DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Ne oldu gucune mi gitti? Yaptigin yorumla paylastigin video arasinda kendi aklinca baglanti kurmaya calistin. Bak kendinle cok oynarsan bu eskort gibi olursun demeye getirdin de yazik gercekten. Diyecek bir sey bulamiyorum.
Hımm bak canım benim paylaştığım videodaki kızla eskortluğun bir bağlantısı yoktu onu kuran sensin. O videodaki kızın psikolojisini örnek verdim ben. Kendini yetersiz hissetmesi üzerine bir video o. Tamamen psikolojik. Kıza eskort diyen de sensin. Ben mesleğini bile bilmiyorum kızın

Estetiğe karşı değilim ama eskortların ucuz ve aynı tornadan çıkmış duruşuna yaklaşmamak için kararında yaptır dedim. İki yorum birbirinden bağımsız. Anlayabildin mi canım? Kimin gücüne ne gitti kim neye alındı onu bilemem.

İçinizde buna sebep olan bir duygu olmalı bir boşluğu doldurmaya çalışır gibi bir hal.bunun sonu yok yaptirdikca devamı gelir.icinizde ki esas dolması gereken boşluk nedir sevgi eksikligimi değersiz hissetmemi gizli ozguvensizlik mı bunu bulup yuzlesip asmak lazım bu da anca terapi ile olur.kisisel gelişim ile olur vaktinizi ve naktinizi bu yöne harcayın benden size abla tavsiyesi 😘

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
Bence terapiye gitmelisin geçmiş olsun 🌼

Tamamen özgüven eksikliği kaynaklı.
Kendini sev. Gör bak sonra, senden güzeli var mı?

Estetik takıntısının sonu olmadığını biliyorsun değil mi? Çünkü mevzu güzel olup olmaman değil, var olanın sana asla yeterli gelmeyecek olması. Şuan kafanı taktığın yerler için estetik olsan bile, sonrasında kafayı başka yerlerine takacaksın. Vücuduna eziyet edip duracaksın. Kendimi seviyorum demişsin ama bence bunun ne demek olduğunu bilmiyorsun. Terapiye gitmelisin tabi ki. Şu durumdan seni kurtaracak tek şey o.

20 yaşında meslek sahibi olmayı yurtdışına gidip kariyer yapmayı derece yapmayı planlıyordum yeni nesil çok farklı ya evlilik ya güzellik peşinde kimse kariyer anlamında hayal kurmuyor yazık bu gençlere😑😑😑
Merak etmeyin kariyerimi her şeyden önce planladığım için öyle bir derdim yok. Estetik konusu benim için bir dertti onu paylaştım hemen ayrıntısını bilmeden yargılamayın

haklısınız güzellik o kadar göreceli bir kavram ki.bir kabile var mesela orda nerdeyse yarım metre boynu olan kadınlar güzel kabul ediliyor:KK53:geçmişte japon kadınların da küçük ayak makbulmüş.Ben ergenken de mesela beyaz tenli kadınlar güzel kabuledilirdi sadece esmerler kusurlu gibi görülüdü.ama son 15 yılda esmerler favori yanık tenli her daim bronz görünümlü diye.dünya güzeli hep esmer seçiliyor yıllardır mesela gibi gibi.görünüşe takıntılı olsakkk ooooooo bunun sonu yok ki
Bazı şeyleri moda yapmaya çalışan kozmetik sektörü. Ama moda olmadan güzek olan şey küçük ayak beyaz ten elmacık kemikleri kalkık bir yüz çene kemiği güçlü duran burnu düzgün dudakları orantılı ve simetrik bir yüz. Bunun geçmişten bugüne değişmediğini görmekle birlikte moda yapılmaya çalışılan şey diğer kadınların kozmetik sektöründe dışlanmamasına sebebiyet

Aslında sorunun sende farkindasin bunun psikolojik bir sorun oldugunu biliyorsun bence parani estetik yerine psikologa harca ki en azından sagligindan olma

Estetiğe karşı değilim, burun ameliyatı olduğumda daha 18 olmamıştım. Insanlar beğenmedikleri yerlerine mudahale ettirebilirler ama sizin estetik müdahalelerinizin altında yatan psikolojik bir problem var gibi. Bence destek almalısınız.

