- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
Geçmiş olsun o zamanAhahah arkadaşlar mezun oldum bitti gitti çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun o zamanAhahah arkadaşlar mezun oldum bitti gitti çok şükür
Canım plastik kulak tıkaçları var onlardan al mutlaka ben çözümü öyle buldum sesi %90 yalıtırArkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Ben de çam tipi kulak tikaci kullanıyorum uzun zamandır. Yaşadığım yerde horoz sesi oluyor ve gecenin bir yarısı bir başlıyorlar... her neyse ,ben de kronik bir geniz akintisi oluştu, uzun süredir tikac kullandığım için ona yordum ki google da da yazıyor.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim 2 sene oldu .Hiç geniz akintisi vs yaşadınız mı?Moldex 7700 kulak tıkacı der susarım. Muhtesem icat. Benim de kocam horluyo çözümü onunla bulamayinca bunu aldim. Cok rahatim suanda
BıçaklaArkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Bende 4 yıldır onu kullanıyorumMoldex 7700 kulak tıkacı der susarım. Muhtesem icat. Benim de kocam horluyo çözümü onunla bulamayinca bunu aldim. Cok rahatim suanda
Şöyle ki bı tıkacı iki gün üst üste kullandınız mı ?Ben de çam tipi kulak tikaci kullanıyorum uzun zamandır. Yaşadığım yerde horoz sesi oluyor ve gecenin bir yarısı bir başlıyorlar... her neyse ,ben de kronik bir geniz akintisi oluştu, uzun süredir tikac kullandığım için ona yordum ki google da da yazıyor.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim 2 sene oldu .Hiç geniz akintisi vs yaşadınız mı?
Çam tipi kulakliklar her gün degistirilmiyor yani kullan at değil.Tek kullanımlık ve 3_4 ay kullanılır yazıyor üzerinde .Ben de arada değiştiriyorum.Lakin şunu farkettim ki ; eskiden banyodan çıkınca kulak çubuğu ile kulaklarımı hafif temizledigimde ıslanır, hafif sarımsı izler oluşurdu normal olarak .Bu tikaci kullanalı beri kupkuru oluyor her banyo sonrasi aynı işlemi yaptığımda.Acaba içeri bir şeyler mi itiliyor da geniz akintisi oluşuyor diye şüphe ettim.Sizin kullandığınız tip kulak tikaclarini benim kulağım atıyor, anatomisine uymadı.Kac tane aldım hep attım maalesef .Ama çam tipleri çok güzel oturuyor ve hiç çıkmıyor.Şöyle ki bı tıkacı iki gün üst üste kullandınız mı ?
Kulak mantarı olmuşsunuz bence, kroniklesmesin...
Geniz akıntısı kulak burun bogazdaki enfeksiyonu atmak için vücudumuzun verdiği bir tepki olduğunu biliyorum.Çam tipi kulakliklar her gün degistirilmiyor yani kullan at değil.Tek kullanımlık ve 3_4 ay kullanılır yazıyor üzerinde .Ben de arada değiştiriyorum.Lakin şunu farkettim ki ; eskiden banyodan çıkınca kulak çubuğu ile kulaklarımı hafif temizledigimde ıslanır, hafif sarımsı izler oluşurdu normal olarak .Bu tikaci kullanalı beri kupkuru oluyor her banyo sonrasi aynı işlemi yaptığımda.Acaba içeri bir şeyler mi itiliyor da geniz akintisi oluşuyor diye şüphe ettim.Sizin kullandığınız tip kulak tikaclarini benim kulağım atıyor, anatomisine uymadı.Kac tane aldım hep attım maalesef .Ama çam tipleri çok güzel oturuyor ve hiç çıkmıyor.
Ben de öyle düşündüm.Bu geceden itibaren kullanmayacağım ama bu hassas uyku ile bu horozlarin sesini ne yapacağım hiç bilmiyorum.Horozlar ev sahibinin bu aradaGeniz akıntısı kulak burun bogazdaki enfeksiyonu atmak için vücudumuzun verdiği bir tepki olduğunu biliyorum.
Bı şekilde kulaklıktan ötürü enfeksiyonunuz olduğu kanaatindeyim
Kullan benceBen de öyle düşündüm.Bu geceden itibaren kullanmayacağım ama bu hassas uyku ile bu horozlarin sesini ne yapacağım hiç bilmiyorum.Horozlar ev sahibinin bu arada![]()
Yani cok uzun zamandir kullanmiyorum aslinda 6 ay falan olmustur sanirim. Oyle bi problemle karsilasmadim henuzBen de çam tipi kulak tikaci kullanıyorum uzun zamandır. Yaşadığım yerde horoz sesi oluyor ve gecenin bir yarısı bir başlıyorlar... her neyse ,ben de kronik bir geniz akintisi oluştu, uzun süredir tikac kullandığım için ona yordum ki google da da yazıyor.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim 2 sene oldu .Hiç geniz akintisi vs yaşadınız mı?
ANLAYIŞSIZ insanlara asla tahammülüm yok yaArkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!