Deli Oluyorum DELİ!

Tardis

Kafa Nereye Biz Oraya :)
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
440
7
118
Ankara
Benim beş yıllık bir arkadaşım var. Ne olduysa marttan beri böyle bir havalar, havalı havalı konuşmalar, azarlamalar, kendini bir büyük görmeler falan... Sevgili yaptı farklı ortamlara girdi, çok değişti. Kendisi bir erkek. Anlayamıyorum, karşımdaki bu yabancı kim bilmiyorum. En yakın arkadaşı izmire okumaya gidince biz baya yakınlaşmıştık, hatta en iyi arkadaş olmuştuk. O istemiyor diye tanımadığı kimseyi çağırmadım doğum günüme, ama o o gün defoldu izmirlere gitti. Sıkılmış, daralmış! Nasıl sinirlendim anlatamam. Sonra o gün buluşacaktık, her zamanki gibi saat kaçta buluşucaz dedim. Bilmem ki kaçta uyanırım dedi. Ben normalde o an sinirlenmiş olsaydım müthiş bir kavga eder, küser giderdim. O an bi algılayamadım öyle telefonu kapattıktan sonra saydırdım baya. Buluşacağız ya, ben tek biz oluruz sanıyordum meğerse bu arkadaşı izmirden gelmiş sevgilisiyle beraber, bunlar bir çiftler buluşmasına çıkmışlar. Ben o an kaldım yanlarında sap gibi, bilseydim başka birini getirirdim. Tüm gün sadece sevgilisiyle ilgilendi, hep onun yanında kaldı, bende yalnız kalakaldım. Çünkü diğerleri biri pek yakın olmadığım, diğeri de yeni tanıştığım insanlar. Bunlar konuşuyorlar işte, bizim eve geçeriz, kalırız falan diye. Ben dinliyorum. Gün sonunda yalandan bir davet alıyorum, o da arkadaşımdan bile değil, arkadaşımın arkadaşından. Bütün buluşma boyunca alttan alttan soktum lafları, en sonunda bir kızdı bana ne diyorsun sen falan diye. Ben rezillik çıkmasın diye uğraşıyordum, ne oldum o anda. Bir de yalandan davet etmeleri başlamıştı, yeni sevgilisinden edindiği bir özellik, mesela diyorum ne yapıyorsun hıı işte ... ile buluşucaz sen de gelsene. Benim de en sinir olduğum şey bu. Kaç kere de dedim en sinir olduğum şey birinin yalandan beni davet etmesidir diye. Bir de şu ''hep ben bilirim'' tavrı çıktı yeni. Bir tartışmaya giriyoruz mesela bir şey hakkında, hemen yüzünde bir küçümseme ifadesi, sözcüklerimi bastırmalar, üfflemeler falan. Zor bir dönemden geçiyordur diye hep sineye çektim ama o buluştuğumuz gün mahvoldum artık. Sevgilisi biseksüelmiş, ben biraz yakınlaşınca ne oluyor size falan diyor bana. Oysa biz onun sevgilisiyle çok iyi anlaşıyoruz. İşte bu beni sinir etti. Zaten ikidir tek başımıza buluşacağız diye gidiyorum, hep birileri çıkıyor. Geçenlerde iki hafta önce falan kararlaştırmıştık bir spor salonuna gideceğiz diye, bu tutmuş şehir dışına gezmeye gitmiş. Mesaj atmıştım gidiyoruz dimi pazar günü diye, yok dedi işte orası kötüymüş vs vs ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana bahsetmeden, ta iki hafta önce yaptığımız planları kendi kendine iptal ediyor. Küçümsemeye çalışıyor, sırf birazcık farklı arkadaşlar edinmeye başladı diye bence. Buluşmadan geldiğim gün, aradım ve seninle konuşmam lazım dedim. Önemli dedim. Sonra ararım ben seni dedi. Ben de aramana gerek yok diyip kapattım. Biraz zaman geçince-bir kaç saat- aradı. Ben de kızdım biraz, ne bir özür ne bir şey. Hı tamam tamam ararım seni tekrar diyip bir laf etmeme izin vermeden kapattı telefonu. Anlamıyorum ya! Hakikatten anlamıyorum! Arkadaşlığımızı kesmek istiyor desem, iki günde bir mutlaka arıyor. Amacı ne anlayamadım! Arkadaşı izmire dönecekmiş tekrar, ve o hala onu seçiyor arkadaşlığa. Kız ankaraya yılda sadece yirmi gün falan uğruyor ya! Anlamıyorum, moralimi çok kötü bozdu bu çocuk. Amacı ne hakikatten bilmiyorum. Ben arkadaşlık edemeyeceği kadar kötü biri miyim?:2::2: Annem hep derdi ki, eğer etrafındaki insanları küçümsersen, umursamazsan onlar senin peşinden bir o kadar koşarlar. Acaba böyle bir felsefe falan mı yapıyor kendi aklında.. ekleyeyim onu kiskanmiyorum ve hoslanmiyorum da...

Son düzenleme:
Sen bu arkadasi kiskaniyorsun galiba sadece seninle arkadas olsun seninle ilgilensin baska kimseyi sokmasin hayatina istiyorsun..

