Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dekolte Elbiseler + 18

bunların çoğu evde giymeye bunlar türk,yede giyilmez giyennide vay haline artık tacizimi klaır twecavüzümü bilemem

bunlar oldukça kalitesiz.mankenlerde sanki son anda bulunmuş gibi.ne renk nede tasarım var 0 puan:)iç çamaşırı dahi daha kaliteli olurdu.

evet müsait gününde kendine saldırtmak isteyenler giyebilir ve erkekleri kudurtur ,hadi giyecek kızlar herşeyi göze aldı diyelim uçuktur bu giysilerin fiyatı ipekli ince jartiyer çorabı bile dünya para gerisini siz hesaplayın malzemeden çalmışlar üstelik hem tacize uğra hem tecavüze dahası zevk alıp giyene ....

sadece bi tane elbise çarptı dözüme siyah uzun....az bi göğüs dekolteli
onun haricinde hepsi basit ve kalitesiz hiç beğenmedim ne biçim:dilcikar:

Çok basit itici ve ucuz geldiler bana..
Sırt dekoltesini severim ama bunların hiçbiri normal değil..

bunlar çok ilginçler aslında çok seksiler, bence bu tarz kıyafetleri anca evde kocaya giyilir derim, ama evli olmama rağmen bunları giymem ama giyebileni tebrik ederim...

dekolte eğer basitleşmemisse güzeldir.sadece biyerlerini göstermek için açmak teşhirciliktir.limitli ve asil dekolteler dileğiyle......

iğrenç ötesi seksilikten çok mide bulandırıcı ben pijamamla daha seksi ve tatlı olduğumu düşünüyorum

biz basit dioruz ama
erkeklerin aklı cıkıo o kıyafetli hatunlara
ben bunu giyicem varya..
kocam artık ne hale gelir, beni de ne hale getitir bilmem..
bende var bu tarz
ama bu kadar deil
esim daha flört edrken alıyordu
erkeklerin cok hosuna gider böyle giyinmeleri sevgililerinin..

sizin iğrenç dediğiniz o kıyafetleri erkekler salyaları akarak seyreder 1 2 tanesi giyilebilir

bence erkeklerde biraz çekici olsun biraz gizli olmalı böyle çok açık olmayacak hafif açık seksapelite oalcak onlara daha çekici gelir bu onların ayrıntıları pek fazla :))) öyle her bu tarz kıyafet hoşlarına gitmiyor

ya kötüev kadınlarının giysilerine benziyor çoğuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…