deli gibi hissediyorum kendimi

sormayin bahar geldi benim kafam bahara gitti : )

Bi kere en buyuk sorun bi sevgilin olmasi, tamda baharda yaza dogru insan minilerini giymek istiyor. Takip takistirmak istiyor oh misler suruyor makyaj felan. Sonra biri geliyor herseyin icine ediyor.
Neymis mini yasakmis.:KK11:

inanir misiniz sinavlardan cok bunaldim hava guzrlkn gezmek degerlendrmek istiyorum ama kimse yokki ders calismayi seviyorum hem de cok ama bubaralar icimden gelmiyor helede herkes disardayken :'(
Kerdeşlerin falan varsa onlarla takıl mesela geçen abim ve kuzen sinemaya gideceklerdi aralarında konuşuyolardı bende hemen atıldım takıldım peşlerine:KK55:

Bi kere en buyuk sorun bi sevgilin olmasi, tamda baharda yaza dogru insan minilerini giymek istiyor. Takip takistirmak istiyor oh misler suruyor makyaj felan. Sonra biri geliyor herseyin icine ediyor.
Neymis mini yasakmis.:KK11:
ona bile raziyim giyimime karissin o ufak tartismlar bile hic bisi sevildkten snra sorun seven insan yok hele beni hic yok

Ne biliyim canım okulda gezi falan düzenlenmiyor mu klüpler filan onlara takıl şimdilik kafanı dağıtmaya çalış sonra inşallah seni seven biri çıkar karşına:KK51:Ama yok diyede üzülme akışına bırak.

Ne biliyim canım okulda gezi falan düzenlenmiyor mu klüpler filan onlara takıl şimdilik kafanı dağıtmaya çalış sonra inşallah seni seven biri çıkar karşına:KK51:Ama yok diyede üzülme akışına bırak.
yokki gezi olsa gidicem ama o bile yok benim sansima ondada beni gorur sonra arkmdan gelen kiza asık olur kesin varya:KK48:ya cok uzuluyorm acikcasi bir kezde beni bulsin diye ama oyle bi nasipki yok halao_O

yokki gezi olsa gidicem ama o bile yok benim sansima ondada beni gorur sonra arkmdan gelen kiza asık olur kesin varya:KK48:ya cok uzuluyorm acikcasi bir kezde beni bulsin diye ama oyle bi nasipki yok halao_O
Aman boşver bizi buluyorda ne oluyor önce seviyorum diyolarlar sonra iş ciddiye binince kaçmaya başlıyolar o zaman daha çok üzülüyorsun .Keşke hiç olmasaydı ...:KK34:Neyse en önemli şu sınav geçmem lazım...

Aman boşver bizi buluyorda ne oluyor önce seviyorum diyolarlar sonra iş ciddiye binince kaçmaya başlıyolar o zaman daha çok üzülüyorsun .Keşke hiç olmasaydı ...:KK34:Neyse en önemli şu sınav geçmem lazım...
aynen oyle oluyor ya once seviyorum ayagina yatiyorlar sonra elveda diyorlar bende o yuzden ciden seven olsn istiyorum:KK61:insallah yaparsin cnm ya

bende bahar bi gelse gezip tozacağım yüzme vs. diyordum ama bebişim olacak.Dikkatli olmam lazım..Hayatın ne getireceği belli olmuyor..O yüzden fazla kurmamak lazım.

Back
X