Deli sorular

Deryadeniz ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
66
6
1
29
Iliskide yakınlık artikca neden kacar bir erkek yakinliktan kastım sarılmaen ele tutusma yahut bu durumu yakın çevresine söylerken neden bunu karşısındaki insana söylemez bir anda çekip neden gidilir kadına neden git diyemez istemiyorum diyemez yardımcı olmanızı bekliyorum

Oncelikle sunu sormak istiyorum:
Noktalama isaretlerine karsi bir antipatiniz mi var?

Yakinlik arttikca kacan erkek:
icinde sizi 18+ anlamda kullanma igrencligi bulunmayan ama isin ciddiyete bindigi anlayan ve tuyen erkektir.

Sonuc: bu erkek zaten hic sizin olmamistir.
noktalama işaretlerine antipatik yok sempatim olduğunda söylenemez hissixzimetrafina ciddi düşündüğün kadını herkese söylerim araştırırken demiş ki oylede burası küçük bir yer öyle değil başka bir fikriniz varsa dinlemek isterim

Yakınlık arttıkça uzaklaşmaz sevgili. Aradaki samimiyet, ilişkinin süresi, beraber geçirilen vakit arttıkça o ilk heyecan azalır. Alışır insan. Misal her dk mesaj atıyorsa, saatte bir atmaya başlar. Her gün görüşmek istiyorsa 3 günde bir görüşme teklif eder vs vs vs.. Başka sebepler istisnalar yoksa durum genelde bu.
Size uzaklaşmak gibi geliyor sanırım.

Iliskide yakınlık artikca neden kacar bir erkek yakinliktan kastım sarılmaen ele tutusma yahut bu durumu yakın çevresine söylerken neden bunu karşısındaki insana söylemez bir anda çekip neden gidilir kadına neden git diyemez istemiyorum diyemez yardımcı olmanızı bekliyorum
Öf yazıp yazıp siliyorum. Bu nasil bi anlatım şekli

Okudum okudum bende cozmeye calisiyorum cozemedim ya la:) ne yazoooor orda:)

Birisi cevresine soyluyormus, ama neden cekip gidiyormus. Galiba iliskiyi soyluyormus.
Ama cevresine soyluyup ardindan ne sebeple gitsinki?
Hem nere gidiyor bu gidenler acep?
Bu kritik bi soru. Nere gidiyonuzki la?

"Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol."

Saygilar Humeyra saire..

Birisi cevresine soyluyormus, ama neden cekip gidiyormus. Galiba iliskiyi soyluyormus.
Ama cevresine soyluyup ardindan ne sebeple gitsinki?
Hem nere gidiyor bu gidenler acep?
Bu kritik bi soru. Nere gidiyonuzki la?

"Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol."

Saygilar Humeyra saire..

Arkadasim sana unlu dusunur firat karikaturuyle cevap vermek istiyorum:)

IMG_1442.webp

Biraz öyle oldu sanırım uyudum .baktım ki noktalama işaretleri olmadan olmuyor bu kez de noktalama işaretleri kullanarak yazalım dedim.arkadaşlar olay şöyle başlıyor buyrun dinleyin .Deli sorular dedik hakikaten beni artık cildirticak.bu beraberlik

Bir kücücük noktacık ne kadar önemliymiş.........

Issız adam tribine girmiştir. Yol ver, sana geri döner. Yol vermezsen paslanmış onurunu senle cilalamaya devam edecek.

Hayır anlamıyorum yeni konu açmış olmanın nasıl bir sıkıntısı olabilir
yasak çünkü.
oraya mı yazacağız buraya mı yazacağız?
araştırma mı yapıyorsunuz?
daha çok cevap gelsin diye mi böyle bir yola başvurdunuz?

Back
X