Deli gibi biri oldum:(

Bende bazen burayı okuyorum,sevgilimin arama dökümanlarına dahi bakıyorum. O kadar deli gibiyim yani..Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..Umarım bu konular hiçbir zaman gizli kalmaz.. Kızlarla özelllikle güzel kızlarla diyalog kurması beni aşırı sinirlendiriyor,ama herkes bunun normal olduğunu söylüyor. Sizce de normal mi?

Canım fanusta saklayamazsın ki , elbet kızlarla da konuşacak ama önemli olan niyet. Kötü niyetli yaklaşıp yaklaşmadığını sen bilirsin tanıyan sensin. İnşallah seni gerçekten seviyorsa hiçbir kız gözüne gelmez, ama yapacaksa da burda kendini öldürsen engel olamazsın, olmada zaten . Öyle bir adamın aldatmasına engel olmaya çalışmak yerine ayrılmak en iyisi.
Canını sıkma , oluruna bırak, kalbini ferahlatmaya çalış, yanlış bişey yaparsa da Yol ver gitsin

Birinin birinden hoşlanmasını engelleyemezsiniz, gözünün sizden başkasını görmemesini çabalayarak sağlayamazsınız.
Sürekli şüphe duymak ve ithamlarda bulunmak - ortada bir şey yokken- sizi ve karşınızdakini yıpratır, küçük düşürür.
Şüphelerin nedeni adamın size güven vermemesi de olabilir, ben malımı biliyorum durumları yani.

Antalya'nın kızları da senin sevgilini bekliyordu
Kendinize değer vermezseniz karşınızdaki de vermez kendinize güvenmezseniz ileriye gidemezsiniz
Güzellik çekicilik sizde az olabilir ama onda bıraktığınız tat herşeye bedel demekki
Böyle yapmaya devam ederseniz ne güzel bir hatıra kalacak aklında ne de huzur ozaman onları aramaya başlayacak başkasında

Asil boyle yaparak aldatmasina zemin hazirliyosun. Dusunsene deli gibi kiskaniyor beni, ben neymisim bee ellimi sallasam ellisi demek ki dicek, bi deniyim bakalim, kendimdeki sevgilimin gordugu potansiyeli ben bi ortaya cikarayim dicek.
Yapma yapma bu kadar havalandirma.

Bu psikolojiye genelde askere giden girerdi ama sizde bayagi bir ters olmus isler yanınızdayken sizi aldatirsa kesin haberiniz olacagina emin misiniz ki uzaga gidince çıldırdınız böyle? Insanlar ayni evin içinde birbirini ayakta uyutuyor. Bunlar teselli icin guzel cumleler degil ama sacmaladiginizin farkına varin diye söylüyorum. Aldatmak sevmek ya da sevmemekten bagimsiz olarak bir karakter meselesi. Yapabilme potansiyeli görüyorsanız sevgili kalmaniz sacma ama yok yapmaz diyorsaniz bosuna kendinizi harap etmeyin. Bir de yanına gitme sansiniz yok mu? Belki yuz yuze gorusup birbirinizi sevdiginizi gorunce sakinlesirsiniz

Anlayamadim adama konuşmayı askerde mi öğrettiler? Ilk kez antalyada mi kadin gördü? Iş yerinde de gozu kayabilir, markette alışveriş yaparken de, apartmandaki komşuya selam verirken de.. Askerlikle veya antalyayla bir alakasi yok. Güvenip guvenmediginizi düşünün. Askerlik zaten bir erkegin hayatinda başına gelebilecek en zorlu dönemdir, bi de siz zehir etmeyin

Dusunsene, sen is icin antalyadasin ve erkek arkadasin seni arayip arayip iste adamlara bakiyor musun konusuyor musun falan dese. Ne kadar kendine guvensiz oldugunu dusunur ve seni sucladigi icin sinirlenirdin degil mi? Bence kendine guvenli oldukca o sana daha cok baglanir, unutma sen kendini nasil goruyorsan o da seni oyle gorur...

