Deli gibi kaşınıyorum galiba uyuz oldum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Yazarken baya baya utanıyorum ama galiba uyuz oldum. Nasıl nerden bulaştı bilmiyorum. Günlük duş almadan evden çıkmam, temiz ütülü şeyler giyerim. Ama nasıl bulaştı bilmiyorum. Ben ve kardeşlerim baya baya kaşınıyoruz. Doktora gitmeye korkuyorum.

Bacaklarımız, kollarımız vs kırmızı kırmızı oldu ayyy lanet gelsin ya ne biçim iletmiş bu. Bu şekilde işe gidip başkasına da bulaştıma ihtimali var Di mi?

Uyuz olan var mı? Nasıl atlatınız?

Bir de galiba salgın var kaç eczaneye sorduysam uyuz için krem bulamadım

doktora gidin, bir tane ilaç var onu sürüyorsunuz geceden tüm vücudunuza sonra sabah yıkanıyorsunuz
bu süreçte de yatağınızdaki her şeyi, kıyafetlerinizi bir güzel yıkıyorsunuz
uyuz olmak utanılacak bir şey değil ayol, pislikten olan bir şey değil
geldi mi geliyor

Kesin uyuz mu ki belki evde bişey var anneannemler bir sene bu aylarda öyle oldular evce bizde uyuz sandık sonra eski tahta pencereden ve kapıdan küçük kanatlı böcekler oluşmuş onlar gidince kurtuldular ama sorunun nereden geldiğini bulana kadar çok doktor gezdiler herşeyi denediler.

Coronanın ilk zamanı aynı olmuştum. Stresden olduğunu düşünmüştüm ama dr arkadaşımın uyuz salgını olduğunu söylemişti görüntülü görüşmemizde. Losyonu dene geçmese dermatolağa git demişti.
Uyuzdu sanırım çünkü dediklerini yaptıktan sonra geçti.
Kwellada losyon kullanın
Gece yatmadan yüz hariç heryerinize güzelce sürün, sabah yıkanın.
Evdeki herkese uygulanacak
yatak yorgan, kıyafetlerinizi herşeyiiiii yüksek derecede yıkayın, yüksek derecede yıkanmayack bişey varsada 2-3 kez yıkayın, mümkünse kurutma makinasında kurutun
Aynı prosedürü 1 hafta-10 gün sonra tekrarlayın

Sevdiğimde uyuz oldu ama öyle böyle değil her yeri kaşınıyor.
Bugüne randevu bulamadık, gidip eczaneye söyledik bize bi merhem verdi bunu 3 gün boyunca kullanacak yıkanmayacak. Kese, kükürtlü sabun falan aldık. Çocuk acayip kaşınıyor, bacakları kolları olsa neyse genital bölgesi de kaşınıyor, bacak arasında içi sıvı dolu yaralar çıkmış. Kaşıntı hapı da aldık onun yanında.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama eczacı uyuz salgını olduğunu söyledi. Dikkatli olmakta fayda var. İsterseniz kullanım şeklini ve tavsiyelerini yazabilirim.

Bulaşıcı olduğunu biliyorum sadece, hiç uyuz olmadım. Size de geçmiş olsun demeye geldim. ;)

doktora gidin, bir tane ilaç var onu sürüyorsunuz geceden tüm vücudunuza sonra sabah yıkanıyorsunuz
bu süreçte de yatağınızdaki her şeyi, kıyafetlerinizi bir güzel yıkıyorsunuz
uyuz olmak utanılacak bir şey değil ayol, pislikten olan bir şey değil
geldi mi geliyor
Canım losyon var eczaneden onu al isim yazmak istemiyorum kremde var eczaneden iste akşamları bi tane antihistaminik ic

Sevdiğimde uyuz oldu ama öyle böyle değil her yeri kaşınıyor.
Bugüne randevu bulamadık, gidip eczaneye söyledik bize bi merhem verdi bunu 3 gün boyunca kullanacak yıkanmayacak. Kese, kükürtlü sabun falan aldık. Çocuk acayip kaşınıyor, bacakları kolları olsa neyse genital bölgesi de kaşınıyor, bacak arasında içi sıvı dolu yaralar çıkmış. Kaşıntı hapı da aldık onun yanında.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama eczacı uyuz salgını olduğunu söyledi. Dikkatli olmakta fayda var. İsterseniz kullanım şeklini ve tavsiyelerini yazabilirim.

Rica etsem yazabilir misiniz

Geçen sene kardeşim olmuştu o kadar kötüydü ki okula gidemiyordu ve okulunu uzattı bu olay yüzünden.Kurtulması biraz zor oldu umarım siz biran önce kurtulursunuz

Back
X