Merhabalar. Bu konuyu kendim için açmıyorum. Bir arkadaşım için açıyorum. Arkadaşım 19 yaşında bir genç kız. 2 senedir bir beraberliği var. Gayet mutlu. Her neyse. Ailesi bu çocuğu bilmiyor ama. Yani tutucu bir aile değil ama kızlarının üzerine çok titreyen bir aile. Arkadaşım çok geç olmuş bir bebek. Tüp bebek ve tek çocuk. Bu yüzden üzerine çok titriyor ailesi. Arkadaşım sevgilisi olduğunu bu yüzden söylemiyor ailesine. Söylese hemen telaşlanırlar. İyi bir çocuk mu,kızımızı üzer mi vs.diye. Şimdi asıl sorun şu ki arkadaşım sevgilisiyle birkaç günlüğüne tatile çıkmak istiyor. İzmir tarafları,Kuşadası vs. Arkadaşım şu an ailesiyle kalıyor ve tatile giderken ailesine ne diyeceğini düşünüyor. Bir arkadaşıma gidiyorum dese inanmazlar sorguya çekip didiklerler hangi arkadaşın vs. vs. diye. E zaten doğruyu söylese hiç izin vermezler. Arkadaşım çok istiyor gitmeyi ve nasıl gidebileceğini düşünüyor. Dün bu konuyu konuşuyorduk dedi ki bana ya Nicedays2 ben diyorum ki dışarıya çıkıyorum diye çıkayım evden,sevgilimle basıp gidelim. Anneme de merak etmemesi icin mesaj atarım güvende olduğuma dair. Birkaç gün sonra döneriz. Dönünce de öğrenseler de gerçeği fark etmez. Yeter ki bu tatile çıkabileyim dedi.
Yani ben bilemedim açıkçası. Arkadaşım döndüğünde,ailesi ona çok kızar mı? Eve almamazlık eder mi?
Yani ben bilemedim açıkçası. Arkadaşım döndüğünde,ailesi ona çok kızar mı? Eve almamazlık eder mi?