Yakın bir arkadaşınız da mı yok şahitlik yapacak?
Benim 1 senelik iş arkadaşım şahitlik yapmıştı boşanma davamda mesela.
Hem de başka şehre taşındıktan sonra, o şehrin mahkemesine giderek.
ogluma çektiğim videolar genelde onun en önemli anları mesela sünneti onunla kendisi icin alisvers yaparken yada ilk gülümsemesi, oynarken kendisiyle eglenmemiz parka giderken hastalandiginda hastaneydeyken vb bi nevi yazma seklinde degil videoya alarak gunluk olusturuyorum ogluma , onunla ilerde konusur gibi yasadiklarimizi olanlari anlattığım videlolar, ilerde düşündüm oğlum izleyecek yaklaşık 5 6 yaşına gelince biraz biraz farkedecek zaten 7 yaşına kadar büyük ihtimalle ahlaksız yaşam yada pskolojik rahatsızlık gibi ciddi bi durum olmadığı müddetçe anne de o sure boyunca kalıyor biliyorum ama 7 yaşından sonraki velayette çocuğa kimde kalmak isteniyor diye soruluyor benim tanıdığım insanda o eşim denilecek insan 7 yaşında baş vuracak , ve velaywti siterken boyle anlarinda yaninda yoktu velayeti istemeye hakki yok demek icinde kullanmak istiyirum oyle i secenek varsa eger diye ,bosanmak istememe gelince evladimi kaçırmak istediler ailesi evimizi esyalarimizi kendisi oturdu eski konularoma bakabilirsiniz sonrasinda ailesininde baskisiyla kendisi açtı bosanma mahkemesini ve dava beni hakli görüp red olunca 3 yıl boyunca kndisi yeni bir olay olmadan acamayacak zaten o süre boyunca da oğlum bi 4 5 yaşına gelecek, kendisi umrumda bile değil ama ailesinden tam anlamıyla nefret ediyorum evladima bile dokunmalari düşüncesi beni çılgına çeviriyor onca yaptıklarından sonra ki zaten kendisine babası diye annelik merhamet olarak göstermeye sevdirmeye defalarca çalıştim ama su anda kendisi oglunu dahi unutmuş bi şekilde baş donurunu bekar hayatına kaptırmış durumda kendini ogluma da bi nevi ilerde bunu ispatlamak yada babasının yaptığı hatayi kendisini yapmaması adına öğütler vererek video çekip yüklüyorum malum bilgisayar yada bi bellekte saklamkla basina bişey gelebilir ama bu şekilde daha emniyette benden başka kimse bilmediği muddetce ve bununda yasal olarak bi faydası olur mu jnun peşindeyiz zira sadece oğluma ilerde hoş anılarini göstermek başta ki cabam
Bu videolardan ziyade bekar hayatı yaşam tarzını kanitlayacak delil toplasaniz daha iyi olur
zaten iyi bir anne oldugunuz için çocuk sizi sececektir
7 yaş vs. olayı yok Pedagog anlayabildigine kanaat getirirse 5 yaşında bile fikrini sorar çocuğa
yalnız o videolari ileride karşı taraf çok cirkinlesip çocuğu etkilemek için böyle yapıyor diye kullanabilir bu durumu
yani aslında yapmak istediğiniz iyi bir şey ama yaptığınız yol yanlış bana göre
bence siz de onlar gibi etrafınızda kişileri etkileyip şahit toplayın
videolar da hatıra olarak kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?