Elaleme neymiş siz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın başarın onlar sizi konuşsunMerhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..
Merhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..
Neden olmasın. Zaten mesleğiniz var. İmkanınız varsa okuyun.Merhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..
Maddi kaygılarım çok aşırı değil çok şükürEger sinav basariniza guveniyorsaniz hukuk fakultelerinde devam zorunlulugu cogu universitenin yok bu sebeple cocuklu mu ararsin dayi dedigin adamlar mi ogretmen hemsire olup okuyan mi yani her sekilden ogrenci her donem olur. Tam tersi boylelerine helal olsun diyerek bakar insanlar. Tabi okuyacaginiz universite sehir sartlar imkanlar sonraki meslek kaygilari da artik sizin kendi icinizde tartip karar vereceginiz seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?