Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dekolte Elbiseler + 18

ne kadar gereksiz kıyafetler bunlar böyle. yarın bir gün evlendiğimde bile giymem ben bunları kocamın yanında filan. bir sürü güzel model iççamaşırları var rengarek, babydoller vs. neyinize yetmiyor allah aşkına. bunlar giyilecek şey mi. bazıları da yazmış eşiniz gelmeden giyinin kapıyı böyle açın diye. oldu canım :) çıplak karşılarım ama bunları yine giymem ben, böyle şeyler çok demode artık, eski Türk filmlerinde ki fantezilerde kaldı hepsi.

Son düzenleme:
bunlar ne bee :1shok: giyebilen varmıymış bunları :1shok:
bu elbiseleri tasarlayanların hayal dünyalarını çok dar buldum :1closedeyes:

sexi olmak içinse bunlar bnce hiç giyinme yada daha kapalı ama az olan dekolte daha gizeml ve çekici olurdu..bunlar berbat saol paylaşım iiçn..

Arada düz siyah bir elbise var sarışın modelin üzerinde bir tek onu begendım.Gerısı gecelik gib sanki

hiç begenmedim çok basit..

daha şaşalı modeller olabilirdi.....

Çok Demode çoook..Çok ucuz çok avam..Hayatta giymem..Bunlar komik yahu,seksilikten çook uzak,palyaço gibi :sm_cool:

cogu gece es icin giyilebilcek tarzda :1rolleyes:
bir kac abiye gorebildim onlarda guzeldi ama bu kadar cesur olmak mumkun degil

oldurdurselerde gıyınemm anacımm one oleee oram burammmm hertarafım bı taraftaaaa

BENCE SEXSİ değil basit duruyo yani bi erkek olsam etkilenmem bi kalitesi olmalı yani dimi kızlar:jeyyar:

tulumların bazıları giyilebilir, bir siyah elbise var o da giyilebilir, hatta bi kahverengi pembe var o da giyilebilir, ama diğerleri ı ıh... belki italyada yaşıor olsam giyebilirdim, zira tvlerde kadınlar bunlardan da açık giyiniorlar...

çok basit hepsi...hani o..kadınlar gibi.....

şu fena değilmiş ama giyilmez buda....

ne saçma modeller
gecelik modelleri bile bu elbiselerden daha seksi ve frapan
ne gecelikler var modelleri düğünlerde giyesim geldi

sadece düz siyah, ince asklı , kuyruklu modeli beğendim .
Bunun haricindekilerin hepsi bana göre çok baya , frapan kıyafetler
hizmet sektöründe çalışan bayanların giyeceği türden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…