Deli gibi kaşınıyorum, yardım?

rudecute

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
3.571
2.544
333
Tatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?

Tatile gittim geldim burnumdan geldi resmen. Yandım sonrasında da soyulmaya başladım. 2 gündür bir kaşıntı var ki yerimde duramıyorum kızlar. Hap aldım rahatlattı ama 10 saat sonra yine deli bir kaşıntı başlıyor. Stilex jel aldım fayda etmedi hiç. Soğuk su döküyorum ama yine kaşıntı oluyor. Ne zamana geçer bu kaşıntı? Yoğurt sür diyorlar faydası olur mu ya ne yapmam lazım bu illetten kurtulayım?
silverdin yara yanık merhemi var ondan al iz bırakmaz cnm hemde kaşıntını alır

kolestaz olabilirsin, doktora git

Silverdinin içinde gümüş var, güneş gören bir bölgede ise-ki muhtemelen oyle- iz kalır.

Uyuyamayacak kadar rahatsızsanız acile gidin antihistaminik serum tarzı bir şeyler yaparlar. Değilse sabahtan yine doktora görünüp yanık dercesine göre tedaviyi öğrenin. O zamana kadar sık soğuk duş alıp yanık merhemi sürebilirsiniz. Soyulma sonrası nemini kaybeden deri gerilip kaşınıyor olabilir. Nemlendirici krem uygulamayı unutmayın. Ayrıca sizi daha bilinçli bronzlaşmaya davet ediyorum

silverdin yara yanık merhemi var ondan al iz bırakmaz cnm hemde kaşıntını alır

Evdekinin tarihi geçmiş ya artık yarına filan alırım. Yanıklara bire bir ama kaşıntıyı aldığını bilmiyordum teşekkür ederim.

kolestaz olabilirsin, doktora git

Sigortam düştü o yüzden şu ara doktora gidemiyorum hapla evde rahatlatabilecek uygulamalarla atlatmam lazım

Silverdinin içinde gümüş var, güneş gören bir bölgede ise-ki muhtemelen oyle- iz kalır.

Uyuyamayacak kadar rahatsızsanız acile gidin antihistaminik serum tarzı bir şeyler yaparlar. Değilse sabahtan yine doktora görünüp yanık dercesine göre tedaviyi öğrenin. O zamana kadar sık soğuk duş alıp yanık merhemi sürebilirsiniz.

Yanıklığı atlattım acım yok ama deli kaşıntı var. Mikrop kapar diye de korkuyorum. Hap azalttı ama belli bir süre sonra tekrar kaşıntı başlıyor.

Yanıklığı atlattım acım yok ama deli kaşıntı var. Mikrop kapar diye de korkuyorum. Hap azalttı ama belli bir süre sonra tekrar kaşıntı başlıyor.

Cildiniz neminin çoğunu kaybettiği için kaşınıyor olabilir. Hem bol su için, hem de nemlendirici surun.

Ayrıca sigortasız da muayene olursunuz. İlaçları ücretli alırken de eczaneden en ucuz muadilleri talep ederseniz çok da pahalıya mal olmaz. Kaşıntınız ciddi boyuttaysa buradaki hiçbir tavsiyeye kulak asmadan doktora gidin.

Silverdin plus kullanabilirsin. Olmadi normal silverdin ve anestol karistir sür bol bol. Lokal anestezik etkisi var bende ise yaramisti.

Cildiniz neminin çoğunu kaybettiği için kaşınıyor olabilir. Hem bol su için, hem de nemlendirici surun.

Ayrıca sigortasız da muayene olursunuz. İlaçları ücretli alırken de eczaneden en ucuz muadilleri talep ederseniz çok da pahalıya mal olmaz. Kaşıntınız ciddi boyuttaysa buradaki hiçbir tavsiyeye kulak asmadan doktora gidin.

Belki aynı şeyleri verir doktor. Eczacı alerjik olabilir diye hap ve jel verdi. Dün daha çok kaşıntım vardı ağlayacak gibiydim ama yarın artarsa giderim artık

Silverdin plus kullanabilirsin. Olmadi normal silverdin ve anestol karistir sür bol bol. Lokal anestezik etkisi var bende ise yaramisti.

Yarın alıp denerim o zaman

Belki aynı şeyleri verir doktor. Eczacı alerjik olabilir diye hap ve jel verdi. Dün daha çok kaşıntım vardı ağlayacak gibiydim ama yarın artarsa giderim artık

Yarın alıp denerim o zaman

Doktora gidin önerisine geçmezse önkoşulu koyuyorsunuz ama ilaç önerisine hiç düşünmeden alıp kullanırım diyorsunuz. Size özgü değil, milletçek böyleyiz. Ne tuhaf bir milletiz vesselam...

Dermovate ve sudokrem iyi gelenler. Ama doktora da danış :) Geçmiş olsun

Deriniz kurumuş bol bol nemlendirici süt kullanın. Şu güneş sonrası olanlardan

Doktora gidin önerisine geçmezse önkoşulu koyuyorsunuz ama ilaç önerisine hiç düşünmeden alıp kullanırım diyorsunuz. Size özgü değil, milletçek böyleyiz. Ne tuhaf bir milletiz vesselam...

Çünkü benim doktordan randevu almam demek belki de bir ayı bulması demek. İstanbul ve özellikle oturduğum semtin kalabalığı ayrıca da hastanenin araştırma hastanesi olması demek randevuyu da çok zor almak demek oluyor. Onu bekleyene kadar geçirmeye çalışıyorum ben de. Ama dediğiniz gibi son ana kadar bekleten bir milletiz

Bir bardak su içine 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı ve yarım çay kaşığı kaya tuzu yoksa normal tuz koyup karıştırın. Kaşınan bölgelere sürün. Yoğurt, peynir ve süt ürünlerinden tamamen uzak durun, eğer a-e-d vitamin takviyesi alıyorsanız bırakın. Evet alerjik durumunuz ama maalesef bunu geçirmenin bir yolu yok, yalnızca semptomları hafifletip geçmesini bekleyeceksiniz. Eczaneden çinko oksit içeren bir pişik kremi alırsanız bu da sizi oldukça rahatlatacak. Bunun dışında yapacağınız tek şey 5-6 gün dişinizi sıkmak ve kesinlikle kaşımamak.

Fucidin kullanabilirsin antibiyotikli merhem mikrop kapmani önler. Kasindikca soguk dus almaya calis ya da elini islatip kasinan bölgelere dokun

acile gidin bence

en iyi kaşıntı kesici zyrtec , bende ürtiker odluğumda sırtımda felan kaşıntıdan duramıyorum bunu içiyorum rahatlıyorum .tabi çok ağırsa iğneden başkası geçirmez ,ağır kortizon lazım olabilir

Back
X