:)
Yazıları okudumda aklıma bir şey geldi.
Hani kadın vücudunun gösterilmesi bazılarınıza göre hoş bir şey ya çok güzel duruyor ya güzel durana bakıyorsunuz hoşunuza gidiyor ya minicik etekler elbiseler göğüsler fora bacaklar fora vs gayet hoş duruyor bence giyilmeli diyen kadınlar size bi sorum var.
Samimi bi cvp bekliyorum ama :)))
Yanınızda ki eşiniz,sevgiliniz nişanlınız öyle birine bakıp tahrik olduğunda öyle arkasından baka kaldığında gözlerini alamadığında o kadından buda hoşunuza gidiyor mu?
Aman canım ne var hatun güzel giymiş hoş durmuş baksın erkeğimde ne olcak mı diyorsunuz![]()
öncelikle bu satırlarda beni en çok rahatsız eden kelime, erkeğim kelimesi. nedense bu kelimeye takıntılıyım,erkeğim..birlkte olduğumuz insanlar bizim tapulu malumuz değildir,buna bayanların çok sık kullandığı benimki,seninki de dahil. eşiniz yda sevgiliniz daha uygun sanki,tabii ki bu bnm fikrim,belirtmek istedim.
dekolte konusunda, çok modern bir ailem ve erkek arkadaşım var ama hayatımda bir gün bile okula giderkende üniversitede geçirdiğim 5 senede de, kendimi teşhir edecek bir kıyafet giymedim, fakat gece dışarı çıkarken de heryerimi kapayıp çıkmadım,dozunda dekolte kullandım. bunun bir kadını aşalıyacağını hiç düşünmüyorum, her şey gibi dekolte de dozunda güzeldir, kişi eğer kendi mahremini çevreyi rahatsız edecek şekilde sunmuyorsa,dekolte giyinmek teşhirci yaftası yemeyi gerektirmez.
ayrıca erkeğiniz(!) muhakkak sizden ayrı bir şeyler yapıyordur gün içinde 24 saat aynı yerde yaşamanız mümkün olmasa gerek, bu süre zarfında çevreye bakabilir,kadınları inceleyebilir,buna nasıl mani olmayı düşünüyorsunuz??