Bence sade ve hoş duruyorBu astıgım şeyler sanki güzel durmuyor çok kapatmıs gibi geliyor ondan
Eger burasi bir magazanin deneme kabini degilse bu model ve bu boyutta ayna kullanilmamali. Ba illa bu boyut ayna lazim diyorsaniz daha guze bir ayna edinin bence. Ustelik siyah cerceveler bogmus kagidiKızlar merhabalar. Öncelikle şöyle belirtiyim bu duvar duvar kağıdı ile kaplı bizde uzun bir ayna taktık üstüne ama üst kısmına veya yanlara nasıl şeyler asmalıyım ki canlandırsın ya da güzel dursun yardım edebilir misiniz ha bide aynanın köşesine canlı dicek koydum saksı ile ama oraya ne koyabilirim başka lütfen herkes fikirlerini yazabilir mi
Eki Görüntüle 2969530
Teşekkür ederim ama bilemiyorum çok kararsız kaldımBence sade ve hoş duruyor
Olabilir benim de aklıma makrome tarzı süsler geldi onlar nasıl durur acabaGold çerçeve daha güzel durur
Evet kesinlikle haklısın ama aynayı değiştirme imkanım yok şuan bunun üzerinden bişeyler düşünsek olur mu mesela makrome saksılıktan sarkan bir yapay Çiçek sarkıtsam nasıl olur acabaEger burasi bir magazanin deneme kabini degilse bu model ve bu boyutta ayna kullanilmamali. Ba illa bu boyut ayna lazim diyorsaniz daha guze bir ayna edinin bence. Ustelik siyah cerceveler bogmus kagidi
Olmaz bu duvara makromeyle iyice corba yapmayin. Onun yerine her yuzeye uygulanabilen boyalar var, ekru renk alip tum cerceveleri ekru yapin. Bir de en alta 1. Tabloyla ayni boylamda 3. Bir tablo asin bunlarla uyumlu. O zaman baska bir seye gerek kalmazEvet kesinlikle haklısın ama aynayı değiştirme imkanım yok şuan bunun üzerinden bişeyler düşünsek olur mu mesela makrome saksılıktan sarkan bir yapay Çiçek sarkıtsam nasıl olur acaba
O zaman daha ferah mı dururOlmaz bu duvara makromeyle iyice corba yapmayin. Onun yerine her yuzeye uygulanabilen boyalar var, ekru renk alip tum cerceveleri ekru yapin. Bir de en alta 1. Tabloyla ayni boylamda 3. Bir tablo asin bunlarla uyumlu. O zaman baska bir seye gerek kalmaz
Ben sevmiyorum onlarıOlabilir benim de aklıma makrome tarzı süsler geldi onlar nasıl durur acaba
Aynen oyle. Cerceverden 1’ini gold da boyayabilirsiniz ama bence gerek yok. Cok acik ekru hepsini kurtarirO zaman daha ferah mı durur
Tamam ddnicem inşallah ferah ve güzel olur loridorumun kapı girişindeki duvarlar da boş görünüyordur oralara da bişeyler yapmak istiyorum var mı bir önerinizOlmaz bu duvara makromeyle iyice corba yapmayin. Onun yerine her yuzeye uygulanabilen boyalar var, ekru renk alip tum cerceveleri ekru yapin. Bir de en alta 1. Tabloyla ayni boylamda 3. Bir tablo asin bunlarla uyumlu. O zaman baska bir seye gerek kalmaz
Makrome disinda her seyTamam ddnicem inşallah ferah ve güzel olur loridorumun kapı girişindeki duvarlar da boş görünüyordur oralara da bişeyler yapmak istiyorum var mı bir öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?