- Konu Sahibi muhtelif89
-
arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...
ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok
ne kadar süredir birliktesiniz,ona göre yorum yapıcam da
aslına bakarsanız 14 aydır beraberız ayrıl barış bi işilkimiz var onun bu kıskanclıkları yznden... delirdim artık ya bendemi b sorun var ben gercekten edepsiz namussuz birimiyim diyorum artık kendıkendıme :/
dedimki ona ben gec bir bayanım tabiki güzel olmak içi ugrasacagım düğünlerde derneklerde özeniyorum bende dedim. evli cocuklu bı bayan olsam tabıkı oram gözükmesin buram gözükmesin sraplez askılı giymiyim felan derim ailemde dehoş karşılanmaz belki dedim...
dediği laf şu arkadaslar:
- sen bikere bile bnm dediğimi yapmadın( yalan külliyen) evlenene kadar acık gıyın evlenırken namusluyum deyip kapanmaya başla bilmem kızlar gibi ( tanıdıgımız mahalleden bir kaç kaşar kızı örnek vererek) olucak mı öle
sürekli onun kıskançlıkları yüzünden ayrılıp barıştıysanız abartmış demek ki,siz evlenince daha da abartır bence..erkeklerin dekolte konusunda karışması bana normal geliyo hatta karışmaması anormal olur bence ama abartmıycaklar:)
aslında bunlar bi ilişkiye başlanmadan konuşulmalı gerekn konular
inş orta yolu bulursunuz
arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...
ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok
aslına bakarsanız 14 aydır beraberız ayrıl barış bi işilkimiz var onun bu kıskanclıkları yznden... delirdim artık ya bendemi b sorun var ben gercekten edepsiz namussuz birimiyim diyorum artık kendıkendıme :/
dedimki ona ben genc bir bayanım tabiki güzel olmak içi ugrasacagım düğünlerde derneklerde özeniyorum bende dedim. evli cocuklu bı bayan olsam tabıkı oram gözükmesin buram gözükmesin sraplez askılı giymiyim felan derim ailemde de hoş karşılanmaz belki dedim...
dediği laf şu arkadaslar:
- sen bikere bile bnm dediğimi yapmadın( yalan külliyen) evlenene kadar acık gıyın evlenırken namusluyum deyip kapanmaya başla bilmem kızlar gibi ( tanıdıgımız mahalleden bir kaç kaşar kızı örnek vererek) olucak mı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?