Bende zamani vaktinde kisada olsa asker yolu gozlemis biriydim anilarimi canlandirdin simdi :)) neyse konuya gelirsek sevgilin sonucta kiskanman cok normal ama abartirsan bu kiskancligin onun tabiri caizse totosunun kalkmasina sebeb olur ki olmus bile baksana triplere girmis.inan gerek yok buna mesela soyle dusun o senin icin neden bu kadar endiselenmiyor sivil hayatta olan sensin sonucta sen daha ozgursun ??? Kendine guven biraz yapicagi varsa yapar zaten zincire vuracak degilsin bi omur sen bu adami arti ordaki butun kizlarda kollarini acmis senin sevgilini beklemiyorlardir emin ol canim :) gelip gecici bir durum icin kendini yipratma askerlik bu illa bitcek canim

konu ismini okudum, girdim "asker" lafını okudum yüreğim hopladı
eyvah cizre şırnak dedim ödüm koptu
Allah seni bildiği gibi yapsın
sınırda sevgilisi olanlar napsın peki?? küfür gibi olmuş konun onlara

sen antalyanın kızlarını boşver, asıl bir içim su ruslar var orda şimdi
yaz günü, sütun gibi bacaklarla geziyorlar, gelmişler tatile
yanık ten, sarı saç offf
ben olsam ben bile bakarım behhh
kudurtayım biraz seni

ama o güzellerin dönüp de senin nöbetten bitap düşmüş, tipi kaymış kazınık kafalı sevgiline bakcaklarını hiiiiiiiiiç sanmıyorum için rahat olsun

Siz istediginiz kadar uyarin yapan yapar. Ve gercekten ruhunuz duymaz. Guvenmekten baska careniz yok. Guvenemiyorsaniz ayrilin. Sonucta o adamda orada askerlikle ugrasiyor. Ortamindan, ailesinden, sizden uzak. Yeteri kadar zor bir durum. Birde bu kiskancliklarla zehir olur orada hayati.

Konu sahibi: Bakiyor musun
Sevgili: Bakmiyorum
Konu sahibi: Bakiyor musun
Sevgili: bakmiyorum.

Konu sahibi : Eee bakiyor musun.
Sevgili : Bundan sonra bakacagim.

Konu sahibi: Tamam
Sevgili: Sessizlik. Tak kapatir.

Gibi bir sey olmus bu.

Ben de sizin gibiydim.Biz tatilden dolayı 2 aydır ayrıyız sürekli şüphe,kurgu bir gün bana soğudum ayrılalım dedi.Başta üzüldüm ettim ama sonra kendimi ne kadar tükettiğimi fark ettim o sıra o Antalya'ya tatile gitti unutur beni bitti dedim 1 hafta sonra mesaj attı sensiz olmuyor diye. Dediğim gibi ben kendimi fark ettim şimdi rahat ettim kurmuyorum etmiyorum 2 ay daha kalıcak Antalya'da arada diyorum bakma diye tamam bakmam senden başkasını görmem diyor gülüp geçiyoruz.Aldatırsa kendi şerefsizliği sizin yapacağınız bir şey yok.

Yanindayken güven problemi yaşattı mı sana ?
Uzun da bir birlikteliğiniz varmış.
Bu zaman içinde falsosunu görmediysen kendi içini yiyip durma boşuna arkadaşım . hayırlısıyla dönsün kavuşun inşallah

of amma çok abartmışsın ben de kendimi kıskanç sanıyordum ehe
benimki de askerde hem de kıbrıs
çok içim gidiyor aslında napıyor ne ediyor diye çünkü babama bile güvenmem ben yapı olarak öyleyim
ama inşallah yapmıyordur o zaten o mizaçta değil diye diye kendimi teselli ediyorum
sen de kendini teselli etmenin yolunu bul yoksa hayat düşün düşün geçmez
inşallah her şey yolundadır de kendine çünkü bilemezsin asla ne olur ne biter kim nasıl bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…