Deli eden oda arkadaşı !!!!!!

Baya kötü kulaklıklar kullanmışlığım var en max seste bile öylr dışarıya bir gürültü vermezler yani siz kafaya onun başka şeylerini de taktınız ses batıyor bence. Etrafımda çok ev arkadaşı kavgası görüyorum bir şeye kuruldular mı artık iki taraf nefes alsa suç. Bu derece ses hassasiyetiniz varsa siz de tıkaç kullanın çünkü kulaklık takarak zaten elinden geleni yapmış. Orası ikinizin de ortak alanı onun da film izlemeye hakkı var. Sizin snav döneminiz bitene dek bekleyecek hali yok odasında yaşayabilmek için sonuçta. Biraz karşılıklı anlayış ve nezaket şart

biz dört kişi kalıyoruz tam yan yatağımdaki şapırdanarak tırnaklarını yiyodu defalarca uyardım anlamadı en sonunda kavga ettim, gerizekalı olduğu için devam etti zaten aşırı pasaklı tembel bi insandı. sevgilim dayanamayıp kulak tıkacı hediye etti resmen gençleştim. markası otifleks çam tipi

Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Canım plastik kulak tıkaçları var onlardan al mutlaka ben çözümü öyle buldum sesi %90 yalıtır

Elbette çok ses yapılmaz ama toplu bir ortamda yatılıp kalkıyorsa prenses hayatımızdan biraz odun vermemiz gerekiyor ay ben sese çok duyarlıyım ay ışık gözlerimi alıyor ay nefes alınca tuylerim diken diken oluyor diye birsey yok karşı tarafa sorsak o da sizden rahatsızdır kimse tanımadığı biri ile yatmak kalkmak hayatını sürdürdüğü yeri paylaşmak istemez. Buraya gelip yazana kadar kulak tıkacı gibi çözümleri deneyebilirsiniz ama işte 😒

Moldex 7700 kulak tıkacı der susarım. Muhtesem icat. Benim de kocam horluyo çözümü onunla bulamayinca bunu aldim. Cok rahatim suanda

Moldex 7700 kulak tıkacı der susarım. Muhtesem icat. Benim de kocam horluyo çözümü onunla bulamayinca bunu aldim. Cok rahatim suanda
Ben de çam tipi kulak tikaci kullanıyorum uzun zamandır. Yaşadığım yerde horoz sesi oluyor ve gecenin bir yarısı bir başlıyorlar... her neyse ,ben de kronik bir geniz akintisi oluştu, uzun süredir tikac kullandığım için ona yordum ki google da da yazıyor.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim 2 sene oldu .Hiç geniz akintisi vs yaşadınız mı?

Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Bıçakla 🤣

Bende 4 yıldır onu kullanıyorum ❤️

Ben de çam tipi kulak tikaci kullanıyorum uzun zamandır. Yaşadığım yerde horoz sesi oluyor ve gecenin bir yarısı bir başlıyorlar... her neyse ,ben de kronik bir geniz akintisi oluştu, uzun süredir tikac kullandığım için ona yordum ki google da da yazıyor.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim 2 sene oldu .Hiç geniz akintisi vs yaşadınız mı?
Şöyle ki bı tıkacı iki gün üst üste kullandınız mı ?

Kulak mantarı olmuşsunuz bence, kroniklesmesin...

Şöyle ki bı tıkacı iki gün üst üste kullandınız mı ?

Kulak mantarı olmuşsunuz bence, kroniklesmesin...
Çam tipi kulakliklar her gün degistirilmiyor yani kullan at değil.Tek kullanımlık ve 3_4 ay kullanılır yazıyor üzerinde .Ben de arada değiştiriyorum.Lakin şunu farkettim ki ; eskiden banyodan çıkınca kulak çubuğu ile kulaklarımı hafif temizledigimde ıslanır, hafif sarımsı izler oluşurdu normal olarak .Bu tikaci kullanalı beri kupkuru oluyor her banyo sonrasi aynı işlemi yaptığımda.Acaba içeri bir şeyler mi itiliyor da geniz akintisi oluşuyor diye şüphe ettim.Sizin kullandığınız tip kulak tikaclarini benim kulağım atıyor, anatomisine uymadı.Kac tane aldım hep attım maalesef .Ama çam tipleri çok güzel oturuyor ve hiç çıkmıyor.

Çam tipi kulakliklar her gün degistirilmiyor yani kullan at değil.Tek kullanımlık ve 3_4 ay kullanılır yazıyor üzerinde .Ben de arada değiştiriyorum.Lakin şunu farkettim ki ; eskiden banyodan çıkınca kulak çubuğu ile kulaklarımı hafif temizledigimde ıslanır, hafif sarımsı izler oluşurdu normal olarak .Bu tikaci kullanalı beri kupkuru oluyor her banyo sonrasi aynı işlemi yaptığımda.Acaba içeri bir şeyler mi itiliyor da geniz akintisi oluşuyor diye şüphe ettim.Sizin kullandığınız tip kulak tikaclarini benim kulağım atıyor, anatomisine uymadı.Kac tane aldım hep attım maalesef .Ama çam tipleri çok güzel oturuyor ve hiç çıkmıyor.
Geniz akıntısı kulak burun bogazdaki enfeksiyonu atmak için vücudumuzun verdiği bir tepki olduğunu biliyorum.

Bı şekilde kulaklıktan ötürü enfeksiyonunuz olduğu kanaatindeyim

Geniz akıntısı kulak burun bogazdaki enfeksiyonu atmak için vücudumuzun verdiği bir tepki olduğunu biliyorum.

Bı şekilde kulaklıktan ötürü enfeksiyonunuz olduğu kanaatindeyim
Ben de öyle düşündüm.Bu geceden itibaren kullanmayacağım ama bu hassas uyku ile bu horozlarin sesini ne yapacağım hiç bilmiyorum.Horozlar ev sahibinin bu arada 😁

Ben de öyle düşündüm.Bu geceden itibaren kullanmayacağım ama bu hassas uyku ile bu horozlarin sesini ne yapacağım hiç bilmiyorum.Horozlar ev sahibinin bu arada 😁
Kullan bence 🤣 sadece hastaneye KBB ye bir git ❤️

Yani cok uzun zamandir kullanmiyorum aslinda 6 ay falan olmustur sanirim. Oyle bi problemle karsilasmadim henuz

ANLAYIŞSIZ insanlara asla tahammülüm yok ya :cry: şimdi bu yazıyı okurken bile gırtlaklayasım geldi valla. Tatlı dilden anlamıyorsa biraz daha ciddi bir şekilde uyarılmanın zamanı gelmiş bence, anlaşılan umursuz birisi. Umursuz birini de sivri dil yola getirebilir, ben olsaydım bağırırdım,

Back
X