zorladım kendimi
helal olsun beKusura bakmayın da ne kolay yargılıyorsunuz insanları öyle ayrıca ben sizi nickinizden tanıdım eski konularınıza baktım daha önce de garip garip konular var yok eniştem bana mexsaj atıyor defalarca konuşmak istiyor bana asılıyor, yok efendim eltimin kocası ölmüş yani eşinizin kardeşi ve aile eltinizi kardeşinizle evlendirmek istemişmiş de elti eşinize yakınmışmış da kıskanıyormuşsunuz,
yok göğüsleriniz koşarken zıplıyormuş da herkes bakıyor zannediyormuşsunuz diye de konunuz var belki de bu adamı da öyle sandınız bu konular normal mi ki bu düşünceniz normal olsun.