Sevgilinden degil arkadasindan bahsediyorsun..
Sende ozgursun istediklerini yapmakta..
Sevgilinmis gibi kiskanmana anlam veremedim.. :44:
Eger seni kucumsedigini dusunuyorsan sende tavrini koyarsin,ama sen baska insanlarla ilgilenmesinden rahatsizmissin..
Birde kucumsersen pesinden kosulur diye birsey yok...
Umursamamakla kucumsemek ayni anlama gelmiyor..
Amaci ne olabilir ki senin de baska arkadaslarin yok mu?
Yanlis dusunme, ama seni kucumser gibi yapiyorsa mesafe koy sende...

alt tarafı arkadaşın madem biraz abartılı geldi bana bu sinirin...
galiba hoşlanıyosun ondan biraz..

Ben de yazdıklarını okurken senin ondan hoşlandığını düşündüm. Çünkü sadece arkadaşın olsaydı kız arkadaşı ile vakit geçirmesini bu kadar takmazdın diye düşünüyorum.

herkes gibi bende arkadaşından değilde sevgilinden bahsediyormuşsun gibi geldi banada

Hoslanmiyorum ondan beni sinir eden sey sevgilisi degil su yeni taktigi tavirlari. Onceden daha iyiydik biz, simdi ne olduysa kendini buyuk gormeye basladi. Kendini cok onemsiyor artik... Mesela somestr tatilinda her allahin gunu yazistik, bulustuk, kac kere geldi bizde kaldi, donem acildiginda yine o kadar iyiydik ne zaman dogum gunum geldi izmire gitti orada takindi bu tavirlari. Biz uni ye hazirlaniyoruz izmire uni okuyan arkadasina gitmistik ve o gunden sonrada hep uni okuyan kisilerden bi cevre edindi gibi. Bunu bu kadar dert etmemin sebebi de bes yillik arkadasim o benim kaldirip bi anda silip atamam. Biz cevremizde tekdik kiz-erkek arkadasligi acisindan,herkes bize gipta ederdi. Eger koskaniyormusum gibi geldiyse belki biraz kiskaniyorum ama kimseyle gorusmesin tarzi degil. Su tavirlarina anlam verebilmek istiyorum.

1.Bu çocuk senin sevgilin değil arkadaşın
2.onun da bir sevgilisi olabilir ki bu doğal
3.ben olsam sevgilimin başka bi kızla yakınlaşmasını beni bırak kimse istemez
4.sen ona bağlı değisin o gayet iyi egleniyor sen neden eğlenemiyorsun
5.bu çocuktan hoşlanıyo gibi onu sahipleniyo gibi bi tavrın var
bunlar çok anormal geldi bana kusura bakma ama sen ona bağlı değilsin hani arkadaşlıgın da hele ki kız-erkek arkadaşlıgının da bir sınırı vardır ve sende bunu korumalısın..

Ben ne anlatmak istediğini anladım :)

Okurken hoşlanıyosun gibi gelmedi bana..
Bende en yakın arkadaşımı kıskanırım snuçta benm arkadaşım benmle ilgilenmezse bozulurum

Nedense erkekler sevgilisi olduğu zaman ya da yeni birileriyle takılmaya başladığı zaman 10 yıllık arkadaşıda olsa umursamıyolar
Başıma geldi biliyorum sildi attı beni kız arkadaşı istemiyor diye..

Dicem o ki sen bozulduğunu belli etme. Onunla plan yapma o arasın sen arama
Belki anlar bi süre sonra hatasını

Ben ne mi yaptım aynı sınıfta olmamıza rağmen yüzüne bakmıyorum çok kırdı beni
Anlamazsa da görüşmezsin olur biter kendini üzmene değmez hiç kimse

Ya dedigim gibi sevgilisi dert degil arkadasligimiz hic dert degil ama tavri, davranislari cok degisti bu boyle giderse arkadasligimiz sonlanacak...

Cok tesekkur ederim, bu plan yuzumu guldurdu :) ben de zaten onunla plan yapmama karari almistim bir de ustune dediklerinizi yapayim :)

Ben il disinda okurken ona baya vakit ayiramamistim,ariyamiyordum ve ona gore benden degerlisi yojtu. Ne zaman arasa hep bi telasima denk gelmisti ve ankaraya dondugumde yuzu isil isil beni bekliyodu...

bence bariz hoşlanıyosun.olaya kendi açımdan bi arkadaş gözüyle baktığımda fazla senin için sadece "arkadaşlık" ifade etmeyecek kadar çok detaya takılmışsın.çok fazla şeyin üstünde duruyosun.insanlar arkadaşlarını bunaltmaz ve senin kadar da çok küsmezler bence.

Hakikatten hoslanmiyorum benim erkek arkadasim var zaten... sahiplenmiyorum sadece ona cok deger verdim emek verdim hep yaninda oldum ondan da aynisini bekledim ama olmadi

Belki kiz arkadasi seninle samimi olmasini istemiyordur

o zaman arkadasin cevreyi genisletince sana pek ihtiyaci kalmamis..

kız arkadaşı biseksüelse , belki kız arkadaşını sizden kıskanıyodur

diyomuş ya siz yakınlaşınca,size noluyo ya diye.. belki sizi ilişkisi için tehdit olarak görüyodur

töbeler olsun ya ,ne günlere kaldık

Ben de oyle sandim ama bugun her zaman gittigim kutuphanenin oradaymis aradi napiyosun fln diyince sevgilisiyle bulusacagini o civarda oldugunu kutuphanedeysem gelmemi istedigini soyledi. Bi oyle davraniyo bi boyle anlayamadim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…