- 16 Mart 2025
- 65
- 186
- 8
- 40
- Konu Sahibi sukutuhayal_
-
Çünkü tek başımayım:)Neden tek başınıza göğüslemek istiyorsunuz bu kadar şeyi?
Belki problemlerimiz, dert ettiğimiz şeyler aynı değildir-değildi.Çünkü tek başımayım:)
Denedim ama olmadı.
Profesyonel destek de aldım, ilaç da kullandım.
Olmayınca olmuyor.
Yarın tekrar profesyonel destek almaya karar verebilirim, bilemem… şimdilik tekim.
Yaşanılan şeylerin aynı olması bile aynı tepkiyi yaratmıyor. Herkes farklı yaşıyor, farklı hissediyor. Kimin ne kadar derin yaşadığını bilemiyoruz. Kimsenin acısını küçümsemiyorum o yüzden, canım yandı diyorsanız yanmıştır inanırım buna.Belki problemlerimiz, dert ettiğimiz şeyler aynı değildir-değildi.
Ama kendimi çok çıkmazda hissettiğim, 40 kiloya kadar düştüğüm anlar oldu. Benzer hislerim vardı sizinle.
Bir süre kendim mücadele etmeye çalıştım, çalıştıkça daha da dibe battım. Profesyonel destek aldım, ilaç kullandım. Bu bana gerçekten iyi geldi.
Ve sizin yaptığınız gibi sayfalarca yazdım, çok rahatlardım.
Rica ederim.Yaşanılan şeylerin aynı olması bile aynı tepkiyi yaratmıyor. Herkes farklı yaşıyor, farklı hissediyor. Kimin ne kadar derin yaşadığını bilemiyoruz. Kimsenin acısını küçümsemiyorum o yüzden, canım yandı diyorsanız yanmıştır inanırım buna.
Denediğim şeyler zaman zaman bana da iyi geldi. Ama bazen de beklediğiniz şifa bir türlü gelmiyor işte. Ben hayatı hep inişli çıkışlı yaşadım ve çok açık ki inişe geçtiğim bir dönemdeyim şu an. Bazen birşeyler deniyorum ve fakat bazen pes ediyorum elimde değil.
İlginiz için çok teşekkürler…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?