- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi muhtelif89
-
avatara atatürk resmini koymuşsun ama onun ilkelerinden gram almamışsın... erkekler bizim her dediğimizi yapıyormu ayrıca biz kölemiyiz her dediğini yapalım aç buradaki konulara bak bir dönem verilen tavizler nelere mal oluyor gör.. sanki o olmadan önce bu kız giyinmeyi bilmiyordu..
bir kadın her yerde güzel olmak ister buna kimse engel olamaz engel olmak isteyeninde sevgisinden şüphe ederim.ki bu ülkede seviyorum deyip öldürülen nice kadın varken..
kötü bakışlardan korunmak erkekleri eğitmekle olur yoksa çuval giysen fayda etmez... O yüzden bu ülkede sözde kem bakışlardan korumak için kadınlar öldürülüyor ve şiddet görüyoruz. Maşallah kadınlar bile destekliyorsa ben erkek olsam bende döverim karımı ne güzel..
bende minilerle gezen insandım hayatıma biri girdi ciddiydik ve ben kıstım.askılı falan giyemiorum malesef.kapanmamıda istemio ama normal giyin dio.eğerki gerçekten ciddiseniz yapabilceksen devam et.hatta dün akşam bir konuşma geçti aramızda.dedimm neden giymiyorum neden giydirmiosun kimse bakmıo dediğimde erkeklere kadınlar açıkken cazip çekici gelir ama hayatının kadını olduysa eğer hayatını onla devam ettircekse o güzelliği kendine saklamak ister.kimseye cazip gelmesini gözünün almasını istemez tek sorun bu dedi. bişi demedim.
arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...
ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok
Sevgilinizin düşünce yapısını hiç sevmedim,hatta tiksindim.Benim erkek arkadaşlarım öyle birşey söylemeye cesaret edemezler,şayet eskaza "eğilince heryerin görünüyo,bu giysi ne açık" demişlerse de "ben salaktım ve giyerken anlamamıştım aşkımm,çok sağol" diyorum konu kapanıyor :)
Ama sevgilinizin düşünce yapısını sevmesem de herşeyi açık açık söyleyip "kızım ben buyum,işine geliyosa böyle al,işine gelmiyosa birbirimizi üzmeden bitirelim" tavrını çok sevdim.Köprüyü geçene kadar anlayışlı davranıp parmağınıza yüzükleri taktıktan sonra kıskançlıklarına başlayadabilirdi.En azından karşıdaki malzemenin ne olduğunu biliyorsunuz.Böyle bi adama bi ömür geçinebilir miyim? böyle bir adama kız çocuk vermeye cesaret edebilir miyim? gibi soruları beyninizde ölçüp tartmanız,hala ilişkinize devam ediyosanız da artık söylenmeye bi son vermeniz gerekir,çünkü bu durum artık sizin tercihiniz olmuştur!
Ayrıca bir kadın olarak siz -üstelik evli barklı ve artık tesettüre girmiş- bir kadına o tarz benzetmelerde bulunuyorsanız sevgiliniz neden yapmasın??? Ne kolay çıkıyor ağzınızdan ona buna yaftalar yapıştırmak,milletin namusunu sorgulamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?