Delirdiğimi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni öldürmeyecek birini bulmanı temenni etmeye geldim. Tabii bundan önce kendini ve kendi geleceğini önemsemeni diliyorum.

Az önce bir arkadaşa daha söyledim bazı tipler vardır ya böyle ötüp durur ben şöyle ayaklarımın üstünde dururum özgürüm falan ama asla çabalamaz bir birey olmak için o benim ayıp olmasın ama bildiğiniz kişisel gelişimimi tamamlayamadım eğitim hayatım durdu gitmiyor öyle problemlerimde var ama ilk önce geçmişimden kurtulup en azından düşünmemeye çalışıp normale döndükten sonra dediklerinizi uygulamaya başlıcam çoook teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için

Ohooo ben evlenmeden once yedigim naneleri anlatsam.
Neyseki esime sevgiliyken anlattim o da bana dediki dur birazda ben anlatayim. Bir başladi butun yedigi naneleri anlatti
Iki kisi birbirini sevdikten sonra kimle sevgili olmussun bir önemi yok bence. Iciniz rahat olsun yaptiginiz seyler her gencin basina gelecek seyler.

Yaptıklarının bedelini ödiyecek, geçmişin ayağına dolanacak ne yapmış olabilirsin adam öldürmedin ya. Herkesin oluyor flörtleri sevgilileri bu çok normal ve güzel bir şey pişman olucak bir durum yok.

Ben seni öldürmeyecek birini bulmanı temenni etmeye geldim. Tabii bundan önce kendini ve kendi geleceğini önemsemeni diliyorum.
Arkadaşlar haberler ortada ben orda biraz ironide yaptım kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sevdiğim insanın canavara dönüşüp böyle birşey yapmasından da korkuyorum aslında hepimiz adına içim yanıyor bir haber daha duymamak için dua ediyorum

Ya o kadar içimi rahatlatıyosunuz ki

Benim bu siteden öğrendiğim en önemli iki şey oldu

1- Bir kadın kesinlikle çalışmalı. Birbirini seven iki insanın sonu cehenneme dönebiliyor. Kocana muhtaç kalma.

2- Bir yerden başlamazsan sana burdaki hiçbir yorum fayda etmez. Yorumları dikkate al ve başla. Eğitimse eğitim gelişimse gelişim..

Saçma gelen, yazim şekli garip olan konularin hepsinde üyenin üyelik tarine bakiyorum ve hepsi en fazla 1-2 saat once üye olmuş oluyor hiç şaşmadi daha. Hayirlisi...

Gecmişi silemezsin, geçmiş geçi... Neyse geçmiş geçmiştir.

Ya sanki karşına çıkacak erkek de sütten çıkmış ak kaşık olacak. Kendine biçtiğin değere bak.
Yani şimdi sütten çıkm
Ya öyle yazılmış veya düz ne olacak şuan ne kaybettiniz rahatsız oluyosanız görmemezfen gelin zaten anksiyetem tavan bide insanları rahatsız ettim diye erim erim eriyorum benim hassas kalbim bu yorumlaı önemsiyor iyi geceler

Ya bu güzel konuşmanız için Allah razı olsun gerçekten rahatlattınız beni dediğiniz gibi biriyle birlikte olmadığım için çok rahatım cahillik olduğunu kabul edip o pişmanlığımı azaltmanın yollarını deniycem bazen de düşünüyorum ki o tarif ettiğim ateşin benim yaptıklaımın bedeli olduğu ama neyseki ileriye gitmeden toparlandım bu anksiyete durumumuda atlatırsam iyi olucam yorumunuz içinn çok çok teşekkür ederim

Ay çok güldüm yaa. Bu nasıl bir açık sozluluktur

Yaptıklarının bedelini ödiyecek, geçmişin ayağına dolanacak ne yapmış olabilirsin adam öldürmedin ya. Herkesin oluyor flörtleri sevgilileri bu çok normal ve güzel bir şey pişman olucak bir durum yok.
YA öyle değil tabiki ama herkein bi inanö durumu vardır ya ben yediremiyorum onu nasıl yaptığımı keşke yapmasaydım diyorum herşey daha farklı olurdu diyorum

En çokta fake lere kızıyorum :) bu kaçıncı konunuz bugün ya ayrı hesaplardan? Sormayım dedim ama.. :)
Ön yargıyla yaklaşmasanız keşke yemin ederim ki ilk konum ilk defa üye oldum ilk defa konu açtım sizden empati bekledim yardımcı olcağınız düşündüm teşekkür ederim

Keşke gururlanarak anlatabiliceğiö bi heşmişim olda bırakın böyle anlatmayı o ana ait eskilerden fotoğraf gördüğüm zaman bile hızlı hızlı geçiyorum görmedim diye kendimi sakinleştiriyorum o zamanlara ait insanlarla asla ilerişim kurmamaya çalışıyorum o derece ciddi psikolojik problemler oluştu bende size çok saçma geliyordur eminim sağlıklı düşünebilsem bana da öyle gelir ama böyleyim işte düzelmek için çabalıcam

Geçmişi değil de geleceği yaşarsanız. Daha hiçbirşey ortada yokken senaryolar kurmasanız. Belki onun geçmişi kötü olacak, acaba o sizin kadar düşünüyor mu bunları? Kendinize değer verin yahu. Benimde geçmişte çok görüştüğüm insan oldu, bir çoğumuzun oldu. Benimde ilişkimi bozmak isteyen eski sevgililerim oldu ama sevgilim arkasını dönüp beni dinledikten sonra kim nasıl bizim aramızı bozabilir? Sevgiliniz veya eşiniz size değer verip başkalarının söylediğine kulak asmadığı sürece hiçbirşey olmaz, kimse hiçbirşey yapamaz.

Öyle birini bulabiliceğimi bilsem belki bu kadar kendimi harap etmem de kimse yaptığının cezasını çekmeden gitmez diye düiünüyorum inşallah yaşamam umduğumdan çok daha güzel ve anlayışlı biriyle karşılaşırım

Niye bulamıyorsun?
Öyle de güzel bulunuyor ki. Sadece iyi tanımak gerekiyor o kadar.

Ay içim şişti. Pişmanlık duymam gereken bir şey yok. Ayrıca herşeyi yaşayıp bakire kalmak meziyet değil bakire olmamakta ayıp bir şey değil.
20 yasındasım gez toz kendini geliştir oku yardım et gül dua et kuran oku sokak hayvanları için birşey yap anı yaşa ve asla geriye bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…