silverdin yara yanık merhemi var ondan al iz bırakmaz cnm hemde kaşıntını alırTatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
kolestaz olabilirsin, doktora gitTatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
silverdin yara yanık merhemi var ondan al iz bırakmaz cnm hemde kaşıntını alır
kolestaz olabilirsin, doktora git
Silverdinin içinde gümüş var, güneş gören bir bölgede ise-ki muhtemelen oyle- iz kalır.
Uyuyamayacak kadar rahatsızsanız acile gidin antihistaminik serum tarzı bir şeyler yaparlar. Değilse sabahtan yine doktora görünüp yanık dercesine göre tedaviyi öğrenin. O zamana kadar sık soğuk duş alıp yanık merhemi sürebilirsiniz.
Yanıklığı atlattım acım yok ama deli kaşıntı var. Mikrop kapar diye de korkuyorum. Hap azalttı ama belli bir süre sonra tekrar kaşıntı başlıyor.
Tatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
Cildiniz neminin çoğunu kaybettiği için kaşınıyor olabilir. Hem bol su için, hem de nemlendirici surun.
Ayrıca sigortasız da muayene olursunuz. İlaçları ücretli alırken de eczaneden en ucuz muadilleri talep ederseniz çok da pahalıya mal olmaz. Kaşıntınız ciddi boyuttaysa buradaki hiçbir tavsiyeye kulak asmadan doktora gidin.
Silverdin plus kullanabilirsin. Olmadi normal silverdin ve anestol karistir sür bol bol. Lokal anestezik etkisi var bende ise yaramisti.
Belki aynı şeyleri verir doktor. Eczacı alerjik olabilir diye hap ve jel verdi. Dün daha çok kaşıntım vardı ağlayacak gibiydim ama yarın artarsa giderim artık
Yarın alıp denerim o zaman
Dermovate ve sudokrem iyi gelenler. Ama doktora da danış :) Geçmiş olsunTatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
Deriniz kurumuş bol bol nemlendirici süt kullanın. Şu güneş sonrası olanlardanTatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
Doktora gidin önerisine geçmezse önkoşulu koyuyorsunuz ama ilaç önerisine hiç düşünmeden alıp kullanırım diyorsunuz. Size özgü değil, milletçek böyleyiz. Ne tuhaf bir milletiz vesselam...
Yanıklığı atlattım acım yok ama deli kaşıntı var. Mikrop kapar diye de korkuyorum. Hap azalttı ama belli bir süre sonra tekrar kaşıntı başlıyor.
Tatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?