Deli Cesareti Mi Olur?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar. Bu konuyu kendim için açmıyorum. Bir arkadaşım için açıyorum. Arkadaşım 19 yaşında bir genç kız. 2 senedir bir beraberliği var. Gayet mutlu. Her neyse. Ailesi bu çocuğu bilmiyor ama. Yani tutucu bir aile değil ama kızlarının üzerine çok titreyen bir aile. Arkadaşım çok geç olmuş bir bebek. Tüp bebek ve tek çocuk. Bu yüzden üzerine çok titriyor ailesi. Arkadaşım sevgilisi olduğunu bu yüzden söylemiyor ailesine. Söylese hemen telaşlanırlar. İyi bir çocuk mu,kızımızı üzer mi vs.diye. Şimdi asıl sorun şu ki arkadaşım sevgilisiyle birkaç günlüğüne tatile çıkmak istiyor. İzmir tarafları,Kuşadası vs. Arkadaşım şu an ailesiyle kalıyor ve tatile giderken ailesine ne diyeceğini düşünüyor. Bir arkadaşıma gidiyorum dese inanmazlar sorguya çekip didiklerler hangi arkadaşın vs. vs. diye. E zaten doğruyu söylese hiç izin vermezler. Arkadaşım çok istiyor gitmeyi ve nasıl gidebileceğini düşünüyor. Dün bu konuyu konuşuyorduk dedi ki bana ya Nicedays2 ben diyorum ki dışarıya çıkıyorum diye çıkayım evden,sevgilimle basıp gidelim. Anneme de merak etmemesi icin mesaj atarım güvende olduğuma dair. Birkaç gün sonra döneriz. Dönünce de öğrenseler de gerçeği fark etmez. Yeter ki bu tatile çıkabileyim dedi.
Yani ben bilemedim açıkçası. Arkadaşım döndüğünde,ailesi ona çok kızar mı? Eve almamazlık eder mi?

Yolda başına bir şey gelse, bu vebalin altından nasıl kalkacaksınız?
Ailesi demez mi biz sana güvendik de yolladık diye?

Pardon, sizinle çıkıyor diye anlamışım ben.

Hayatımda duyduğum en saçma fikir. Böyle emri vaki mi olur? İnsan gibi haber verip izin almak varken çocukça tavırlar. Ailesi de biliyor kızlarının yeteri olgunlukta olmadığını ki onun için bu kadar endişeleniyor.

gençlik ateşi başa bela :halay::KK48:
Arkadaşın ve sevgilisi bir çift daha buluyor misal sen ve varsa sevgilin. Sonra 2 çift tatile gidiyorlar. Kızlar kendi instagramlarından kız kıza gelmiş gibi paylaşım yapıyorlar. Erkeklerinkinden ne isterlerse :rapci:

Anne babasının küsme, araba-laptop, dışarı saatleri vb. şeylere yasak koyma huyu var mı?
Dönüşte bildiği evi yerine çok fena bi mahrumiyetler evi ile karşılaşabilir, belli olmaz.

Aslında saflar galiba. Madem egeye gidecekler. Biz arkadaşlarla zeytinli rockfeste gidicez deyip gidebilirler. Misler gibi çadırda takılabilirlerdi.
Gece gece yalanlar kuşağıyım resmen. Ablan star bebeyim..:skandal:

Öyle saçma şey mi olur ya?
Adabiyla yalan söylesin daha iyi.
Kurs desin, arkadaşın düğünü desin, Ankara'da seminer varmış sınav stresi için falan desin...
Ya da ustteki arkadaşın dediği gibi yanına bir yanci alsın, o kendi tatilini yaparken kız da sevgilisiyle takilsin.
Ben sevgiliyle yapılan tatile asla karşı değilim, 19 da küçük bir yaş değil.
Ama anladığım kadarıyla arkadaşınız biraz salak
Belli ki ailesi pamuklara saracağız diye gerçek dünyadan uzak buyutmuşler.
Böyle biri için gitmese daha hayırlı...

Disari cikiyorum diye cikip 2-3 gun ortadan kaybolmak nedir yahu? Guvendeyim diye mesaj atacakmis bir de. Mesaji okuyunca ailesi rahatlar zaten eminim hic umursamazlar...?!?!??!

Ben olsam polise haber bile veririm. Mesaji belki kendisi cekmedi, belki zorla konusturuluyor? Sonucta disari cikiyorim diye cikiyor. Nerde, kiminle? O orada elin cocuguyla 2 gunluk keyif catacak ailesine bu rezilligi yasatacak...

Madem bu kadar deli cesarrtli en azindan dogruyu soyleyip gitsin.

Ailesine söylemeli ne olursa olsun öteki türlüsü çok bencilce. Üstüne titreyen ailesi demez mi "biz ne hata yaptık da hak ettik bunu?"

Disari cikiyorum diye cikip 2-3 gun ortadan kaybolmak nedir yahu? Guvendeyim diye mesaj atacakmis bir de. Mesaji okuyunca ailesi rahatlar zaten eminim hic umursamazlar...?!?!??!

Ben olsam polise haber bile veririm. Mesaji belki kendisi cekmedi, belki zorla konusturuluyor? Sonucta disari cikiyorim diye cikiyor. Nerde, kiminle? O orada elin cocuguyla 2 gunluk keyif catacak ailesine bu rezilligi yasatacak...

Madem bu kadar deli cesarrtli en azindan dogruyu soyleyip gitsin.
Ben de sizin söylediğinizi söyledim arkadaşıma. Dedim ki ailen mesajı senin attığını düşünmeyebilir. Dedi ki gerekirse ben annemi ararım. Gerçeği söylerim. Nasıl olsa yola çıkmış olacağız o zaman dedi.

Ben de sizin söylediğinizi söyledim arkadaşıma. Dedim ki ailen mesajı senin attığını düşünmeyebilir. Dedi ki gerekirse ben annemi ararım. Gerçeği söylerim. Nasıl olsa yola çıkmış olacağız o zaman dedi.

Kendi bile konussa zorla konusturuldugunu dusunebilir ailesi. Konusup ne diyecek, neredesin kiminlesin diyecekler ne cevap verecek? Ben iyiyim dedi diye ailesi bunun altini aramayip sakince 2-3 gune donmesini mi bekleyecekler? Gercegi soyleyecekse niye evden cikmadan soylemiyor? Mantiksiz

Ondan sonrada burda konu açar hamileyim diye. Ne işi var 19 yaşında bir kızın elin adamıyla tatilde. Nekadar tanıyorsa tanısın nerden buluyor bu cesareti.

Back
X