dekolte sorunu delireceğim

avatara atatürk resmini koymuşsun ama onun ilkelerinden gram almamışsın... erkekler bizim her dediğimizi yapıyormu ayrıca biz kölemiyiz her dediğini yapalım aç buradaki konulara bak bir dönem verilen tavizler nelere mal oluyor gör.. sanki o olmadan önce bu kız giyinmeyi bilmiyordu..

bir kadın her yerde güzel olmak ister buna kimse engel olamaz engel olmak isteyeninde sevgisinden şüphe ederim.ki bu ülkede seviyorum deyip öldürülen nice kadın varken..

Istiridye dahi aklı olmadığı halde en değerli şeyi yani incisini saklıyorken erkekler değer verdikleri ve mücevherden daha kıymetli eşlerini kötü bakışlardan sakınmak istemişler çok mu?

kötü bakışlardan korunmak erkekleri eğitmekle olur yoksa çuval giysen fayda etmez... o yüzden bu ülkede sözde kem bakışlardan korumak için kadınlar öldürülüyor ve şiddet görüyoruz. maşallah kadınlar bile destekliyorsa ben erkek olsam bende döverim karımı ne güzel..

Kusura bakma da Atatürk'ün ilkelerini senin verecek aklından öğrenecek değilim..
kesinlikle köle olmakla alakası yok..yorumumu iyi okusan dediğim şey eğer sevgilisine güvenip gelecek düşünüyorsa zıt gitmenin anlamı yok..o psikopat adamlar zaten baştan belli eder kendisini..

belli ediyorsa neden yaşanıyor bu ölümler bir anlatsana büyük atatürkçü şahsiyet!

gelecek düşünüyorsa o gelecek 2 kişiliktir dekolteye karışmakla başlar bu işler. sonra evden çıkartmamaya kadar gider.. örnekleri burada bile var.

tespitleriniz akla zarar gerçekten . Nerde görülmüş kadını korumak için kadınların öldürüldüğü. Siz sokakta kırmızı pantolan giymiş bir erkek görünce nasıl dikkatinizi çekiyor ve de bakıyorsanız ,erkekler içinde aynı şey geçerli ancaakkk! şu ayrımı yapmak gerekir ilk bakış masumdur 2. Değil.(kimse erkekleri haklı çıkardığımı sanmasın)

Son düzenleme:
ya arkadaşım sen Atatürk'ü neden ağzına sakız edip duruyorsun bu konuda..ama tabi sen ve senin gibiler Atatürkçüleri açık giyinen, kapalılığa karşı gibi gördükçe bu memlekette de öyle Atamızla uğraşan çok insan olur..
kusura bakma senin gibi zihniyetli insanlardan hiç haz etmiyorum, konuşamayacağım bu saatten sonra..düşünceniz ortaya çıktı..

kadın açık giyinmesin kimse bakmz zannediyorsunuz ama öyle değil işte mesele aksine kadınların hep baskı altına alındığı yerlerde çıkıyor bütün ahlaksızlıklar.. senin dediğin gibi olsa kadınların neredeyse çıplak gezdiği avrupa ülkelerinde kadınların her gün yerlerde sürüklenmesi lazım ama aksine onlar gayett rahatlar..

bir düşün neden acaba

arkadaş konu nereden nereye gelmiş,Atatürkçülüğe varmış ,bazı yorumlarda çarşafa sokar falan da deniyor sonra dayağa gelmiş sonra yurt dışındakilerin ahlak anlayışına .. neler oluyor kızlar ? bir konu paylaşılmış hepimiz düşüncemizi söylemekte hürüz değil mi? gelecek düşünüyorsan ,zıttına gitme dedi diye profilindeki atatürk resmine uymadığını söylemek ne demek ? giyim kuşamdan önce karşılıklı olarak birbirimizin fikirlerine saygı duymayı başarabilirsek hiç polemik olmayacak aşmamız gereken çokkk şey var düşünce olarak elbise ise belki de en son sırada ,ayrıca yurt dışında neredeyse çıplak gezene birşey denmediği gibi kapalı bayana da hakaret edilmiyor ,dışlanmıyor, kabul görüyor, yurt dışının giyiminden önce insanı insan olarak kabul etme mantalitesini kendimize örnek alırsak illa bişi örnek alıncaksa böylece sıkıntımız da kalmaz ,en ufak mevzuda senin düşüncen belli benim buyum belli diye hemcislerimizle kapışmayız

