2 cocugum var ufagi 18 aylik bana cok duskun onynla zaten zarzor yapiyorum.evim ufak esyalrim kaba en ufak biseyde zaten cok daginik duruyor.kendimi cok kasiyorum engel olmak istiyorum amann bosver diyemiyorum .yani cokmu zor edebinle oturup yiyip icmek.yerlerde misirlar koltuklarin icine kadar avuclayarak yiyolar sakin olun durhn diyesim geliyor cay kadigi koltugun kol koyma yerine konurmu Alkahaskina ya koltuklarimin kenarlari buyuk diye cay fincaninida oraya koyuyolar zaten leme tutan bi kumas silsem sildigim yer belli oluyor komple silmem gerekAslında bu kadar çok temizlik yaptığınız için o dediğiniz şeyler size fazlasıyla batıyo bence. Ben temizlik yaptıktan sonra bu dediklerinizi yapsalar benim de dikkatimi çekerdi ama sizin kadar çok takılmazdım.
Misafirlerinizin dikkat etmesini istediğiniz şeyler aslında makul şeyler. Misafirliğe gidildiğinde biraz dikkat edilmeli. Ama etmiyorlarsa da bu kadar çok üzerinde durulmamalı. Yani sizde bir sıkıntı yok da sadece bu kadar takılmayın. Biraz rahat olmaya çalışın.
benimde evime gelenlerde en çok takıldığım nokta terlik meselesi aaa evin çok soğuk deyip herkes terlik istiyor nedense o terlikler sadece kapının önünden salona geçene kadar kullanılıyor sonra hepsi koltukların altında ben her gittiğim yerde kapının önünde bırakırım
2 cocugum var ufagi 18 aylik bana cok duskun onynla zaten zarzor yapiyorum.evim ufak esyalrim kaba en ufak biseyde zaten cok daginik duruyor.kendimi cok kasiyorum engel olmak istiyorum amann bosver diyemiyorum .yani cokmu zor edebinle oturup yiyip icmek.yerlerde misirlar koltuklarin icine kadar avuclayarak yiyolar sakin olun durhn diyesim geliyor cay kadigi koltugun kol koyma yerine konurmu Alkahaskina ya koltuklarimin kenarlari buyuk diye cay fincaninida oraya koyuyolar zaten leme tutan bi kumas silsem sildigim yer belli oluyor komple silmem gerek
o yuzden sordum size yazfiklarimda benim abartmalarim varmi.hem misafiri sevitorum ama bu yuzdende daraliyorum iste
Doğru söylüyorsunuz dediğiniz gibi olmalı da herkesten sizin gösterdiğiniz nezaketi bekleyemezsiniz malesef. Eğer bu dediğiniz kişilerin bu hareketleri dışında sıkıntı yaratacak başka şeyleri yoksa yani onlarla vakit geçirmekten keyif alıyorsanız işin sohbet muhabbet kısmına odaklanmaya çalışın daha çok, çünkü eğer diğer tarafa takılırsanız sizin için 2 seçenek kalıyor, 1 bu kişileri uyarmakki bu çok kaba ve itici olarak görünebilir 2 Bahsettiğiniz kişileri çağırmamak/daha az gelmelerini, gerekirse gelmemelerini sağlamak
Dun gelenler ailedendi
dunku bi ornek ti evime gelenler genelde boyle o yuzden dedim benmi takintiliyim.komsum gelsede boyle cocuklarina bakmazlar napiyo diye her yer oyuncak krinti biri banyodaki butunnn evet butun farlarimi aplikatoruyle bastirip dagitmis sok oldum .hamileyken kullanamayacagim sikilastirici kremim vardi kucuk boy onu kullanmaya baslayim dedim.bi baktim bitmis yok! Ya ben cocugimun bezini atmak icin bile cantamda poset sakliyorum insanlar nekadar genis.dedigin gibi uyaramayacagim icin kabullenip sisiyorum sisiyorum
Çok zor bi durum. Sonuçta çocuklarının bu şekilde davranmasına izin veren kişilere siz ne söylerseniz söyleyin zaten işe yaramayacaktır o yüzden yapabileceğiniz pek bir şey yok sanırımözel olan şeyleri hep dolaplara falan koysanız elinizden geldiğince ortada olmasalar? Kendi evinde istediğin gibi bir düzen kuramamak gerçekten çok sinir bozucu ama başka da ne desem bilemedim :26: Allah kolaylık versin
Kesinlikle iyi demişsiniz, peki onlar ne yaptı?
Size gelenler boylemi normalmi peki?
Sizde pek bir anormallik yok bence.
Gelen misafirlere verdiğiniz tepki biraz fazla gibi ama onlar da aşırı rahat!
Bence sorun misafirlerin dikkatsizliği ve rahatlığı...
hadi yaaaaaaa:26:Yok bize şimdiye kadar hiç böyle misafir gelmedi
Hayır, dökülen kırıntıları takip etmenizi diyorum. (Tamam, kırıntıya basılırsa günahtır diyebilirsiniz. haklısınız.)Tepki fazla derken cocuklar icin dedigimimi diyorsunuz? Onu mecburdum banyo burasi kimyasallar cocuk bu akli kesmez seker sanar bocek ilacini yer asetonu kolanya sanar yuzune surer ve dezenfektanim var onu sikar gozune gelir vs. boyle bi durum olsa hem ben suclu olurum onlar kabul etmez hemde ben vicdan azabi cekerim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?