- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Olur mu elbet ortaya çıkar
Ben böyle şeylerin gizli kalacağını sanmıyorum.
Bende bi ara buradaki yazılanlardan paranoya yaptım, telf larını takip ettim filan. Eşimin de hiç böyle işleri yoktur aslında. Sonra dank etti ne yapıyorum ben diye, aynı şeyi o bana yapsa sürekli takip etse , güvenmese ne kadar kırılırım diye düşündüm ve takibi bıraktım. Yaparsa da elbet çıkar nasılsa ortaya, ozaman geri dönüşü olmadığını biliyor, zaten öyle bi insan da değildir .
Canım fanusta saklayamazsın ki , elbet kızlarla da konuşacak ama önemli olan niyet. Kötü niyetli yaklaşıp yaklaşmadığını sen bilirsin tanıyan sensin. İnşallah seni gerçekten seviyorsa hiçbir kız gözüne gelmez, ama yapacaksa da burda kendini öldürsen engel olamazsın, olmada zaten . Öyle bir adamın aldatmasına engel olmaya çalışmak yerine ayrılmak en iyisi.Bende bazen burayı okuyorum,sevgilimin arama dökümanlarına dahi bakıyorum. O kadar deli gibiyim yani..Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..Umarım bu konular hiçbir zaman gizli kalmaz.. Kızlarla özelllikle güzel kızlarla diyalog kurması beni aşırı sinirlendiriyor,ama herkes bunun normal olduğunu söylüyor. Sizce de normal mi?
benim için çok üzücü ama çok doğru bir cevap oldu..
En sonunda 'kızlara bakıp konuşursan ebediyen hakkım sana haramdır' dedim sinirle.
Bende zamani vaktinde kisada olsa asker yolu gozlemis biriydim anilarimi canlandirdin simdi :)) neyse konuya gelirsek sevgilin sonucta kiskanman cok normal ama abartirsan bu kiskancligin onun tabiri caizse totosunun kalkmasina sebeb olur ki olmus bile baksana triplere girmis.inan gerek yok buna mesela soyle dusun o senin icin neden bu kadar endiselenmiyor sivil hayatta olan sensin sonucta sen daha ozgursun ??? Kendine guven biraz yapicagi varsa yapar zaten zincire vuracak degilsin bi omur sen bu adami arti ordaki butun kizlarda kollarini acmis senin sevgilini beklemiyorlardir emin ol canim :) gelip gecici bir durum icin kendini yipratma askerlik bu illa bitcek canimKızlar benim için o kadar büyük bir dert ki bu,psikolojim çok bozuk. Sevgilim askere gitti gideli benim kıskançlığım yüzünden hep kavga ediyoruz. Kendisi Antalya'da asker ve hep dışarıda nöbette. Yani her gelen geçenle konuşuyor,yardımcı oluyor. 6 aydır asker,daha 6 ay daha var. Gitmeden evvel hiç kavga etmeyen insanlardık oysa ki. Uzun yıllardan beri birlikteyiz bir de..Antalya'nın kızları zaten çok güzeldir,bilirim. Ki her şehrin kızları güzeldir ama Antalya'ya bizzat gidip görüp kaldığım için sanırım böyle düşünüyorum. Çarşıya çıktığı her hafta sonu da kavga ediyoruz sayemde. Askerler için denilen şeyler de kıskançlığımı arttırdı. Başka kızlarla konuşması,gönlünün kayması,kızları süzmesi,onlarla benim ruhum duymadan konuşması gibi gibi paranoyalar üretiyorum. Bunları yapar da ruhum duymaz diye korkuyorum. En sonunda 'kızlara bakıp konuşursan ebediyen hakkım sana haramdır' dedim sinirle.Bunu dediğim için çok çok kızdı,kapattı.
Çok kez psikolojik yardım aldım,fakat işe yaramadı. İlaç tedavisi de gördüm fakat bedenen kötü oldum bu sefer..Son bir ümit sizlerin değerli tecrübelerinizi okumak. Umarım beni birazcık anlarsınız,ruhen çok zor durumdayım..Hatamın da farkındayım,ama virüs gibi içime yapıştı sanki
of amma çok abartmışsın ben de kendimi kıskanç sanıyordum eheKızlar benim için o kadar büyük bir dert ki bu,psikolojim çok bozuk. Sevgilim askere gitti gideli benim kıskançlığım yüzünden hep kavga ediyoruz. Kendisi Antalya'da asker ve hep dışarıda nöbette. Yani her gelen geçenle konuşuyor,yardımcı oluyor. 6 aydır asker,daha 6 ay daha var. Gitmeden evvel hiç kavga etmeyen insanlardık oysa ki. Uzun yıllardan beri birlikteyiz bir de..Antalya'nın kızları zaten çok güzeldir,bilirim. Ki her şehrin kızları güzeldir ama Antalya'ya bizzat gidip görüp kaldığım için sanırım böyle düşünüyorum. Çarşıya çıktığı her hafta sonu da kavga ediyoruz sayemde. Askerler için denilen şeyler de kıskançlığımı arttırdı. Başka kızlarla konuşması,gönlünün kayması,kızları süzmesi,onlarla benim ruhum duymadan konuşması gibi gibi paranoyalar üretiyorum. Bunları yapar da ruhum duymaz diye korkuyorum. En sonunda 'kızlara bakıp konuşursan ebediyen hakkım sana haramdır' dedim sinirle.Bunu dediğim için çok çok kızdı,kapattı.
Çok kez psikolojik yardım aldım,fakat işe yaramadı. İlaç tedavisi de gördüm fakat bedenen kötü oldum bu sefer..Son bir ümit sizlerin değerli tecrübelerinizi okumak. Umarım beni birazcık anlarsınız,ruhen çok zor durumdayım..Hatamın da farkındayım,ama virüs gibi içime yapıştı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?