Sevgilinizin düşünce yapısını hiç sevmedim,hatta tiksindim.Benim erkek arkadaşlarım öyle birşey söylemeye cesaret edemezler,şayet eskaza "eğilince heryerin görünüyo,bu giysi ne açık" demişlerse de "ben salaktım ve giyerken anlamamıştım aşkımm,çok sağol" diyorum konu kapanıyor :)
Ama sevgilinizin düşünce yapısını sevmesem de herşeyi açık açık söyleyip "kızım ben buyum,işine geliyosa böyle al,işine gelmiyosa birbirimizi üzmeden bitirelim" tavrını çok sevdim.Köprüyü geçene kadar anlayışlı davranıp parmağınıza yüzükleri taktıktan sonra kıskançlıklarına başlayadabilirdi.En azından karşıdaki malzemenin ne olduğunu biliyorsunuz.Böyle bi adama bi ömür geçinebilir miyim? böyle bir adama kız çocuk vermeye cesaret edebilir miyim? gibi soruları beyninizde ölçüp tartmanız,hala ilişkinize devam ediyosanız da artık söylenmeye bi son vermeniz gerekir,çünkü bu durum artık sizin tercihiniz olmuştur!
Ayrıca bir kadın olarak siz -üstelik evli barklı ve artık tesettüre girmiş- bir kadına o tarz benzetmelerde bulunuyorsanız sevgiliniz neden yapmasın??? Ne kolay çıkıyor ağzınızdan ona buna yaftalar yapıştırmak,milletin namusunu sorgulamak...

Seni yeni mi görüyo
İp askılılardan tiksiniyomuş ya
Seninle nasıl sevgili olabilmiş ?

Bence kelime oyunu yapıyo
Onun her dediğine tamam demeyeceksen
Tepkini belli et, kabul etmezse de yolu göster

Nasıl bi tip seviyosa onla beraber olsun herkes
Bunu gördüm beğendim ya Allah hadi sevili olalım, kendi kafamdaki kalıba sokarım nasılsa düşüncesi bana çok saçma geliyo
Herkesin karakteri, tarzı belli
Hamur muyuz sonradan şekillenelim

Sallamıcaksın var ya kudursun kudursun sussun

Dipnot: neyse iyi bir anımda değilim siz sallayadabilirsiniz beni sallamayın iyisi mi

Pardon da düğünde ne giyecekmişsin. Niye demiyorsun ben küçük yaşta çocuk değilim ne giyeceğimi bilirim diye. Onun hoşuna gitmeyen hiçbirşeyi yapma o zaman. Sen sevmiyor olabilirsin ben seviyorum diyeceksin. Ben zaten rahatsız olacağım kıyafeti giymem kimsenin yönlendirmesine gerek yok de. Sen de bakalım ona şu gömleği vs giyme kızlar bakar ben hiç hoşlanmıyorum diye. Saçmaladığını söyler sana, o kıyafeti sevdiğini söyler .Senin de tepki vermen lazım ki saçmaladığını görsün. Ben evliyim tavsiye, herşeye baştan nasıl alıştırırsan öyle gider

bu lafın Türkçe meali şu tatlım: hayatım boyunca nerde dekolteli ip askılı kısa etekli kadın var gözlerim fır fır onları aradı kişi işi kendinden bildiğinden başka erkeklerin de sana o şekilde bakacağını düşünüyorum, seninle evleneceğim için sen benim istediğim gibi giyineceksin bende etraftaki kadınlara bakmaya devam edeceğim ama sana kimse bakmayacak

DİPNOT: Hiçbir erkek etekten elbiseden dekolteden vs tiksinmez olsa olsa uçkuruna sahip olamayacağını düşündüğü için korkar.

Sevgilimin bana kıyafet konusunda tek dediği şey dikkat et önün açılmış onu düzelt budur yani,siz 14 aydır aynı kişi değil misiniz siz bu şekildeyken çıkmaya başlamışssınız karışmaya hiçbir hakkı yok şu an. Ve en yakın kız arkadaşınızın düğünü istediğinizi giyersiniz,siz zaten sınırınızı biliyorsunuzdur.

Kadınlara et gözüyle bakan biri daha...Kusura bakmayın ama sevgiliniz midemi bulandırdı.
Bu ne iğrençliktir ya o kim ki askılı giyenlerden tiksiniyomuş
Size ne hakla karışıyo? Siz ne giyiceğinizi düşünücek ıq da değilmisiniz?
İlkel bir adam bence koş ve kaç ama kadınlar kendilerini ezdirmeye bayılırlar sizde bayılıyosanız bişey diyemem

ben ne evli barklıyım ne tesettüre girdim.bikinimi de giyiyorum ve adabıma göre giyiyorum sadece aşırılıklarımı bıraktım.kimseye yakıştırmalarımda yok.burası muhalefet yeri değil.herkes konu sahibine düşüncelerini sunar o bunlar okur fikir alır o kadar. mahallede kavgası tartışmasına mahal vermem zaten.kalitem müsade etmezz.

Biz kadınlar da kadınları kıyafetlerine göre yargılayan senin afedersin ama beyinsiz erkek arkadaşın gibi tiplerden iğreniyoruz. Hayır insan gibi dese benim benim yaşantıma bakış açıma ters diye anlayacağım da iğrenmek ne ya. Karısına bin türlü baskı yaparlar, sonra dışarıda kısa kollu kadın görünce ağızları açık ayran budalası gibi bakarlar. İşte bu kadar namus abidesi bu tipler. Laflarım sana değil lütfen kusuruma bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…