Delilik mi ?

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..

Elaleme neymiş siz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın başarın onlar sizi konuşsun

herkesin canı cehenneme.

Neden olmasın. Zaten mesleğiniz var. İmkanınız varsa okuyun.

Elalemde çalışsın yapsın.
Her baba yiğidin harcı olamdığı için dışardan konuşmayı seven bir milletimiz var.
Takdir ettim bence kesinlikle hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz yapılmıcak bir durum yok ortada insanlar neler neler yapıyor sadece devletten istifa etmeden yapmanızı öneririm

Arkadaşımın eşi okudu. İki de çocukları var. Geçen sene okulu bitince memuriyeti bırakıp bürosunu açtı. İstiyorsanız okuyun bence.

Bence cok güzel bir fikir. Insan ömür boyu okumaya devam etmeli. imkanin varsa degerlendir, elalemi bir rahat birakin artik yaaa xd

Elalem keşke kendine baksana. Hayat sizin istediğinizi okuyun. Cekemeyenler güzel şeylere bile kulp buluyor

Eger sinav basariniza guveniyorsaniz hukuk fakultelerinde devam zorunlulugu cogu universitenin yok bu sebeple cocuklu mu ararsin dayi dedigin adamlar mi ogretmen hemsire olup okuyan mi yani her sekilden ogrenci her donem olur. Tam tersi boylelerine helal olsun diyerek bakar insanlar. Tabi okuyacaginiz universite sehir sartlar imkanlar sonraki meslek kaygilari da artik sizin kendi icinizde tartip karar vereceginiz seyler.

Bi arkadaşıma söyledim bugün. Yuh artk bu kacinci dedi. Bende istiyorum dedim. Yapabiliyorsan yap tabi benim 1 kelime okumaya mecalim yok dedi.

Sanırım sorun şu; bir meslekte iken okul okuyup başka mesleğe geçmen. Veorada da başka bir okul. Okuyup başka bir mesleğe gecmen. Buna tuhaf bakılıyor. Tüm meslekleri gezeceksin yani dedi arkadaşım da.

Maddi kaygılarım çok aşırı değil çok şükür
Hayalimin pesinde gitmek şansım var
O manevi tatmin dahi yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…