Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ben şu ikisinin tarzında istiyorum çok beğeniyorum sence nasıl benim mutfağım kırmızı metal siyah ağırlıklı olcak hangisi daha iyi gider acaba?
![]()
tamamen kırmızı olan mudodan indirimli ama yakından görmediğim için tereddütlüyüm yani şu yanları metal değil de beyaz gibi duruyor yakından görsem kesin alırdım![]()
Elit bi çeyize bence bu gider.. Ama ince temizlik ister gibi.. Birde bunlara bakk değişikk..
Eki Görüntüle 339741 Eki Görüntüle 339742 Eki Görüntüle 339743 Eki Görüntüle 339744
Çok teşekkür ederim canım ilgin için bakıyorum bunlara da şöyle çarpıldığım bir modeli uygun fiyata almak istiyorum inşallah başarabilirim. Şu regalin saati şuan pahalı indirime girmesini bekleyeceğim :))
kızlar evim.net'te gold dekor ferforjenin saatleri var. iki tane de beğendim ama daha ince hiç saat araştırması yapmadığımdan fiyatları hakkında yorumlarınızı istiyorum. bu gece de kampanya bitiyor alırsam birazdan alıcam yani. dediğim gibi fiyat konusunda hiç bi fikrim yok ucuz mu pahalı mı bilmiyorum.
biri bu Eki Görüntüle 341422 24 lira
diğeri de bu 57 lira Eki Görüntüle 341423 ne diyosunuz nasıl fiyatları?
kızlar evim.net'te gold dekor ferforjenin saatleri var. iki tane de beğendim ama daha ince hiç saat araştırması yapmadığımdan fiyatları hakkında yorumlarınızı istiyorum. bu gece de kampanya bitiyor alırsam birazdan alıcam yani. dediğim gibi fiyat konusunda hiç bi fikrim yok ucuz mu pahalı mı bilmiyorum.
biri bu Eki Görüntüle 341422 24 lira
diğeri de bu 57 lira Eki Görüntüle 341423 ne diyosunuz nasıl fiyatları?
Canım ferforjeler çok pahalı oluyor genelde. Modeller şık ben de görmüştüm eğer evine uygunsa pahalı değil bence.
Canım açıkçası senin evine bu tarz uyucagı için bu modellerden almalısın bana pahalı gelmedi saat için bütçem en son 70 tl olur herhalde
Şimdk bu yorumu yaparken geç kalmıs olma ihtimalimde var aldıysan yazarsın canım
beğendiğin saatler güzel canım aldınmı peki ?