deli icadı bi nikah daha,,,,

• Konu Sahibi Konu Sahibi miki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aman Allah´im bunlar akillari peynir ekmeklemi yemisler ya.................

gelinliğin rengi güzelmiş:roflol::roflol:

gözlerim kamasıyooo aman allahımm deli işi gercekten

Bunlar kesinlikle dini bosluktan kaynaklaniyo.Adamlarin inanacagi siginacagi bir yer yok bir ilahlari yok ne yapsinlar hayatlari boylece bos geciyo onlarda kendilerince renk katmaya caliyorlar.Yuh diyorum baskada birsey demiyorum..

birden görünce oraya sanki beni asmışlar gibi oldum.... aman ya suyunu çıkardılar marjinal olacağım diye herşeyin.artık ne yapacaklarını şaşırmış bunlar...

saçmalık .............
çocuk doğurmak istese ağzından çıkarmaya çalışır bu şakkıdı

Bunlar kesinlikle dini bosluktan kaynaklaniyo.Adamlarin inanacagi siginacagi bir yer yok bir ilahlari yok ne yapsinlar hayatlari boylece bos geciyo onlarda kendilerince renk katmaya caliyorlar.Yuh diyorum baskada birsey demiyorum..

çok zeki hatunsun vesselam :içelim:

kesinlikle deli icadı bir şey bu ıyyyyyyyy içim kalktı yaaa

böyle bir şey yapmalarının amacı ne acaba ,eğer biz böyle yaparsak şöyle şöyle olur diye bi inançlarımı var.ıyyyyyyh içim kalktı

bunlar kafay yemiş,şaşırmışlar...farklı olmak demek böyleyse ben sıradan olmaya razıyım...

hay allahim sen akil fikir ihsan eyle yarabbim
o neyin nesi ole bea
bunlarin allahi falan yok belli zaten !!!!!
Manyak misin be kari ole baglamisin kendini vucudundan
Ay annecimmmmmmmmmmmmmmm
He bi de en sondaki resmi merak ettim acaba nediler orda gozukmuo da :))))))))))

Birbiriyle çok uyumlu bir çift bence.
İkisi de sado - mazo görünüşe göre
İkisi de punk ezgileri taşıyor
İkisi de anormal
Ama ikisi de evliliğe değer veriyor demekki.
Yalnız ordaki peder kıyafetli kadın kimdir necidir merak ettim ben asıl.
Kadın peder oluyo mu ki?

Allah Akıl Fikir İhsan eylesin_! ne diyelim Akıl Öle Herkezde Bulunan bişey diil napsınlar_!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…