Bence sen önce ilk aşamayı gerçekleştirip yardıma ihtiyacın olduğunu kabul edip randevunu al.Tedavini yürüten kişi sürecin nasıl olacağını planlar zaten.nasil bir tedavi uygulanir ?
Eğer bir gün bu korktuklarını yaşarsan bil ki bu düşüncelerinden dolayı sebebi. Her eylem düşünceyle başlar sen düşünerek böyle bir şeyi kendin yaratıyorsun. Temkinli kendine güvenen her şeye hazırlıklı biri olmak ayrı pesimist paranoyaklik ayrı bir şey.
Şundan emin ol insan yasayacaklarini kendi hazırlar her şey düşünmeyle başlar sen bu korkulara enerji veriyorsun eyleme dökülmesi için. Kendini sevgilinin yerine koy böyle paronoyak sürekli bir şeyleri olay yapan biriyle neden omrunu geçiresin ki ? Sevgide bir yere kadar.
Öncelikle şunu kabullen her şeyden öte bir kader vardır. Yaşanması gereken yaşanır çok sevdiğin insanlar değişir sahip olduklarını yitirebilir sonra başka şeyler kazanabilirsin hayatin akışını kabullen korkularını bırak artık ölümden başka her şeyin çaresi var. Ne kadar kotu şeyler yasasan bile sonunda bir şekilde toparlanicaksin bunu bil. Önce kendine güven kimseye tamah etme. Hayatında ki insanlarıda üzme suphelerinle. Herkesin bir hayat mücadelesi var herkesin güvenini kaybettiği zamanlar var o yüzden anlayışlı ol.
haklisiniz.Kesinlikle yardım almalısın. Kendi başına aşabileceğin bi durum değil bu.
haklisiniz ;(Yardim almak zorundasın. Kafanda kurdugunun farkindasin ve bunun karşısına geçemiyorsun. Yardim şart.
randevu kovaliyorumBence sen önce ilk aşamayı gerçekleştirip yardıma ihtiyacın olduğunu kabul edip randevunu al.Tedavini yürüten kişi sürecin nasıl olacağını planlar zaten.
tesekkur ederim..Bir uzmandan yardım alırsan bu tarz düşüncelerin üstesinden gelebilir, mutlu olabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?