Dekorasyon için acill yardım lütfen...

bide bu takım var yalnız bufalo derisiymiş
koku falan yapar mı kullanışlı mı bilmiorz tabi daha magzalarada gelmemiş...
iki renk seçimi var beyazlı olrsa deri kir tutar mı tutarsa nasıl temizlenir ?

ben kelebekten aldım çok memnunum

Ben olsam vitrin almak yerine TV ünitesi alırım...
Ama ilk beğendiği koltuklara TV ünitesi olmaz bence. Bu koltuklar hoşmuş. Böyle çift renkli kombinasyon yaparlar mı acaba?

retro yemek odasını neden almıyorki bence çok güzel ben almayı düşünmüştüm bir ara hem takım olur

retro yemek odasının sandalyeleri kumaş artık hep deri kullanılyr ya bide konsol kısmı eski tip gbi gelmiş arkadaşıma..
sen ne aldın peki cryptic?
yorum yazdgn için teşkkrler cnm..

Aslında ne alırsan al, biraz alıştıktan sonra sıkılıyorsun ve keşke şunu alsaydım, ben alırken bunları niye görmedim, biraz daha bakınsaymışım ya diyorsun

işin o kısmıda var haklısın ama yeni yuva kurulyr ya o yüzden çok ince hesaplar yapılıyr
kızın seçenği de çok yok malesef

Ben olsam vitrin almak yerine TV ünitesi alırım...
Ama ilk beğendiği koltuklara TV ünitesi olmaz bence. Bu koltuklar hoşmuş. Böyle çift renkli kombinasyon yaparlar mı acaba?

evet cnm sitede gördüm bu bellonanın yeni takımıymış ya kahveli yada böle beyazlı
ama deri sorun olr mu temizlği nasıl olr falan filan

kelebekten aldım deri sandalyeli ama o olmasa retro yemek odasını alıcaktım

Canım aynı modelin yemek oda takımını istemiyorsa daha modern birşey istiyorsa ve illede BELLONA olacaksa,
Bence Moon çok uyumlu olur renk tonları olarak.
Bak bu fotoğraf

ne zmn aldın acaba?
yani abest durmuo öle mi cnm modası geçmiş gbi değil mi sence?
güle güle kullan

Canım moda kişinin kendi sevdiği beğendiğidir.
Mesela aynı yaş grubu arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde hemde çok yakın arkadaş olmamıza rağmen,
Giyim tercihlerimiz, aksesuar tercihlerimiz çoook farklı olabiliyor.
O nedenle illede genel olarak ne tercih ediliyorsa o olsun diye zorlmasın kendini.
Kendi zevkine hitap etsin yeter...

evet cnm sitede gördüm bu bellonanın yeni takımıymış ya kahveli yada böle beyazlı
ama deri sorun olr mu temizlği nasıl olr falan filan

Beyaz deri kullanmadım ama, sanki kirler yer etti mi kötü olur gibime geliyor. Kararıyor ya...
Ama buffalo derisiyse, belki daha farklıdır, daha kolay silinir, temizlenir, kir tutmaz filan...

doğru sölyrsun cnm..
ama şimdi şeyden de korkuyr işte evine gelenlerin yorumlarından o çekince olncada böle işin içinden çıkamıo

Başka koltuk modeli göremedim ama ben

5. sayfada cnm deri komple bufalo derisiymiş nasıl bişeyse artık

Beyaz deri kullanmadım ama, sanki kirler yer etti mi kötü olur gibime geliyor. Kararıyor ya...
Ama buffalo derisiyse, belki daha farklıdır, daha kolay silinir, temizlenir, kir tutmaz filan...

evet onu öğrenmeli araştrır bakalım..
kahverengiside çok koyu değil aslında o zmn yemek odasını 4. model seçeblr zaten o onun yemek odasymış...

canım bence koltuk takımı çok şıkmış 4 ve 5. yemek odalarıyla daha da şık olabilir...

çok teşkkr edrim cnm yorumun için
kızın şansına bak ya yeni ürünler gelmiş çok şükr gerçkten çok sıkılmıştı olmucak hçbrşey içime sinmicek die
cnm son eklediğim koltuk takımını begendin di mi ilk sayfadaki değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…