- 16 Mart 2025
- 131
- 246
- 18
- 40
- Konu Sahibi sukutuhayal_
-
Merhaba su orucunda sadece su mu içiyorsunuz“Biz yangında koşuyu kaybeden atlarız
Biz kirli ve temiz çamaşırları
Aynı zaman aynı minval üzere katlarız
Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız”
Hayat fırtınalı bir deniz gibi… usta kaptanlar güvenle yol alıyorlar bu denizde, bense tüm acemiliğimle hep alabora… sanki koca bir okyanusun tam ortasındayım ve hep fırtınayla savaşmak zorundayım. Karaya çıkmak bir hayal bile değil. Umudum sıfır. Okyanusun tam ortası. Vatansız olmak gibi. Köksüz olmak gibi.
Bu köksüzlük, bu yalnızlık, bu yabancılık… son yıllarda çok derinden hissettiğim ve ilerleyen yaşımla birlikte değişmez bir realite gibi yüzüme çarpan duygular… keşke hislerimi kelimelere dökebilsem. O zaman en yakınlarımın bile bana ne kadar uzak olduklarını anlatabilirdim. Sadece görülmek istemiştim. Oysa baktığım aynalarda kendimi ben bile göremiyorum artık…
Merhaba, su ve kalorisiz tüm içecekler; çay, sade Türk kahvesi, filtre kahve gibi.Merhaba su orucunda sadece su mu içiyorsunuz
Onun dışında hiçbişey yok muMerhaba, su ve kalorisiz tüm içecekler; çay, sade Türk kahvesi, filtre kahve gibi.
HayırOnun dışında hiçbişey yok mu
Rabbim güç kuvvet versin zor oluyordur ama vücut kendini yeniliyordur maşallah size
Amin sağ olun.Rabbim güç kuvvet versin zor oluyordur ama vücut kendini yeniliyordur maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?