Eskiden sihirli annem dizisinde bi kız vardi küçük o zamanlar cok güzeldi su anda tam bi estetik faciasına dönüştü muhtemel su an 20 li yaşlarının sonlarındadır ama ona bakıp insan bunu neden kendine yapar ki diyorum yani bunun sonu yok kendine barışık olmalisin kendini sevmeliisin herkesin sorunları var kendisi ile ilgili kimse dört dörtlük degil insaniz biz eğrisiyle doğrusuyla.

Binlerce lira dokmussun hala yetmiyor takinti olmus sende. Nasil seviyorsunuz zorunluluk olmadikca ayni tornodan cıkmış görüntüyü ? Bir yeri yaparsin iki yeri yaparsin hadi diyelim . Allah korusun basina bir sey gelse duzelemezsin bu kafayla

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
Terapi şart. Çünkü problemin kaynagı dışarıda değil içeride. O nedenle bi noktada yaptırdığınız işlemler de tatmin etmeyecek sizi. Yaş ilerledikçe daha da zorlanacaksınız, olağan ve önemsiz fiziksel yıpranmalar sizde yeni travmalar tetikleyecek.

O nedenle hazır yaşınız da gençken, asıl sorunu iyice derinlere gömmeden bi uzmandan randevu alıyosunuz, pararaları estetik için degil iyi bi terapi için biriktiriyosunuz. Sadece kabuğunuzdan ibaret değilsiniz, içinizi onarmadan dışınız ne yapsanız sizi mutlu etmeyecek.

Acıl destek al estetıge verecegın parayla bunun kotu estetıgıde var yaslanması var hastalık olma ıhtımalı var varda var ozman onlara hıc katlanamazsın. Insanı begendıren sevdıren fızıksel guzellık degıl karakterdır basarıdır bunlar olursa guzellık sonra bakılan bısey bu takıntı cok fazla

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤️
Estetik değil de terapi şart... Başkasına iltifat edilince modunuzun düşmesi falan görünüşünüzle ilgili değil çünkü Ve üzgünüm ama miss World bile olsanız illa daha iyileri olacak sizden, en basiti yaşlanacaksınız vbvb O yüzden önce terapi şart

Tamamen estetige karsi degilim ama senin bakis acindan dolayi tehlikeli buldum.bunun sonu yok sirf estetikle guzellesmek diye bir sey yok bence..Cevremizde o kadar cok estteik magduru insanlar var ki.
ya unlu kisilere bir bakman yeterli.Aslinda onlara bakamiyorsun yuzlerine bile bence..

Zayıftım ama göğüslerim hep çok büyüktü ondan hep büyük tişörtler giyerdim yanlus sutyen kullanımı derler 1 çocuktan sorna yatıracaktım 2de aradan çıksın dedim şimdi hamileyim 30dan sinra cesaret edebilir miyim bilmiyorum . Kilo insanin göğsüne gidermi benim ilk baş göğüslerim kilo aliyor😪😭😭😭😭
Al benden de o kadar.Biraz alayim ust taraflarim geriliyor.Ben de mesela ciddi ciddi gogus ameliyati dusunuyorum ama sirt agrilarim,asimetri.terleme .cok zor.

Niye illede herkesten güzel senmi olmalısın? Kime göre neye göre güzel? Arkadaşlarının övülmesine bile bozulacak kadar takıntılı olmak tehlikelidir. Eksik olan tek şeyin var oda özgüven. O yoksa nereni yaptırsanda eksik olacaksın. Sonumuz 1 karış toprak bukadar kasmaya gerek yok.

33yaşında bir kadın olarak söylüyorum ben bile erken buluyorum. Estetıge karsı degılım fakat kendıne has güzelliğin gidip herkesin aynısı gibi olacaksan lütfen ilerde de yaptırma. Herkes fabrıkadan cıkmıs ayakkabı teki gibi dolasıyor etrafta. Bunlar ıcın cok erken

Back
X