Dekolte avcısı

İş dışında muhatap olmuyorum ama iş dolayısıyla hep muhatap olmak zorunda kalıyorum .. acayip geveze zaten

Bir yolunu bulup tersleyon bence anlasın anladığınızı ve sinirlendiğinizi. tersleyin derken kavga cıkacak derecede degil ama uzattığı bir konuda "neyse uzatmayalım" diyip kestirip atın. Bunu söylerkende yüz ifadeniz sert olsun.

akadaşım sen neden çekindin bu kadar üzüldün ?
açık olduğu için kendinimi suçluyorsun?

dikkat çekecek ne var. namussuz bakmış işte azıcık bir aralığà bile
Kendimi kesinlikle suçlamıyorum . Özellikle açmadım,
Ay suçluyorum galibaa, o kıyafeti giymeseydim diye

Kötü bir niyetle bakmamıştır diye kendimi avutuyordum :(
Kötü niyetle bakmamış olabilir..Açık bir yer görünce 1. de gözümüze çarpar 2. de anlamak icin tekrar bakarız.. Eğer sonrasında sadece gözünü dikip oraya bakmışsa terbiyesizlik yapmış. .

ve hiç üzmeyin kendinizi ne güzel, bu bir işaret olsun sizin için. .Bundan böyle bu adamın bulunduğu ortamlarda önleminizi alırsınız.Ama diken üstünde de olmayın.

İnanın ki bunları düşünürsek evden hiç çıkamayız. .Her yerde bunlardan dolu.Sadece biz pek farketmiyoruz.

İçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam :(
Ben anlamadım sütü nerde sağdın ki adam sana baktı öyle öküz gibi

Göz hırsızdır derler. Takılmıştır sadece belki de..

Eğer sürekli baktiysa bir şey diyemiyorum ama bazen gözü kayabiliyor insanın. Anlık yakalamış olabilirsiniz, anlık bakıp geri çevirmiş olabilir gözünü.

Bir daha bir yerinize baktığını hissederseniz siz de aynı anda oranıza bakın ve düzeltin, aaa açık mı kalmış der gibi. Ya da deyin böylece. Aptal değilse suç üstü yakalandığını fark edip bir daha yapmaz.
Umarım yapmaz yani

İçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam :KK43:
Of malesef onlar her yerdeler. Ben de ayaklarıma bakarken yakalıyorum birkaç kişiyi. Edepsizler.

Acaba uyarmak için bilerek uzun bakarak dikkatini çekmeye çalışmış olabilir mi diye iyi niyetli bakayım .....hani baba gibi uyarmak istemiş olabilir mi yoksa ben mi fazla iyi niyete zorladım kendimi
😂😂. Biraz daha zorlasan adam utancından evine gidince gözlerini oymuştur diyeceksin. 🤗.

Kusura bakmayın da ne kolay yargılıyorsunuz insanları öyle ayrıca ben sizi nickinizden tanıdım eski konularınıza baktım daha önce de garip garip konular var yok eniştem bana mexsaj atıyor defalarca konuşmak istiyor bana asılıyor, yok efendim eltimin kocası ölmüş yani eşinizin kardeşi ve aile eltinizi kardeşinizle evlendirmek istemişmiş de elti eşinize yakınmışmış da kıskanıyormuşsunuz,

yok göğüsleriniz koşarken zıplıyormuş da herkes bakıyor zannediyormuşsunuz diye de konunuz var belki de bu adamı da öyle sandınız bu konular normal mi ki bu düşünceniz normal olsun.

Dikkat çekmeyi seviyorsunuz belli ki eski konulardan mütevellit.
Bazı kadınlar şuh olur anlarım da ana olanlar sadece evinde şuh olsun sonra buralarda dikkat çekmeye çalışmasın bir zahmet.

Kusura bakmayın da ne kolay yargılıyorsunuz insanları öyle ayrıca ben sizi nickinizden tanıdım eski konularınıza baktım daha önce de garip garip konular var yok eniştem bana mexsaj atıyor defalarca konuşmak istiyor bana asılıyor, yok efendim eltimin kocası ölmüş yani eşinizin kardeşi ve aile eltinizi kardeşinizle evlendirmek istemişmiş de elti eşinize yakınmışmış da kıskanıyormuşsunuz,

yok göğüsleriniz koşarken zıplıyormuş da herkes bakıyor zannediyormuşsunuz diye de konunuz var belki de bu adamı da öyle sandınız bu konular normal mi ki bu düşünceniz normal olsun.
helal olsun be

Back
X