- Konu Sahibi dilber1982
-
bence de çok güzel bir fikir.internette küçük ebatlarda çerçevelerin içine kadın silüetleri koyup,giysilerini de kumaş,tül,boncuk v.b şeylerle giydirdikleri çalışmalar görmüştüm(siyah-beyaz).onları görünce benim de aklıma sakladığım duvağım gelmişti.bir çerçeve içine beyaz zemin üzeine gelecek şekilde siyah kartondan bir erkek, bir kadın silüeti kesip(omuzlara kadar)kadının kafasına duvak boynuna inci kolye,erkeğe papyon,mendil takılabilir gibi geldi şimdi bana.hatta ikisi ayrı çerçevelerde olup yan yana asılabilir,antrede,sevimli bir karşılama olur.umarım çok saçma gelmez bu fikir :)
arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur
arkadaşım ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay bi cam dekorasyoncuya gittim siyah renkte çerçeve yaptırdım tabi kutu gibi bişey yaptılar duvagımı ve glim çiçeğimi gelin telimi aldım sıcak silikon makinamıda aldım gittim kutunun içine kendi istediğim gibi yerlestirip dantellerini çiçeğini ayarladım ve silikonla belli yerleri yapıstırdım ve üst çerçevesi camı takıldı camci bile fiyat kırdı sırf bir hafta vitrininde sergilesin diye.şuan kirada olduğum için vitrinimin üzerine yerleitirdim kendi evimde yatak başığımın hemen üzerine monte edilecek ve yanlarına iki aplik ışıkla odamı güzelleştrecek.akşama resmini eklerim fikir olur
akşam aklıma geldi bende duvak ve çiçeğimi böyle değerlendirdim nasıl olmuş
Eki Görüntüle 561575 Eki Görüntüle 561574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?